- 24 Temmuz 2016
- 658
- 1.519
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pitpitpit omuzlarına masaj yapar edayla vurmasın hanım arkadaşta. (Genelde kız evlatlarımızı suskun yetiştirir kendini savunmayı öğretmeyiz zaten)Karşılık gören erkek daha cok saldırganlaşıyor, sonucları ağır olabilir. boyle durumlarda en iyisi daha fazla dayak yemeden susmak ve terk etmek
Adam evden gitmiş mi? Bu adam virüsten daha tehlikeli cinayet kapasitesi bile var. Allah sizi ve evlatlarınızı bu caniden kurtarsın.
Ben de bunu yazacaktım. Ayrıca hangi öğretmenin ilce dışına çıkış yasağı var ? Bircok akrabam öğretmen ben öğretmenlik mezunuyum. Süt izninde hele ki ne yasağı. Küçük bir ilcede karakol hastane ne kadar uzak olabilir cocuklarini da alıp bir taksiye atlayıp gitmek ne kadar pahalı olabilir. Bir de ben bacagimi duvara carpsam morarır o kadar siddet gören birinde nasil fiziksel olarak belli olmazhadi bi taksiye atlayıp karakola gidemediniz, polisi neden çağırmadınız? adam sizi çocukların önünde evire çevire dövmüş bi kapıyı açıp yardım edin diye bağıramadınız mı?
bir de bildiğim kadarıyla böyle durumlarda darp raporu vermek için vücudunda morluklar ,yaralar olması gerekmiyor.Ben de bunu yazacaktım. Ayrıca hangi öğretmenin ilce dışına çıkış yasağı var ? Bircok akrabam öğretmen ben öğretmenlik mezunuyum. Süt izninde hele ki ne yasağı. Küçük bir ilcede karakol hastane ne kadar uzak olabilir cocuklarini da alıp bir taksiye atlayıp gitmek ne kadar pahalı olabilir. Bir de ben bacagimi duvara carpsam morarır o kadar siddet gören birinde nasil fiziksel olarak belli olmaz
öpüşük koklaşmaya devam et, 3. çocuğu yapTakip etmiyorsunuz heralde mesajlarımı.O an akıl edemedim diyorum
2 haftadır eşimle evdeyiz ve çıkmıyoruz öpüp okşamak yasak mı
Dışardan yorum yapmak kolay
Şuan çözüm önerisi arıyorum
Fikir veren var mı diyorum
Fırçalayın demiyorum
Sevişip bol bol psikolojisini bozmak için çocuk yapmaya vakit var, ozaman aklı durmuyor güzel çalışıyor insanların. Ama ne hikmetse kocacıklara zarar gelecek yerde duruyor. Benim annemde böyleydi, çocuklarına geberin diye beddua ederdi kocasına "öldüğünde" diye cümle kurulunca yerden yere vururdu bizi. Kocadan da zulümden başka bişey görmediği halde.Eski konularınızı okumadan önce size üzülmüştüm ama eski konunuzu okuyunca sizin bazı şeyleri hak ettiğinizi düşünüyorum.Bu adam 4 yıl önce de böyleymiş.Her şeye bahanen var.Diyorsun ki 3 yıl önce evi terk ettim,vaktim olmadığı için darp raporu alamadım,birinci çocuk istemeden oldu ya ikinci?Hep aynı bahaneler.Çocuklarına acıyorum sadece.Böyle gelmiş böyle gider.Senin bir şey yapacağın yok.Bu arada küçük yerde yaşıyorum demişsin,dayak olaylarından sonra darp raporu alıp kocanı milli eğitime de şikayet edebilirdin,en azından işinden olmaktan korkardı.Ama tabii haklısın daha önce vaktin yoktu darp raporu almaya şimdi virüs var.Nasıl olsa sende bahaneler bitmiyor
Ins bosanip kurtulursun. Aynen . Bende kavga ediyorm sonra o is olabiliyot. Kacamiyosun israrci oluyolarTakip etmiyorsunuz heralde mesajlarımı.O an akıl edemedim diyorum
2 haftadır eşimle evdeyiz ve çıkmıyoruz öpüp okşamak yasak mı
Dışardan yorum yapmak kolay
Şuan çözüm önerisi arıyorum
Fikir veren var mı diyorum
Fırçalayın demiyorum