Faydam olsun diye yazmadım o çocuklara uzuldugum için yazdım size yazmam merak etmeyin cümlelerime yazık olur...Nasıl bi yorumdur bu ya. Uçkur davası da nedir. Düzgün konuşun. Önce düzgün okuyun sonra yorum yazın. Ben kavgadan sonra öpüştük koklaştık mı yazmışım. Kavgadan önce olan bi durumu yazdım.bi kaç haftadr aramız bozuktu geldi sarıldı gönlümü aldı yanağımdan öptü ben de sarıldm. Bu yani. Daha sonrasında kavga çıktı zaten. Sorunlarımızı oturup konuşalm dedik. Ve konuşma bir anda tartışmaya döndü.
Sırf yorum yapmak için yorum yapmayın. Zerre faydanız olmadı zira
Nasıl yapayım peki sizceBöyle biri evden gider mi hiç ? Ben bile bunu buradan görebiliyorum siz nasıl anlamıyorsunuz.
Bi zahmet.Faydam olsun diye yazmadım o çocuklara uzuldugum için yazdım size yazmam merak etmeyin cümlelerime yazık olur...
Açık ortada değil mi ? Kendim gidemem diyorsunuz, o zaman babanız gelip sizi o evden alacak ve boşanma davası açacaksınız.Nasıl yapayım peki sizce
Hayır işte ben evden çıkmak istemiyorum o gitsin istiyorum.şuan dışarda hastalık kol gezerken kendimi de çocuklarımı da tehlikeye atmak istemiyorum çünkü gidebileceğim sağlıklı bi yer yok.Annemle babam gelsin dedim. Anneme söyledim babam gelip kızsın ona çık evden desin dedim. Annem pek sıcak bakmıyor. Onu kenfi evinden bizim kovmamız doğru olmaz diyorAçık ortada değil mi ? Kendim gidemem diyorsunuz, o zaman babanız gelip sizi o evden alacak ve boşanma davası açacaksınız.
Bana sanki hâlâ açık kapı bırakmak istiyorsunuz gibi geliyor.
Darp izi yok hiç çıkmadı çünkü kafamı yumrukladı bacağımA tekme attı. Kulağımı çekti kızardı sadeceBirkac saat sonra niye gitmedin yada çağırmadın polis hemen geçiyormu darp izleri
Evet avukatm, sizin gibilere de kırk defa bu işin yasak olduğu, bunu almanız gerektiği anlatıldı, TBB sürekli çalışmalar yapıyor bu konuda. Bir zahmet kurallara uyun. Sanki bu forum avukatlık danışmanlığı için varmış gibi "zorla üye olunmyor" gibi kel alaka yorumunuza da güldüm. Bir şey yasaksa yasaktır, herkes de bunu bilip ona göre hareket etmeli.Hiç kimse buraya zorla üye olmuyor zaten. Danışma ücretli diyen arkadaş avukat mı acaba merak ettim ki bizler bırakın burayı ofisimizde bile çoğu zaman danışma ücreti almayız bazı durumlar dışında.
Hayatta her şey para değildir. Merhamet vardır yardımseverlik vardır. Bazen öyle avukatlara rastlıyorum ki yaptıkları psikolojik şiddetle ve baskıyla çaresiz borçlu insanları intihara sürüklüyorlar. Buna birebir şahit olduğum durumlar da oldu çevremde. Her şey para değil. Yapılan iş ne olursa olsunEvet avukatm, sizin gibilere de kırk defa bu işin yasak olduğu, bunu almanız gerektiği anlatıldı, TBB sürekli çalışmalar yapıyor bu konuda. Bir zahmet kurallara uyun. Sanki bu forum avukatlık danışmanlığı için varmış gibi "zorla üye olunmyor" gibi kel alaka yorumunuza da güldüm. Bir şey yasaksa yasaktır, herkes de bunu bilip ona göre hareket etmeli.
Kadının işi gücü var. Ne merhameti? Sanki konu sahibi kimsesiz büyümüş, işsiz, muhtaç biri. Maddi durumu gayet yerinde çoğu kişinin ama yaptığımız işi hor gördükleri için ücret vermek istemiyorlar sanki bilmiyoruz. Hizmet sektöründeki herkes bilgi satar öğretmeni de doktoru da mühendisi de. O zaman bunlar da ücret almasın, biz herkese çatır çatır bilgisinin karşılığını ödeyeceğiz birileri de diyecek ki ama kem ama küm. Maddi durumu kötü olan gider adli yardım talep eder devlet yardım eder, orası bizim alanımız değil. Birisi bize geliyorsa maddi durumu zaten iyidir. Hayatta her şey para değilse bir zahmet aldığınız hizmetin karşılığını da kem küm etmeden ödeyin.Hayatta her şey para değildir. Merhamet vardır yardımseverlik vardır. Bazen öyle vicdansız avukatlara rastlıyorum ki yaptıkları psikolojik şiddetle ve baskıyla çaresiz borçlu insanları intihara sürüklüyorlar. Buna birebir şahit olduğum durumlar da oldu çevremde. Her şey para değil. Yapılan iş ne olursa olsun
Hayır işte ben evden çıkmak istemiyorum o gitsin istiyorum.şuan dışarda hastalık kol gezerken kendimi de çocuklarımı da tehlikeye atmak istemiyorum çünkü gidebileceğim sağlıklı bi yer yok.Annemle babam gelsin dedim. Anneme söyledim babam gelip kızsın ona çık evden desin dedim. Annem pek sıcak bakmıyor. Onu kenfi evinden bizim kovmamız doğru olmaz diyor
Çünkü insanlar şuna kızıyor. O cocukların hiçbir sucu yokken bu iğrençliğe şahit oluyorlar. Kadın ileride boşanır toparlanır ama o cocuklara bunun hep izi kalacak. Sebebi ise her şeye rağmen evliliğe devam eden ve üstüne ikinci cocugu yapan bir anne. Üstelik çalışıyor, kendi ekmegini kazanıyor. İnsanlar kurtulmak istedigi halde kurtulamıyor, boşanamıyor,canından oluyor. İnsanlar gidecek yeri olmadıgı için boşanamıyor. Ama gördügüm kadarıyla bu hanımefendinin her imkanı var. Ama çekiyor, cocuklara da cektiriyorGerçekten anlayamıyorum, insanlarda sıfır empati. Çocuklarının önünde şiddett uğrayan birisinin zaten nasıl acı çektiğini düşünmeden bir de sinir bozuyorlar, şunu yapanların kocanızdan hiç bir farkları yok.
Yasak değilde insafa kalmış bişeyAvukatların danışmanlık ücreti almadan bilgi vermesi yasak.
Kim diyor bunu? Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi diye bir şey var, bunun altında iş, dava, danışmanlık yapamayız. Danışmanlık denetlenmesi zor olduğu için yapan var.Yasak değilde insafa kalmış bişey
Bazı insanlar ruhunu paraya satabiliyor avukay hanımHayatta her şey para değildir. Merhamet vardır yardımseverlik vardır. Bazen öyle avukatlara rastlıyorum ki yaptıkları psikolojik şiddetle ve baskıyla çaresiz borçlu insanları intihara sürüklüyorlar. Buna birebir şahit olduğum durumlar da oldu çevremde. Her şey para değil. Yapılan iş ne olursa olsun
Kadın da bir travma yaşamış korkmuş.Çünkü insanlar şuna kızıyor. O cocukların hiçbir sucu yokken bu iğrençliğe şahit oluyorlar. Kadın ileride boşanır toparlanır ama o cocuklara bunun hep izi kalacak. Sebebi ise her şeye rağmen evliliğe devam eden ve üstüne ikinci cocugu yapan bir anne. Üstelik çalışıyor, kendi ekmegini kazanıyor. İnsanlar kurtulmak istedigi halde kurtulamıyor, boşanamıyor,canından oluyor. İnsanlar gidecek yeri olmadıgı için boşanamıyor. Ama gördügüm kadarıyla bu hanımefendinin her imkanı var. Ama çekiyor, cocuklara da cektiriyor
Yanlış kişiyi alıntıladınBazı insanlar ruhunu paraya satabiliyor avukay hanım