Sigara Bırakma Kliniğinde tedaviye başlayanlar,birbirimize destek verelim.

arkadaşım sıkıntı heryerde var bende kayınvalideyle yaşıyorum kafama takacağım çok şey oluyor da sigarayı arkadaş belirlemişiz sanki derdi kederi alıverio halbuki sadece kendimizi kandırıyoruz zaten biliyorsun bunları birkere denemiştim iğrenç bişeydi ilerde denemek istersen diye yazıyorum sigarayı içtiğimizde yarım olarak söndürüyoruz ve bu izmariti 1-2 dk çiğneyip tükürüyoruz birdaha gerçekten istemeyeceksin sigara iğrenç geliyor...

Arkadaslar ben zyban tabletın 6. gunundeyım. Ama bende cokda degısıklık yok. 8 adet sıgaradan anca bugun 4 adet ıcdım. Cok sinirlı oluyorum kızıma bagırıyorum.Maalesef keske bende de yan etkı olarak mıde bulantısı fılan olsaydı ama olmuyoo.
Naapıcam benn.

Sn.rezzan sız kontrole gıdınce ne dedıler nasıl gecdı beklıyorum

ıyı gunlerr

Slm arkadaşlar sigarasız hayata merhaba diyen herkesi kutluyorumm umarım en kısa zamanda bende bırakanlar arasında olacağımm..ayrıca sigara zammı yine yolda bugün yarın belli olur bizi hem manen hemde madden yıpratan bu illetten en kısa zamanda kurtulmak ümidiyle irademizle beraber

Gülperi mrb, bende haberlerini bekliyordum hiç uğramıyorsun buralara.
Yarın sabah randevum gideyim gelince yazarım burdan. Benim bu ara iyi gidiyo cnm. Sormak istediğin birşey varsa dr. sorayım. Ama söz bu sefer unutmayacağım. :))
Zyban ne kadar da etki ediyormuş? Dr. ne dedi sana? Kaçıncı gün bırakacaksın? Çok soru oldu ama ayrıntılı yazarsan sevinirim. Bende 11 günde 1 kg. almışım ya moralim bozuldu. Hemen toparlanmam lazım yoksa sigarayı bırakayım derken fil gibi olacağım.

merhaba sn.rezzan. ben gunde ortalama sınırlıyarak kendımı 8 adet ıcıyordum. Ordakı bayan dr. bana ılaca baslayınca 5. cı gunu bırakıcaksın sıgarayı.

Bende bunu etkılı olacagını dusundum ama benım kendı ırademle sıgarayı kesmemı beklıyor.Cok zorlanıyorum ılacın bı etkısıde kulaklarımda sureklı bır ugultu var. Isde 15 gun sonra gel dedı. Ama ben zaar zoor 4 veya 5 e cekebıldım sıgara adetını.7.cı gun bıttı

Ama ablamın dr.erkek dı bu ılac sana 12 -15 gunde etkı etmesı lazım. Zaten 15 gun sonra kontrole gelıcen bırakdınmı kendını nasıl hıssedıyorsun gıbı gpruscez demıs. Ablam henuz baslamadı tablete.ona da zyban cıkmısdı.

Sorun su kıı kısaca bende hııııcccc bı etkısı olmadı gıbıı.Kendımı zorluyorum yanıı.Bılmıyorum belkı banada 12. gunde fılan etkı eder insallaahhhh.

Merakla senı beklıyorum. Dr. sor bakeem zyban sıgarayı azalttırsada tıksındırme gıbı bısey yapmadı 8.cı gunde dersın.8 adet ten 5 veya 4 e anca ındırebılmıs dersın.Acaba kacıncı gunde etkısını gosterır.Tabii herkese gore degısır. Kısaca boyle bır arkadas ıcın soruyorum de bakeem ne dıcekler.

Tesekkurler.

İnşallah en kısa sürede etki eder cnm. Bi netten araştırsaydın bakalım kaçıncı gün etki ediyomuş? Soracağım yarın hbr veririm sana. :80:Fazla sigarada içmiyormuşun sen ondan çıkmamıştır sana champix.

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım evet sıkıntı heryerde bende sigaraya sığınanlardanım sanırım yeni evliyim ama cocuk düşününce bırakıcam sanırım teavi eşliğinde olucak bu çünkü evlendikten sonra daha çok içmeye başladım bırakanlara soruyorum yaşam kalitesi çok artyomuş ne yapıcam bilemiyorum ((

Arkadaşlar dr. bana champixin devam paketini vermedi. Bitmiş o. Onun yerine wellbutrin xl verdi. Aynı dedi ama nasıl olur ki acaba? Benim bildiğim zybanın muadiliydi o ilaç. Bilgisi olan kullanan var mı?

