Şiddet.. Özellikle Avukatlar bakabilir misiniz

Siddet konusunda tecrubelisiniz anladigim kadariyla malesef. Ne yapip edip darp raporu almaliydiniz polisi arayip cagirmak bukadar zor olmamaliydi birkac saat sonra arasaydiniz ya simdi ne yapilabilir ki hicbisey. Tek yapilacak olan ailenizi cagirmaniz onlarla bir cozum dusunmeniz ben olsam ailemin yanina giderim yapacak baska bisey yok gelip alsinlar sizi

Keşke olayın hemen akabinde polisi arayıp çağırsaydınız, şiddet olayı kayıtlara geçmiş olurdu. Benimse iki küçük çocuğum var, yaşadıklarınıza ve buna çocukların şahit olmasına içim acıdı. Uzaklaştırma kararı şuan da da alabilirsiniz, acil işlerle ilgili başvurular yapılabiliyor. Ailenizi arayın gelip alsınlar ya da koca müsvettesini evden göndersinler. Nolur kendinize ve çocuklarınıza bir daha bunu yaşatmamak için boşanın.

Yani burda psikologlar psikiyatrlar doktorlar öğretmenler iş kadınları ihtiyacı olanlara bedava bi sürü Bilgi veriyorlar. Kimse yazarak özel ders ya da terapi seansı vermiyor ancak birbirini bilgilendirebiliyor. Ne var ki bunda. Forum bu yüzden var zaten

Boşanın demek kolay ama bu psikoloji ile iki küçük bebekle boşanma kararı almak gerçekten kolay değil kendimden biliyorum ha şu da var boşanma kararını aldıktan sonra bu sefer de keske hiç çekmese idim diye insan neden geç kaldığına üzülüyor

Aramadığım için çok pişmanım. O an hiç aklıma gelmedi bu hastalık olayı biraz düzelsin boşanmak istediğimi söyleyeceğim. O zmna kadar da tek bi kelime konuşmayacağım onunla
Şiddet gösteren adama bosanacam denir mi manyak mısın sen boşanacağın zaman topla valizini git. gittigini farkedince seni arayacak açma tlfnu mesaj atmasını sağla. Mesaj da şiddet gösterdiğini itiraf et kabullendir mış gibi kanıt.. tamam bitti gitti o mesajlarla ac davanı ondan sonrasi avukatta isterse yıllar sursun

Birkac saat sonra niye gitmedin yada çağırmadın polis hemen geçiyormu darp izleri
[/QUOTE]
Darp izi yok hiç çıkmadı çünkü kafamı yumrukladı bacağımA tekme attı. Kulağımı çekti kızardı sadece

Hiç kimse buraya zorla üye olmuyor zaten. Danışma ücretli diyen arkadaş avukat mı acaba merak ettim ki bizler bırakın burayı ofisimizde bile çoğu zaman danışma ücreti almayız bazı durumlar dışında.

İşte 2 küçük çocuk var ve öyle rahat çıkıp gidemiyorum o yüzden ona bu evden git dedim. İstfmiyorum artık seni dedim. Bugün gitmedi. Yarın napıyor bakacağım

Yarın taksiye atlayın, eşyalarımızı hazırlayın ilk önce hastaneye gidin rapor alın. Hastaneye girmeden içeriye rica eder, beklersiniz. İki çocuğu bahane etmeyin. Eğer istemiyorsanız o yaratığa evden gitmesini söyler, hatta anahtarı değiştirir, dışarıda bırakırsınız. Polise haber vermek zor değil. Siz korktukça bu hayvan üzerinize gelmeye devam edecek. Ailenize de gidebilirsiniz. Ama ne olursa olsun bir an önce yapın yoksa bir ay daha bu adamla aynı evde yaşamak zorunda kalırsınız. Sakın yumuşamayın. Size vurduğu için pişman değil, sizi sadece tekrar rahatsız edebilmek için zaman kazanmaya çalışır, red edilmek istemez. Gerginlik sürdükçe yalvarır, özür diler, ağlar sızlar ama aradan zaman geçince yine dayağı yersiniz. Dayak atarken size acıdığını sanmıyorum. Keyif alıyordur, hatta sizi suçlar eğer yüz bulursa. Şu ana kadar dayak yemediyseniz artık geçmiş olsun. O kapıyı açmışsınız. Sizin suçunuz sadece böyle birini hala eş olarak kabul etmeniz. Siz olmasanız başka biri olsa aynı durum yine yaşanırdı. Kendi kişiliği olmayan, göbek bağı kesilmemiş, manipülatif, kurnaz ama zeki olmayan biri bu. Dürtüsel davranıyor. Size terbiye verdiğini ve yine sizin onu kabul edeceğinizi düşünüyordur. Eğer bir adım geri atarsanız bunu evlilik anlaşmanızda dayak yemeyi kabul ettim olarak imzalamış olursunuz.

