canım sana da bu savaşta başarılar diliyorum. Dediğin çok doğru önce karar vermek gerek. Bende kararlıydım ama başta iyiydim de nedense yoksunluk çoğalınca insan hemen vazgeçmek istiyor. Evdede sıkıntılı durumlarım var. Aslında şöyle hani derler ya işte yoksunluk başlayınca yürüyüşe çık, temiz hava al, yada bunun gibi şeyler. 2 tane çocuğum var. Biri 3 yaşında. Ne dışarı çıkılıyo ne de uyunuyo yoksunluk gelince. Birde ikisinin bağırışı kavgası inan ki çok zorlanıyorum. Kitap alıp okuyayım desen o da olmuyor. Huzurlu bir ortam yok ki. İşte idare etmeye çalışıyorum bakalım. Sigara sıkıntımı alıyordu sanki. Ne alakaysa işte kendimizce anlamlar yüklemişiz sigaraya. Ama istemiyor 2 gündür canım. Sanırım belli günleri var şu meretin. Bu arada 1 tane içmiştim o da yine geriye atar beni. Baştan başlamış gibi mi olacak acaba? Sigarasız bugün 9. günüm olacaktı eğer 7. günde 1 tane içmeseydi
m.
Gülperi mrb, bende haberlerini bekliyordum hiç uğramıyorsun buralara.Arkadaslar ben zyban tabletın 6. gunundeyım. Ama bende cokda degısıklık yok. 8 adet sıgaradan anca bugun 4 adet ıcdım. Cok sinirlı oluyorum kızıma bagırıyorum.Maalesef keske bende de yan etkı olarak mıde bulantısı fılan olsaydı ama olmuyoo.
Naapıcam benn.
Sn.rezzan sız kontrole gıdınce ne dedıler nasıl gecdı beklıyorum
ıyı gunlerr
arkadaşım sıkıntı heryerde var bende kayınvalideyle yaşıyorum kafama takacağım çok şey oluyor da sigarayı arkadaş belirlemişiz sanki derdi kederi alıverio halbuki sadece kendimizi kandırıyoruz zaten biliyorsun bunlarıbirkere denemiştim iğrenç bişeydi ilerde denemek istersen diye yazıyorum sigarayı içtiğimizde yarım olarak söndürüyoruz ve bu izmariti 1-2 dk çiğneyip tükürüyoruz birdaha gerçekten istemeyeceksin sigara iğrenç geliyor...
Arkadaşlar dr. bana champixin devam paketini vermedi. Bitmiş o. Onun yerine wellbutrin xl verdi. Aynı dedi ama nasıl olur ki acaba? Benim bildiğim zybanın muadiliydi o ilaç. Bilgisi olan kullanan var mı?
merhaba rezzan kendi fikrimi söylemek isterim doktor verdiyse vardır bir bildiği.ama ben senin yerinde olmuş olsaydım devam paketinden dışarıdan alırdım çünkü bu kadar yol almışsınn..takdir ediyorum
Canım saol valla inşallah daim olur. Hiç inanmıyordum bırakabileceğime ama artık inanıyorum. Hakikaten champix etkili bir ilaçmış. Tabi kendi başımıza kullanarak değil bir dr. kontrolü ile kullanılarak çok güzel sonuçlar mutlaka alınır. Çok çaba sarfedilmiyo inanın ki. Kendiliğinden biraz istemenizle oluyo en azından bende öyle oldu. Çok ikilemde kaldığım oldu. Bırakmasam mı, ya seviyordum sigara içmeyi gibi bir sürü saçmalıklarda düşünmedim değil. Tabi ki bence daha bıraktım dinilemez. En azından 1-2 ay olmalı. Daha çok başındayım. Ama şimdi ilaç değişti. Tamam irade de önemli sadece ilaç değil ama biraz korkuyorum şimdi ya champix gibi değilse ya yine istersem diye.
Kendi imkanlarımla alırdım ama bu ay bütçe çok açıldı alamam sanırım. Onun fiyatı da bayağı çok sanırım. Bakalım hayırlısı.
tamam cnm beklerim. Birbirimize destek oluruz.
merhaba rezzan.benimde bugün sigarasız 6. günüm.hiç bir ilaç,destek vs.almıyorum.:93:
inanırmısın dün bende çok zorlandım.nerdeyse elime geçse yakacak duruma geldim.ama yakmadım.
inanki seninle aynı duyguları yaşıyorum.1 aydır hemen hemen hergün bırakmayı denedim,dayanamadım içtim hep.
sakın bırakma canım,1 tane içtim diye devam etme.bu illetin sonu yok.hep son sigaram dedim, ama hiçte son olmuyor malesef. insan gerçekten içmeyince rahatlıyor.allah hepimize güç ,kuvvet ,irade versin.sağlıklı günler.
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım evet sıkıntı heryerde bende sigaraya sığınanlardanım sanırım yeni evliyim ama cocuk düşününce bırakıcam sanırım teavi eşliğinde olucak bu çünkü evlendikten sonra daha çok içmeye başladım bırakanlara soruyorum yaşam kalitesi çok artyomuş ne yapıcam bilemiyorum((
SLMMM...bugün champiximi alıyorum...yarın sabah başlıyorum oğlumun yaşgününde yani 29 EKİMDE DE bırakacağım arkadaşlar..