Arkadaşlar dr. bana champixin devam paketini vermedi. Bitmiş o. Onun yerine wellbutrin xl verdi. Aynı dedi ama nasıl olur ki acaba? Benim bildiğim zybanın muadiliydi o ilaç. Bilgisi olan kullanan var mı?

merhaba rezzan kendi fikrimi söylemek isterim doktor verdiyse vardır bir bildiği.ama ben senin yerinde olmuş olsaydım devam paketinden dışarıdan alırdım çünkü bu kadar yol almışsınn..takdir ediyorum

merhaba rezzan kendi fikrimi söylemek isterim doktor verdiyse vardır bir bildiği.ama ben senin yerinde olmuş olsaydım devam paketinden dışarıdan alırdım çünkü bu kadar yol almışsınn..takdir ediyorum

Canım saol valla inşallah daim olur. Hiç inanmıyordum bırakabileceğime ama artık inanıyorum. Hakikaten champix etkili bir ilaçmış. Tabi kendi başımıza kullanarak değil bir dr. kontrolü ile kullanılarak çok güzel sonuçlar mutlaka alınır. Çok çaba sarfedilmiyo inanın ki. Kendiliğinden biraz istemenizle oluyo en azından bende öyle oldu. Çok ikilemde kaldığım oldu. Bırakmasam mı, ya seviyordum sigara içmeyi gibi bir sürü saçmalıklarda düşünmedim değil. Tabi ki bence daha bıraktım dinilemez. En azından 1-2 ay olmalı. Daha çok başındayım. Ama şimdi ilaç değişti. Tamam irade de önemli sadece ilaç değil ama biraz korkuyorum şimdi ya champix gibi değilse ya yine istersem diye.
Kendi imkanlarımla alırdım ama bu ay bütçe çok açıldı alamam sanırım. Onun fiyatı da bayağı çok sanırım. Bakalım hayırlısı.

hayırlısı canım sakın korkma kendine güvennnn..hergün sigaraya para buluyorum ama bir seferde ilaca verecek para yokk..kız kardeşim alıp gönderecek banada onu bekliyorum..180 tl civarıymış ithal diye indirimde yapmıyolarr..sana verilen ilacı biraz araştırdımm sende bakk istersen çok farklı yorumlar var..

bir çok kimse iştahsızlık yaptığından bahsediyor..mide bulantısı genelide ..anti depresan olarak verilmiş hep ama sigara bırakma içinde yorum çok..

ben çıkıyorum sık sık uğrayacam bundan sonra yanınıza yardımlarınıza ihtiyacım olacak sağlıcakla kalınnn

tamam cnm beklerim. Birbirimize destek oluruz.

canım merhaba uyku tutmadı merakta ettim ne yaptın yeni ilaçla sakın tekrar başlama...ama kimseler yokk forumda bu da insanı üzüyor ben bir başarabilsem herkese destek olacammm...hayatımızdan çok şeyler alıp götüren sinsi dostu DOST ZANNETTİĞİMİZ

Ne durumdasın merak ettim seranay.

Hayatta sorun hiç bitmiyor ki cnm. Maalesef sorun var dert var diye içiyoruz ama neye çözüm oluyor ki. İnşallah bebeğin olur ve unutursun sigarayı falan.

WELLBUTRİN KULLANAN ARKADAŞLAR. YAŞADIKLARINIZI " sigarayı bırakmak için wellbutrin xl 150 mg bu hapı kullanan arkadaş varmı " ADLI FORUMA YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ.... ÇÜNKÜ BURADAKİ ARKADAŞLARIMIZ CHAMPİX VE ZYBANLA RAHATLIKLA BIRAKMIŞLAR ONLARI TEBRİK EDİYORUZ. FAKAT BİZLER MADUR OLDUK... LÜTFEN WELLBUTRİN KULLANANLAR YARDIMCI OLSUN... SEVGİLER....

SLMMM...bugün champiximi alıyorum...yarın sabah başlıyorum oğlumun yaşgününde yani 29 EKİMDE DE bırakacağım arkadaşlar..

SLMMM...bugün champiximi alıyorum...yarın sabah başlıyorum oğlumun yaşgününde yani 29 EKİMDE DE bırakacağım arkadaşlar..

Çook sevindim cnm hadi hayırlı olsun inşallah. Oğluna çok güzel bir doğum günü hediyesi vereceksin. Bende demiştim ya dr. ilacımı değiştirdi diye eşim sürpriz yapmış ikimiz içinde almış dün champix. Bana devam kendine de başlangıç pk. Son zamlardan sonra içilmez dedi. O da bırakıyo çok şükür. Bugün 16. gün sigarasız. Konuşalım sık sık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…