Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Yüksek marka olmasa da temiz eşyalar al koy, evliliği evlenince düşünürsün boşver. İşe yakın olmanın avantajı her zaman var ama iyi düşün taşın. Arkadaş için oturulacak yer seçilmez. Sen kendini düşün sosyal ortam düşün ona göre karar ver. Yarın taşınabilir de arkadaşın napcan peşinden ev mi götüreceksinmerhaba daha önce de benzer konu açmıştım. ama artık kararsızlığım bitti, ayrı eve çıkmaya karar verdim. memurum yaşım 33. belki ev alırım diye ailemde idare ederim dedim ama evde pek huzurum yok, abiyle anlaşamıyorum. çok uzun hikaye sizi yormak istemem. caliştıgım kurumun çevresinde 1+1 ev tutacaĝım. hic eşyam yok. güvenli sitelerde eşyalı evler 17 den basliyor esyasizlar 13ten basliyor. nispeten merkeze uzak bir site var orda boş ev 11e var. arabam oldugu icin ve orda arkadasim yasadığı için bu siteyi düsünüyorum. bir cekyat bir dolap,camasir makinesi 2.el alayim gireyim bir yere diyorum. bir yandan acaba esyali mi tutsam diyorum ama cok yüksek kiralar. bu arada bir yerden para geçecek elime 70 bin civarı,promosyon olarak. yeter mi acaba düzen kurmaya
evlenirim de sıfırdan esya alirim düzenimi kurarım diye hayal kurmuştum ama olmadı bir türlü. şimdi en temel eşya neler alabilirim, maaşı olan bir genç bekar olarak bunu yapabilirmiyim komik gelcek belki ama toplum, calistigim yerdekiler acaba ne düsünür diye bundan da cekiniyorum. bana fikir verirseniz çook sevinirim, herkese huzur diliyorum, sevgiler
70 bin bence 1 kişinin 1+1 evi için yeterli. Birde her şeyi hemen almana gerek yok. Misal buzdolabı çamaşır makinesi al bulaşık makinesi alma şimdilik zaten tel kişisin.merhaba daha önce de benzer konu açmıştım. ama artık kararsızlığım bitti, ayrı eve çıkmaya karar verdim. memurum yaşım 33. belki ev alırım diye ailemde idare ederim dedim ama evde pek huzurum yok, abiyle anlaşamıyorum. çok uzun hikaye sizi yormak istemem. caliştıgım kurumun çevresinde 1+1 ev tutacaĝım. hic eşyam yok. güvenli sitelerde eşyalı evler 17 den basliyor esyasizlar 13ten basliyor. nispeten merkeze uzak bir site var orda boş ev 11e var. arabam oldugu icin ve orda arkadasim yasadığı için bu siteyi düsünüyorum. bir cekyat bir dolap,camasir makinesi 2.el alayim gireyim bir yere diyorum. bir yandan acaba esyali mi tutsam diyorum ama cok yüksek kiralar. bu arada bir yerden para geçecek elime 70 bin civarı,promosyon olarak. yeter mi acaba düzen kurmaya
evlenirim de sıfırdan esya alirim düzenimi kurarım diye hayal kurmuştum ama olmadı bir türlü. şimdi en temel eşya neler alabilirim, maaşı olan bir genç bekar olarak bunu yapabilirmiyim komik gelcek belki ama toplum, calistigim yerdekiler acaba ne düsünür diye bundan da cekiniyorum. bana fikir verirseniz çook sevinirim, herkese huzur diliyorum, sevgiler
