- 2 Ocak 2015
- 6.424
- 15.436
Ben içmedim ama içecem galibaBen ictim kizlar
Hayır ya böyle olmaz kızlar kanser yapıyor çocuk olmuyor dağa neler nelerBen içmedim ama içecem galiba
birakamadimEvet kimse yazmamis bu konuya herkes hala sigara iciyormu icmiyormu umarim birakmissinizdir...
Bence birakmayi dene reglinin birinci gunu gecince denesene hormonlar rahatlamis oluyo aklinada getirme,bak sen başar burda herkes senden feyz alir umid ışık olursun hem kendi sağlığına kavuşursun ha gayret bence yapabilirsin...birakamadim
bende ama yarın tekrar denemek istiyorum kurtulmamız lazım bu illettenbirakamadim
şuan hiç sigaram yok almadim buraya yazmadan önce günde bir paket içiyordum şimdi iki günde bir paket bi defada olmasa da kurtulacamBence birakmayi dene reglinin birinci gunu gecince denesene hormonlar rahatlamis oluyo aklinada getirme,bak sen başar burda herkes senden feyz alir umid ışık olursun hem kendi sağlığına kavuşursun ha gayret bence yapabilirsin...
eskiye oranla biraz daha iyiyim günde 20 taneden 10 a düştüm birakacagimza inaniyorumbende ama yarın tekrar denemek istiyorum kurtulmamız lazım bu illetten
tatlım ne güzel yazmışsın sen öyle çok ta doğru yazdıkların dün paketim bitti ve henüz almamışım senin yazını okuyunca bi kere daha almaktan vazgeçtim :)Gunaydinnnlar sigarasiz temiz yeni hayata merhaba...haydi bakalim kizlar sizlerde basarabilirsiniz.. P pitpigim haydi kendini hazirla paketin bitince alma artik icmiyecegim de icsemde icmesemde ayni zaman vakit geciyor ve stres hayatimizda hep vardir bunu bahane etmememiz lazim ama iki uc gunu aşınca iyiki biraktim degisiklik varmi var ,herşeye bahane uretmememiz lazimmis hayati ertelemeden korkularimizla yuzlesme zamanini kabul ederek baslayabilirsiniz :)) haydi burdan size destek olmaya calisacagim tabiki isterseniz...
İyiki almamisin :)) bak bugunu atlat yarinida atlat gor bak zihnin dupduru gozunun onu ışıyor pembehayallerden uyaniyorsun ve gercek hayata gozlerin ışıl ışıl aciliyo ve bu cok guzel mutluluk.. sende bana yasadigin farklari yaz olurmu nasil hissettigini... :))tatlım ne güzel yazmışsın sen öyle çok ta doğru yazdıkların dün paketim bitti ve henüz almamışım senin yazını okuyunca bi kere daha almaktan vazgeçtim :)
evet kumbarama atıyorum :)Vee paran cebinde kaliyi en guzel mutluluk :))))
sabahları kalktığımda hemen içiyordum onu bıraktım mesela dün akşamdan beri içmedim hala çok aklıma geldiğinde az önce ictim diyerek kendimi kandiriyorum:)İyiki almamisin :)) bak bugunu atlat yarinida atlat gor bak zihnin dupduru gozunun onu ışıyor pembehayallerden uyaniyorsun ve gercek hayata gozlerin ışıl ışıl aciliyo ve bu cok guzel mutluluk.. sende bana yasadigin farklari yaz olurmu nasil hissettigini... :))
insallah siz bırakmışsınız demiİnsan aklina koydu mu basaramiyacagi birsey yoktur ve hergun icmediginde basardigin mutlulugun tarifi anlatilmaz acayip guzel duygu,ya bumuymus ben niye gec kaldimki dayanabiliyormusum diye soru sormaktan kendini alikoyamiyorsun :))) evettt basardim basaracagiz oleyyyyy :)))
Evet bugun 5 ci gun hic aramadim hemde hic :))insallah siz bırakmışsınız demi
masallah sizeEvet bugun 5 ci gun hic aramadim hemde hic :))