dur gelmesinler kov onları paketin bitti miBana soldan soldan geliyorlar içicem galiba
haftada bi paket yine iyi benim günlük bir paket bitiyor bencede alma bak benim bitince almayacam insallah
tatlım o zaman hiç alma sağlık herşey den önemli burda destek olacaz birbirimizeastım bronşit var bende eşim çok kızdı bende ona bıraktım dedim ama gizli gizli devam ediyorum yok almıcam hatta eşimde olsa bile almıcam artık yürürken bile etkilediğini hissediyorum inşallah bırakırız biran önce
tatlım o zaman hiç alma sağlık herşey den önemli burda destek olacaz birbirimize
evet ama desteğinize ihtiyacım var :)
aynen :) :) :) :)inş tatlım tam destek herzman bide ben eczane teknisyeniyim sağlıkçı olup sağlığımı riske atmakta ayrı bir olay :))
paket bittikten sonra bol bol yazarım :) :) :)Ben burdayım :)
kaç tane içiyorsun gunlukBen burdayım :)
Ne yapıyor ki :)Haşhaş tohumu bitkisel ilacını dene ...
İstesen de içemeyeceksin
kaç tane içiyorsun gunluk
darısı başıma ben sabah gözümü açar açmaz hemen içiyorum ama bu sabah hemen içmedim ise gelirken işte ictim:)Günde bir paketi bitirirdim ama bugün yok içmedim içmicem :)
tatlım :) nerdesinSanki ben yazmisim gibi hissettim
darısı başıma ben sabah gözümü açar açmaz hemen içiyorum ama bu sabah hemen içmedim ise gelirken işte ictim:)
içtin mi :)Bana soldan soldan geliyorlar içicem galiba
Ne yapıyor ki :)
bırakırsam sayenizde birakacam :)Bence içmeyeceksin
Mesela bak ben nasıl içmiyorum :)
Sigarasız ayılabiliyomuşum onu anladım bugün :)
yeni duydum eczanelerde satılıyor mu acaba?Haşhaşta bulunan nikotin,vucudun isteğini karşılayarak,başka nikotini vucudunun ret etmesini sağlıyor
bırakırsam sayenizde birakacam :)
Esimde bi defada bırakamazsın diyor azaltarak hiç bırakamıyorum aksine daha da artiyor:)
evet yarın zor bigun beni bekliyor :)Emin ol azaltmak gibi bir durum yok :)
Ya hep ya hiç
Bence sen de benim gibi hiç diyeceksin:)