Ev alıp ayrıldığında toplum ne düşünürse aynı şeyi düşünecek yıllardır ayrı evde yaşıyorum toplumun düşüncesi hiç umrumda değil toplum mu ödüyor kiramı faturamı işine baksın toplum ayrıca ben eşyalı ev tercih ettim taşınması kolay oluyormerhaba daha önce de benzer konu açmıştım. ama artık kararsızlığım bitti, ayrı eve çıkmaya karar verdim. memurum yaşım 33. belki ev alırım diye ailemde idare ederim dedim ama evde pek huzurum yok, abiyle anlaşamıyorum. çok uzun hikaye sizi yormak istemem. caliştıgım kurumun çevresinde 1+1 ev tutacaĝım. hic eşyam yok. güvenli sitelerde eşyalı evler 17 den basliyor esyasizlar 13ten basliyor. nispeten merkeze uzak bir site var orda boş ev 11e var. arabam oldugu icin ve orda arkadasim yasadığı için bu siteyi düsünüyorum. bir cekyat bir dolap,camasir makinesi 2.el alayim gireyim bir yere diyorum. bir yandan acaba esyali mi tutsam diyorum ama cok yüksek kiralar. bu arada bir yerden para geçecek elime 70 bin civarı,promosyon olarak. yeter mi acaba düzen kurmaya
merhaba daha önce de benzer konu açmıştım. ama artık kararsızlığım bitti, ayrı eve çıkmaya karar verdim. memurum yaşım 33. belki ev alırım diye ailemde idare ederim dedim ama evde pek huzurum yok, abiyle anlaşamıyorum. çok uzun hikaye sizi yormak istemem. caliştıgım kurumun çevresinde 1+1 ev tutacaĝım. hic eşyam yok. güvenli sitelerde eşyalı evler 17 den basliyor esyasizlar 13ten basliyor. nispeten merkeze uzak bir site var orda boş ev 11e var. arabam oldugu icin ve orda arkadasim yasadığı için bu siteyi düsünüyorum. bir cekyat bir dolap,camasir makinesi 2.el alayim gireyim bir yere diyorum. bir yandan acaba esyali mi tutsam diyorum ama cok yüksek kiralar. bu arada bir yerden para geçecek elime 70 bin civarı,promosyon olarak. yeter mi acaba düzen kurmaya
utanılacak çekinilecek bir durum yok.merhaba daha önce de benzer konu açmıştım. ama artık kararsızlığım bitti, ayrı eve çıkmaya karar verdim. memurum yaşım 33. belki ev alırım diye ailemde idare ederim dedim ama evde pek huzurum yok, abiyle anlaşamıyorum. çok uzun hikaye sizi yormak istemem. caliştıgım kurumun çevresinde 1+1 ev tutacaĝım. hic eşyam yok. güvenli sitelerde eşyalı evler 17 den basliyor esyasizlar 13ten basliyor. nispeten merkeze uzak bir site var orda boş ev 11e var. arabam oldugu icin ve orda arkadasim yasadığı için bu siteyi düsünüyorum. bir cekyat bir dolap,camasir makinesi 2.el alayim gireyim bir yere diyorum. bir yandan acaba esyali mi tutsam diyorum ama cok yüksek kiralar. bu arada bir yerden para geçecek elime 70 bin civarı,promosyon olarak. yeter mi acaba düzen kurmaya
Ben de cikmistim 1+1 eve isime yakin bi yerde. Once temel seyleri aldim ve sifir almistim bir de evlenmedim diye niye eski esya kullanayim dedim. (O zaman yil 2021di gerci her sey bu kadar pahali degildi) her seyi bi anda almana gerek yok yavas yavas alirsin o kafa rahatligi her seye değer bence. Buzdolabi camasir makinesi alt grup markalardan aldim. Bi koltuk 1 tv yatak bitti gitti. Kendine yetecek kadar mutfak esyasi. Kendi evime ciktiktan sonra ailemle aram daha iyi oldu mesafe ise yariyor belli bi yastan sonra aileyle yasamak eziyet, evlenmedin diye de bunu cekmek zorunda degilsin.merhaba daha önce de benzer konu açmıştım. ama artık kararsızlığım bitti, ayrı eve çıkmaya karar verdim. memurum yaşım 33. belki ev alırım diye ailemde idare ederim dedim ama evde pek huzurum yok, abiyle anlaşamıyorum. çok uzun hikaye sizi yormak istemem. caliştıgım kurumun çevresinde 1+1 ev tutacaĝım. hic eşyam yok. güvenli sitelerde eşyalı evler 17 den basliyor esyasizlar 13ten basliyor. nispeten merkeze uzak bir site var orda boş ev 11e var. arabam oldugu icin ve orda arkadasim yasadığı için bu siteyi düsünüyorum. bir cekyat bir dolap,camasir makinesi 2.el alayim gireyim bir yere diyorum. bir yandan acaba esyali mi tutsam diyorum ama cok yüksek kiralar. bu arada bir yerden para geçecek elime 70 bin civarı,promosyon olarak. yeter mi acaba düzen kurmaya
