- 21 Ocak 2018
- 8.487
- 20.955
- 348
- 32
Yani burda psikologlar psikiyatrlar doktorlar öğretmenler iş kadınları ihtiyacı olanlara bedava bi sürü Bilgi veriyorlar. Kimse yazarak özel ders ya da terapi seansı vermiyor ancak birbirini bilgilendirebiliyor. Ne var ki bunda. Forum bu yüzden var zatenharbiden ha. Burada avukatin bildiklerinden daha kritik onlarca bilgi paylasio insanlar yeri gelio. Dilenmenin lüzumu yok gereksiz gereksiz hassasiyetler. Kerpetenle mi cekio insanlar lafi avukatların agzindan ya sabır. Isteyen soyler istemeyen soylemez.
"Yasak"tan ne anlıyorsunuz? Dolandırıcılık vs nasıl yasaksa bu da öyle yasak. Kanun denen bir şey var. Avukatların işi kanunlayken kanunu sizler için delecek halleri yok.Niye günaha mı giriyorlar
Şiddet gösteren adama bosanacam denir mi manyak mısın sen boşanacağın zaman topla valizini git. gittigini farkedince seni arayacak açma tlfnu mesaj atmasını sağla. Mesaj da şiddet gösterdiğini itiraf et kabullendir mış gibi kanıt.. tamam bitti gitti o mesajlarla ac davanı ondan sonrasi avukatta isterse yıllar sursunAramadığım için çok pişmanım. O an hiç aklıma gelmedi bu hastalık olayı biraz düzelsin boşanmak istediğimi söyleyeceğim. O zmna kadar da tek bi kelime konuşmayacağım onunla
peki"Yasak"tan ne anlıyorsunuz? Dolandırıcılık vs nasıl yasaksa bu da öyle yasak. Kanun denen bir şey var. Avukatların işi kanunlayken kanunu sizler için delecek halleri yok.
Hiç kimse buraya zorla üye olmuyor zaten. Danışma ücretli diyen arkadaş avukat mı acaba merak ettim ki bizler bırakın burayı ofisimizde bile çoğu zaman danışma ücreti almayız bazı durumlar dışında.Yani burda psikologlar psikiyatrlar doktorlar öğretmenler iş kadınları ihtiyacı olanlara bedava bi sürü Bilgi veriyorlar. Kimse yazarak özel ders ya da terapi seansı vermiyor ancak birbirini bilgilendirebiliyor. Ne var ki bunda. Forum bu yüzden var zaten
İşte 2 küçük çocuk var ve öyle rahat çıkıp gidemiyorum o yüzden ona bu evden git dedim. İstfmiyorum artık seni dedim. Bugün gitmedi. Yarın napıyor bakacağımŞiddet gösteren adama bosanacam denir mi manyak mısın sen boşanacağın zaman topla valizini git. gittigini farkedince seni arayacak açma tlfnu mesaj atmasını sağla. Mesaj da şiddet gösterdiğini itiraf et kabullendir mış gibi kanıt.. tamam bitti gitti o mesajlarla ac davanı ondan sonrasi avukatta isterse yıllar sursun
Niye kolay olmasın arayacan polisi birkaç saat sonra onlar alack raporunu alacan gitcenİşte 2 küçük çocuk var ve öyle rahat çıkıp gidemiyorum o yüzden ona bu evden git dedim. İstfmiyorum artık seni dedim. Bugün gitmedi. Yarın napıyor bakacağım
Boşanmak istediğini söylediğinde ya çıkar gidersin bu evden yada ben iki çocuğumu alır giderim diyor. Gerekirse seni vurur giderim diyor.
Biliyorum ben de ona şaşırdım zatenHiç kimse buraya zorla üye olmuyor zaten. Danışma ücretli diyen arkadaş avukat mı acaba merak ettim ki bizler bırakın burayı ofisimizde bile çoğu zaman danışma ücreti almayız bazı durumlar dışında.
Darp izi yok hiç çıkmadı çünkü kafamı yumrukladı bacağımA tekme attı. Kulağımı çekti kızardı sadeceBirkac saat sonra niye gitmedin yada çağırmadın polis hemen geçiyormu darp izleri
Evet boşanmak istiyorumÇocuklarınıza neden bunu yapıyorsunuz?
Onlar bu dehşete şahitlik etmek zorunda mı? Onları düşünmüyor musunuz?
Gerçekten boşanacak mısınız?
Anne çocuğuna bunu yapmamalı. Çocukların psikolojisinin bozulmasının yanında, onlara böyle bir anne portresi çizmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?