Yerinizde olsam tava vs Çelik, kalın bir tane alır ve hazırlıklı olurdum. Bir daha saldırma durumunda çocuk vs demeden kendinizi savunun. Cinayetler böyle zeka geriliği olan, sosyal statüsü, insan ilişkileri gelişmemiş insan öncüllerinin dürtülerine hakim olmamaları veya erkeklik diye yarattıkları kavrama sığdırımadıkları balon EGO’larından dolayı öldürüyorlar.

Sizin ne yapıp edip bu adamı ciddi bir duruşunuzla, gözünüzü karartmakla korkutmanız ve sonra da arkanıza bakmadan gitmeniz gerekiyor.

Ayrılma aşamasında bunun telefon konuşmalarını da kaydedin. Mesajı asla silmeyin. Güvenliğiniz olmadığı için evden kovmanız normal. Ailesini de arayıp oğlunuz böyle bir b.k yedi dersiniz. Ailenizin yanı aslında en iyisi. Ama polis desteğini alın bence.

Mutlaka ama mutlaka salgın nedeniyle zor ama bir psikiyatristten destek alın.

Bir de adamı tehdit edin. Eğer bir daha beni dövmeye kalkarsan, elini kaldırırsan seni okuluna da milli eğitime de şikayet ederim diye. Ayrılınca aynı ortamda çalışmak da zor olur. Başka yere tayin isteyip gitsin.

İşte 2 küçük çocuk var ve öyle rahat çıkıp gidemiyorum o yüzden ona bu evden git dedim. İstfmiyorum artık seni dedim. Bugün gitmedi. Yarın napıyor bakacağım
Niye kolay olmasın arayacan polisi birkaç saat sonra onlar alack raporunu alacan gitcen

Boşanmak istediğini söylediğinde ya çıkar gidersin bu evden yada ben iki çocuğumu alır giderim diyor. Gerekirse seni vurur giderim diyor.

Sizi adam ölümle tehdit etmiş farkında mısınız? Dövmüş birde. Çocuğunuz unutur mu sanıyorsunuz? İleride büyüyünce unutamadığı anlardan biri olacak. O insan müsveddesi size çocukların yanında vurup, onların ağlaması bile içinde en ufak şey oluşturmamış. Adamla artık didişme, ona laf sokma, söylenme durumuna geçmeyin. Akıllıca davranın. Artık yabancı sizin için. Hala “beni anla” durumundasınız, böyle bir manyakla oturup hatalarını yüzüne vurmak demek zaten gereksiz bir durum. Ama dediğim gibi güçlüsünüz siz. Korkmayın. Size yaklaştığında koruyun kendinizi. Gece uyurken kapatın, kilitleyin odanızı.

Lütfen artık bu kişiye size yaklaşan Corona virüsü gibi düşünün. İnsan değil bu. Siz konuşunca anlamayacak ve kabul etmeyecek hatalarını, değişmeyecek.
Siz ancak çocukları korkuttuğunu, sizi tehdit ettiğini, savcılığa şikayette bulunduğunuzu, bu durumda artık sakin bir yaşam istediğinizi, konuşur vaziyette ayrılmayı teklif edebilirsiniz. Sinirlendirmeden. Bu durumu yaşayan insanlar belki daha yardımcı olabilir.

Hemen ayrılma şansınız yok madem lütfen deliyi daha da delirtecek tavırlardan uzak durun.
El kol hareketleri, masaya vurma, tavır, evden kovma, engelleme..
Bunların hepsi sizi tehlikeye sokacak davranışlar.
Uzaklaşacağınız zamana kadar kendinizi tutun.
Kendi kendine takılsın manyak bırakın.
Böyle tiplerle konuşulmaz, sessiz sessiz görmeli işini.

Çocuklarınıza neden bunu yapıyorsunuz?

Onlar bu dehşete şahitlik etmek zorunda mı? Onları düşünmüyor musunuz?

Gerçekten boşanacak mısınız?

Anne çocuğuna bunu yapmamalı. Çocukların psikolojisinin bozulmasının yanında, onlara böyle bir anne portresi çizmemeli.

Evet boşanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…