merhaba daha önce de benzer konu açmıştım. ama artık kararsızlığım bitti, ayrı eve çıkmaya karar verdim. memurum yaşım 33. belki ev alırım diye ailemde idare ederim dedim ama evde pek huzurum yok, abiyle anlaşamıyorum. çok uzun hikaye sizi yormak istemem. caliştıgım kurumun çevresinde 1+1 ev tutacaĝım. hic eşyam yok. güvenli sitelerde eşyalı evler 17 den basliyor esyasizlar 13ten basliyor. nispeten merkeze uzak bir site var orda boş ev 11e var. arabam oldugu icin ve orda arkadasim yasadığı için bu siteyi düsünüyorum. bir cekyat bir dolap,camasir makinesi 2.el alayim gireyim bir yere diyorum. bir yandan acaba esyali mi tutsam diyorum ama cok yüksek kiralar. bu arada bir yerden para geçecek elime 70 bin civarı,promosyon olarak. yeter mi acaba düzen kurmaya
Bence işinize en yakın evi tercih edin. Arabanız da olsa belli bir süre sonra yol yorar sizi.merhaba daha önce de benzer konu açmıştım. ama artık kararsızlığım bitti, ayrı eve çıkmaya karar verdim. memurum yaşım 33. belki ev alırım diye ailemde idare ederim dedim ama evde pek huzurum yok, abiyle anlaşamıyorum. çok uzun hikaye sizi yormak istemem. caliştıgım kurumun çevresinde 1+1 ev tutacaĝım. hic eşyam yok. güvenli sitelerde eşyalı evler 17 den basliyor esyasizlar 13ten basliyor. nispeten merkeze uzak bir site var orda boş ev 11e var. arabam oldugu icin ve orda arkadasim yasadığı için bu siteyi düsünüyorum. bir cekyat bir dolap,camasir makinesi 2.el alayim gireyim bir yere diyorum. bir yandan acaba esyali mi tutsam diyorum ama cok yüksek kiralar. bu arada bir yerden para geçecek elime 70 bin civarı,promosyon olarak. yeter mi acaba düzen kurmaya
İlk zamanlar uygun fiyatlı eşya alarak başlarsınız zaten tek kişisiniz elektrikli aletleri 2.el almanızı önermem çabuk bozuluyor. Başta yatak dolap çamaşır makinesi buzdolabı tabak falan alır diğerlerini sonra halledersiniz altus marka olarak iyi fiyatı da uygun 3 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadımmerhaba daha önce de benzer konu açmıştım. ama artık kararsızlığım bitti, ayrı eve çıkmaya karar verdim. memurum yaşım 33. belki ev alırım diye ailemde idare ederim dedim ama evde pek huzurum yok, abiyle anlaşamıyorum. çok uzun hikaye sizi yormak istemem. caliştıgım kurumun çevresinde 1+1 ev tutacaĝım. hic eşyam yok. güvenli sitelerde eşyalı evler 17 den basliyor esyasizlar 13ten basliyor. nispeten merkeze uzak bir site var orda boş ev 11e var. arabam oldugu icin ve orda arkadasim yasadığı için bu siteyi düsünüyorum. bir cekyat bir dolap,camasir makinesi 2.el alayim gireyim bir yere diyorum. bir yandan acaba esyali mi tutsam diyorum ama cok yüksek kiralar. bu arada bir yerden para geçecek elime 70 bin civarı,promosyon olarak. yeter mi acaba düzen kurmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?