Şiddet.. Özellikle Avukatlar bakabilir misiniz

M Yapamadım işte. Aklım durdu. Hiçbir şey yapamadım

senin 4 yıl önceki falan konularını hatırlıyorum ailesine para veriyor diye kavga ediyodun, yine aynıymış adam aileciymiş, 2 tane de çocuk yapmışsın. e yani bile isteye çağırmışsın herşeyi, niye dert yanıyosun.

Üst perdeden cümlelerle insanlara kendinizde doğruluk dersi vermeden önce anlayarak okusanız?
Benim anladığım, konu sahibi zaten ayrılmak istiyor.
Ama virüs korkusuna, çocukları da alıp hastaneye darp raporu almaya gidemiyor.
Adama evden gitmesini söylüyor, ama adam da gitmiyor.
kocasına acıdığını nereden çıkardınız?

Yazdığınız cevap da zaten canı yanan birisine yardım edecek hiç bir içerik yok, anca boş ahkam.

Yardım etmek isteyen önce kadıncağızın vaziyetini anlar öyle cevap verir.

Konu sahibinin durumuna gelecek olursak, maalesef normal zamanlarda değiliz, darp raporu için bile hastaneye gitmeniz büyük risk. Ortada bir şiddet vakası olduğu için, elinizdeki mesajlarda o adamın lehine bir durum çıkmaz.
Şu an yapacağınız şey, gitmesi için ikna etmek, yine şiddet olursa polis çağırmak, tutanakla gönderilmesini sağlamak.

Son düzenleme:
Sen bosanmazsin, BOŞAMANAMAZSİN, o güç, o cesaret yokk sen de!

Çünkü sen de, imdaaat diye bağıracak nefes bile yok! Sen kocana teslim olmuşsun...
Hayırdır konu sahibi sanırım yakınınız ve hayatı hakkında baya bilgiye sahipsiniz de burada böyle zaten travmalı birisini üzme haddini kendinizde bulabiliyorsunuz.
Ayıp gerçekten ayıp.

Bazıları sırf fırça atmak için yorum yazıyor zaten. Anlamadan okumadan.
Gerçekten anlayamıyorum, insanlarda sıfır empati. Çocuklarının önünde şiddett uğrayan birisinin zaten nasıl acı çektiğini düşünmeden bir de sinir bozuyorlar, şunu yapanların kocanızdan hiç bir farkları yok.

allah yardımcınız olsun ama
hadi ilk çocuk olmuş peki ama 2. niye bu adama ve daha 10 aylık bebek. Eşiniz tam bir öküz cahil evet ama
siz de tanıyordunuz bu adamı niye yani habire çocuk
gerçekten üzüldüm asla ama asla affetmeyin boşayın o adamı yarın öbur gün sizi çocuklarınızın gözleri önünde öldürmeyecegi ne malum

Boşanırsınız boşanmazsınız bir şey diyemem ama gelip iki yüzünüze güldüğünde hemen öpüşüp koklaşıp sevişmeyin bu insanlıktan nasipsiz yaratıkla. Yoksa bu travmaya maruz kalacak bir çocuk daha gelecek dünyaya.Ailenizde yaşlı insanlar riske atmayın şu dönemde, eşiniz gitsin . Gitmiyorsa da salgın bitene kadar ayrı odalarda , muhatap olmadan idare edeceksiniz mecburen.

Virüsten korkuyor , kocasıyla koklaşıyor , virüsten korkuyor , ailesini çağıracak.
Eşinin uzaklaştırılması için onun bi yere gitmesine gerek yok .
Devletimizin polisleri direkt adrese de geliyorlar.
Siz niye bu kadar celallendiniz onu anlamadım ?

Yilardir su foruma girer bakarim.bi grup vicdansiz,empati yoksunu,gaddar insan hep böyle,hic de faydasi olmayan,aksine insani intihara bile surukleyebilecek yorumlar yapiyorlar.sirf bu yuzden dertler derya olmus vaziyette buraya konu acmiyorum..Allahtan baska kimseden fayda yok.Allahim sen koru kötü insanlarin şerrinden.Konu sahibi gecmis olsun.umarim gercekten bir gun boşanıp kendinize güzel bir hayat kurarsiniz.

Kesin bosanacsksiniz size önerim virüsü felan bosverin ailenizden erkek kim varsa çağırın ağız burun nasıl dagitilirmus ogretsinler insan nasıl küçük düşürülmüş evden sizde destek olun yaka paça atın su konumda yasada siz haklisiniz,yasattigini yasatin

Takip etmiyorsunuz heralde mesajlarımı.O an akıl edemedim diyorum
2 haftadır eşimle evdeyiz ve çıkmıyoruz öpüp okşamak yasak mı
Dışardan yorum yapmak kolay
Şuan çözüm önerisi arıyorum
Fikir veren var mı diyorum
Fırçalayın demiyorum

Birde calisiyormussunuz çok üzüldüm birkere yapan yine yapar siz kendinize güvenin lutfen, ben evhanimiyim bende ailesi yüzünden birgün çok iyi tartıştık istediğini yspmagim için ailesiyle aynı evde yaşamak istemediğim için bana tam dayakliksin dedi bende durma yap aynısını sana yaptıracağım iz bırak aynısı sana olacak dedim korkum yok kimseden ailemide çok iyi biliyor kocacığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…