Sigara bağımlılığım :(

şuan hiç sigaram yok almadim buraya yazmadan önce günde bir paket içiyordum şimdi iki günde bir paket bi defada olmasa da kurtulacam

Gunaydinnnlar sigarasiz temiz yeni hayata merhaba...haydi bakalim kizlar sizlerde basarabilirsiniz.. P pitpigim haydi kendini hazirla paketin bitince alma artik icmiyecegim de icsemde icmesemde ayni zaman vakit geciyor ve stres hayatimizda hep vardir bunu bahane etmememiz lazim ama iki uc gunu aşınca iyiki biraktim degisiklik varmi var ,herşeye bahane uretmememiz lazimmis hayati ertelemeden korkularimizla yuzlesme zamanini kabul ederek baslayabilirsiniz :)) haydi burdan size destek olmaya calisacagim tabiki isterseniz...

tatlım ne güzel yazmışsın sen öyle çok ta doğru yazdıkların dün paketim bitti ve henüz almamışım senin yazını okuyunca bi kere daha almaktan vazgeçtim :)

tatlım ne güzel yazmışsın sen öyle çok ta doğru yazdıkların dün paketim bitti ve henüz almamışım senin yazını okuyunca bi kere daha almaktan vazgeçtim :)
İyiki almamisin :)) bak bugunu atlat yarinida atlat gor bak zihnin dupduru gozunun onu ışıyor pembehayallerden uyaniyorsun ve gercek hayata gozlerin ışıl ışıl aciliyo ve bu cok guzel mutluluk.. sende bana yasadigin farklari yaz olurmu nasil hissettigini... :))

sabahları kalktığımda hemen içiyordum onu bıraktım mesela dün akşamdan beri içmedim hala çok aklıma geldiğinde az önce ictim diyerek kendimi kandiriyorum:)

İnsan aklina koydu mu basaramiyacagi birsey yoktur ve hergun icmediginde basardigin mutlulugun tarifi anlatilmaz acayip guzel duygu,ya bumuymus ben niye gec kaldimki dayanabiliyormusum diye soru sormaktan kendini alikoyamiyorsun :))) evettt basardim basaracagiz oleyyyyy :)))

insallah siz bırakmışsınız demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…