- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
Yani bu bazı yorum yapanları gerçekten anlamıyorum. Yok sert yorum yapıyorsunuz,, yok hep boşan boşan,.... Ne bekliyordunuz? Gerçekleri çat çat söylediler diye niye kötü oluyorlar? Adam karısını dövmüş, hakaret etmiş çocuklarının gözü önünde, ona doğru dürüst birsey demeden, "aman kötü yorum yapmayın, zaten morali bozuk" deme derdine düşmüşsünüz. Konu sahibi gerçekleri görsün, kendini ne hale düşürmüş, kocası onu nasıl ezmiş, ne yapabilir diye yorum yapılmış. İşin kolayına kaçıp "kocanın elleri kırılsın, Allah bildiği gibi yapsın, Allah yardımcın olsun canım çok zor" diyip geçelim. Hepimiz üzgün emoji atalım, 2 satır teselli yazisi yazalım bitsin gitsin. Üyenin biri yazmış. Konu sahibi 4 yıl önce de buraya eşiyle ilgili konu açıyormuş. Madem sıkıntı vardı neden kısacık aralıklarla 2cocuk yaptınız. Burda kendimizi yırtıyoruz bu adamlar çocuk yapmakla DÜZELMEZ, evlilik kurtarmak için ÇOCUK YAPILMAZ. Konu sahibi, sizin de Her yazılana bahaneniz hazır. Virus vardi virüs var. Virüs hepimize var bir yanda belki kocanız sizin kafanızı duvara vurup canıniza kiyacakti. Neden canıniza kıymet vermiyorsunuz? Neden bu adam sizi ciddiye almıyor? Başka üye yazmış kadınlar dayak mı yiyor evde ne varsa atsın adama.biri tencere tava atıyor kendini korumak için. Hadi bu olmadı salondasiniz neden iki dk çöp atar gibi komşuya gidip telefon almıyorsunuz yada polis çağırın bu adam beni öldürecek polis çağırın demiyorsunuz. Bosanmamak için bile bahaneleriniz hazır. Kızınız babasına düşkün, düzenleri bozulacak, ortalıkta virüs var, tek başıma yapamam. Hiç kimseniz yoksa devlet var ama onu da arastirmiyorsunuz. Ben açıkçası sizin bosanacaginizi düşünmüyorum. Buraya yazdiniz içiniz biraz soğudu. Sonra bu adami affedersiniz sonra bir sorun daha. Bir süre daha böyle devam eder.
Son düzenleme: