Toplum ve çalıştığın yerdekiler cesaretine ve özgürlüğüne hayran bile kalıp arada kıskanabilirdemerhaba daha önce de benzer konu açmıştım. ama artık kararsızlığım bitti, ayrı eve çıkmaya karar verdim. memurum yaşım 33. belki ev alırım diye ailemde idare ederim dedim ama evde pek huzurum yok, abiyle anlaşamıyorum. çok uzun hikaye sizi yormak istemem. caliştıgım kurumun çevresinde 1+1 ev tutacaĝım. hic eşyam yok. güvenli sitelerde eşyalı evler 17 den basliyor esyasizlar 13ten basliyor. nispeten merkeze uzak bir site var orda boş ev 11e var. arabam oldugu icin ve orda arkadasim yasadığı için bu siteyi düsünüyorum. bir cekyat bir dolap,camasir makinesi 2.el alayim gireyim bir yere diyorum. bir yandan acaba esyali mi tutsam diyorum ama cok yüksek kiralar. bu arada bir yerden para geçecek elime 70 bin civarı,promosyon olarak. yeter mi acaba düzen kurmaya
evlenirim de sıfırdan esya alirim düzenimi kurarım diye hayal kurmuştum ama olmadı bir türlü. şimdi en temel eşya neler alabilirim, maaşı olan bir genç bekar olarak bunu yapabilirmiyim komik gelcek belki ama toplum, calistigim yerdekiler acaba ne düsünür diye bundan da cekiniyorum. bana fikir verirseniz çook sevinirim, herkese huzur diliyorum, sevgiler
çook tatlısınız böyle bir cevap beklemiyordumToplum ve çalıştığın yerdekiler cesaretine ve özgürlüğüne hayran bile kalıp arada kıskanabilirdeciddiyim toplum değil huzur önemli.
Ayrıca eve çıkmaya temel eşya ; koltuk takımı hatta köşe koltuk, tv ,çamaşır makinesi tek kişisin bulaşık makinesine gerek yok şimdilik en azından.
Yatak baza takım alırsın.
Buzdolabı mini yada normal.
Birde mutfak eşyaları tabak çatak takımı tencere tava hep aynı hava
Bunlar ilk aşamada yeterli çokta düşünmeye gerek yok eve çıktığında anlarsın eksiklerini lükse kalmazsan 70000 yeter hatta ilk aşamada ikinci el bile olabilir maddiyata göre işte.
Birde halı onu unutmuşum
Şimdiden hayırlı olsun. Elalem konuşsun onları düşünme. Bir abla tavsiyesi olarak evini işine yakın seç derim. Öğlen evine geçersin, akşam yorgun argın trafiklerde uğraşmaz evine geçersin. Arkadaşın için diğer uzak evi secmem ben olsam. Arkadaşlar değişir bir de dipdibe olmak çoğu zaman olumsuzluk yaratır. Birbirinize gider gelirsiniz. Yeni ev kuracaksın benzine harcayacagin parayla bir elektronik eşya taksitine girersin. Yavaş yavaş kurarsın düzenini. İşinin yakininda güvenlikli siteyi bul, bir yatak bir gardolap aldın mı bir de perde hop oldu sana ev. Yeme içmeyi zamanla halledersin. Önemli olan kafanı sokup yatacağın yer.merhaba daha önce de benzer konu açmıştım. ama artık kararsızlığım bitti, ayrı eve çıkmaya karar verdim. memurum yaşım 33. belki ev alırım diye ailemde idare ederim dedim ama evde pek huzurum yok, abiyle anlaşamıyorum. çok uzun hikaye sizi yormak istemem. caliştıgım kurumun çevresinde 1+1 ev tutacaĝım. hic eşyam yok. güvenli sitelerde eşyalı evler 17 den basliyor esyasizlar 13ten basliyor. nispeten merkeze uzak bir site var orda boş ev 11e var. arabam oldugu icin ve orda arkadasim yasadığı için bu siteyi düsünüyorum. bir cekyat bir dolap,camasir makinesi 2.el alayim gireyim bir yere diyorum. bir yandan acaba esyali mi tutsam diyorum ama cok yüksek kiralar. bu arada bir yerden para geçecek elime 70 bin civarı,promosyon olarak. yeter mi acaba düzen kurmaya
evlenirim de sıfırdan esya alirim düzenimi kurarım diye hayal kurmuştum ama olmadı bir türlü. şimdi en temel eşya neler alabilirim, maaşı olan bir genç bekar olarak bunu yapabilirmiyim komik gelcek belki ama toplum, calistigim yerdekiler acaba ne düsünür diye bundan da cekiniyorum. bana fikir verirseniz çook sevinirim, herkese huzur diliyorum, sevgiler
Kimse bir şey diyemez. Artık herkes daha rahat bu konularda. Kimseye de söz hakkı düşmez.merhaba daha önce de benzer konu açmıştım. ama artık kararsızlığım bitti, ayrı eve çıkmaya karar verdim. memurum yaşım 33. belki ev alırım diye ailemde idare ederim dedim ama evde pek huzurum yok, abiyle anlaşamıyorum. çok uzun hikaye sizi yormak istemem. caliştıgım kurumun çevresinde 1+1 ev tutacaĝım. hic eşyam yok. güvenli sitelerde eşyalı evler 17 den basliyor esyasizlar 13ten basliyor. nispeten merkeze uzak bir site var orda boş ev 11e var. arabam oldugu icin ve orda arkadasim yasadığı için bu siteyi düsünüyorum. bir cekyat bir dolap,camasir makinesi 2.el alayim gireyim bir yere diyorum. bir yandan acaba esyali mi tutsam diyorum ama cok yüksek kiralar. bu arada bir yerden para geçecek elime 70 bin civarı,promosyon olarak. yeter mi acaba düzen kurmaya
Teşekkür ederim o senin tatlışlığınçook tatlısınız böyle bir cevap beklemiyordumtoplum kıskanır mı bilmem ama bayaa şaşırabilir:)) evet huzur önemli sanki eşyalarımı kendim dizersem daha hevesli olurum diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?