Sigara bağımlılığım :(

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.769
33
Kizlar sigarayı bırakmak istiyorum artık hayatımdan çıkarmak istiyorum ama dayanamıyorum en fazla 4 saat sürüyor beynimde bitiremiyorum resmen günde bir paket içiyorum aylık 300 tlm sigaraya gidiyor sigarayı bırakan arkadaşlar bi el atın
Nasıl başardınız.?
Şimdiden tesekkurler

Bende de aynı sorun var üstelik bebek için uğraşıyoruz
Şöyle yardımcı olayım ben birşey keşfettim
Eger ilk kriz geldiğinde atlatabilirsen
Yani şu bahsettiğin 4-5 saat sigarasız geçtikten sonraki dürtüyü eger bir kez atlatabilirsen
Diğerini de ve sonra diğerlerini de atlatabileceğini iyi biliyorsun
Aslında ben bu şekilde başardım
Fakat kendime bir bahane bulup yeniden içtim
Eger koşullanma iyi olursa o şekilde de devam eder
Yeterki içindeki dürtü ile savaşmayı öğren
Ben yarın yeniden denicem

Öyle sakız çiğne çekirdek ye vs onlar unutturmuyor
Sana tavsiyem
Yabancı dizilere sar aklına geldiği an seni ondan uzaklaştıracak bir an yakalıyorsun dizide :))

Game of thrones
Greys anatomy favorilerim

Allah kolaylık versin bize :)

ay amin :) aslında is yerinde de çok içen var onunda etkisi var daha da zorlaştırıyor

ay amin :) aslında is yerinde de çok içen var onunda etkisi var daha da zorlaştırıyor

Evet onda çok etkiler ama onları umursamicaz onlar seçimini içmekten yana kullanan insanlar
Biz ise içmemekten yana :)
İkiside tercih :)

Parasal yönden rahatsızsan sarma sigaraya geç, yok eğer sağlık yönünden tamamen kopmak istiyorsan elektronik sigaralar var onlardan kullan, ilk normal sigaradan kopuyorsun ardından e-sigaradan. Ben kullanmadım, kullanan arkadaşlarımdan biliyorum

P pitpigim Gel seninle ne yapalım

Şimdi git sigaranı iç bir tane ben de içicem yarından itibaren yok tamammı?
Kriz gelirse yaz bana emin ol caydırırım

Çünkü Allaha duyulan inanç
Sigarayı bırakacağımıza duydugumuz inançtan daha Kuvvetli :)

Ee madem bedenin Allah'ın emaneti olduğuna olan inanca istinaden sadece ramazanda değil yılın her günü sigara orucu tutmak gerekmez mi :)

Bu arada kazen abi sigarayı bırakmayla ilgili bir film paylaşmışti o konuya denk geldiniz mi bilmiyorum. Filmi izleyip bırakan çok kişi varmış inceleyin isterseniz...

Çok haklısın
İnşallah başarıcaz :)
Filme de bakıcam teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…