• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şiddet hayatımdaa

Tut bir kaç adam bir güzel sopa çektir diyesim geldi..............Sinir oldum sinir............:47:

Merak ettigim kardesinizin psikolojik bir sorunu oldugunu düsünüyosunuz buna yonelik baska belirtiler varmi disarda nasil baska insanlara karsida bu kadar tepkili ve agrasifmi yoksa bu durum sadece ev icerisindemi gecerli?Bu arada sizede gecmis olsun demekten baska bisey gelmez elimizden allah hayirli evlat versin herkeze insallah.Ne olursa olsun anne babaniz oldukca toleranslilar sanirim kardesinize karsi o zaman is size dusuyor lütfen gerekli yerlere sikayet edin gerekirse zorla yardim almasini saglayin bugun dövmeyle birakmis olabilir ama yarin basiniza daha buyuk bi is gelmiycek demek degil

cnm benim teyzeminoğluda aynı kardeşiniz gibiydi teyzeme vururdu (tabi teyzem asla bunu söylemez evlatları üstün ırk onun bide konuşurken amanda benim kuzularım bana kıyamaz annem sana kurban olurum derler der gıcık kadındır teyzem) neyse babada da iş yoktu yani baskı hak getire herkes teyzemşn evinde hükümdar halada öyleler ama dayım oğluyla çok konuştu annene böyle yapamazsın diye diğer teyzemde öyle şimdi o kadar deli değil ama elbette huyu azda olda var. vuruyor mu derseniz. teyzeme sorsam ne vurması saçının telinekıyamaz oğlu.

cnm benim teyzeminoğluda aynı kardeşiniz gibiydi teyzeme vururdu (tabi teyzem asla bunu söylemez evlatları üstün ırk onun bide konuşurken amanda benim kuzularım bana kıyamaz annem sana kurban olurum derler der gıcık kadındır teyzem) neyse babada da iş yoktu yani baskı hak getire herkes teyzemşn evinde hükümdar halada öyleler ama dayım oğluyla çok konuştu annene böyle yapamazsın diye diğer teyzemde öyle şimdi o kadar deli değil ama elbette huyu azda olda var. vuruyor mu derseniz. teyzeme sorsam ne vurması saçının telinekıyamaz oğlu.

Kusura bakmayin ama böyle anne babalar bu tutumlariyla dayagida hak ediyolar biraz aci ama gercek kabul edip cözümüne bakmak lazim inkar ederek gercekleri yok edemeyiz:50:onun ellerini sakat ederim bi daha el kadirmak degil donunu bile kaldiramaz.Kimse yanlis anlamasin ama ben bunun biraz aileylede alakali oldugunu dusunuyorum o beni dövecek bende o sinirlenmesin diye 17 yasindaki g.tü b.klunun ayagina su getiricem gidip colasini alicam:53:yani iyi yapiyosun oglum eline saglik sana iyce bakayim guclen kuvvetlende daha iyi döv demek gibi bisey yani:50:ayyy cok sinirlendim gercekten yaa:47:bu cocuklari bulup agizlarini burunlarini kirasim geldi:22:

Genelde bu tip insanlar dul annelere boyle tepkiler veriyorlar, evin erkegi oluyorlar ya (!)
Pardon da baban ne yapiyor, kiyamamak ne demek ya. En buyuk is ona dusuyor!!!!!!
Vurdummu oturtacak, "sus" demeyi birak bi bakista kardesin "hoyt" demeye korkacak!
Once bunu bir halledin sonra psikiatriste goturun, baska turlu gelmezde zaten...

Allah hepinizin yardimcisi olsun, o kardesinede akil fikir versin insallah!!!

Son düzenleme:
:26::26::25::24:s:5:
Kusura bakmayin ama böyle anne babalar bu tutumlariyla dayagida hak ediyolar biraz aci ama gercek kabul edip cözümüne bakmak lazim inkar ederek gercekleri yok edemeyiz:50:onun ellerini sakat ederim bi daha el kadirmak degil donunu bile kaldiramaz.Kimse yanlis anlamasin ama ben bunun biraz aileylede alakali oldugunu dusunuyorum o beni dövecek bende o sinirlenmesin diye 17 yasindaki g.tü b.klunun ayagina su getiricem gidip colasini alicam:53:yani iyi yapiyosun oglum eline saglik sana iyce bakayim guclen kuvvetlende daha iyi döv demek gibi bisey yani:50:ayyy cok sinirlendim gercekten yaa:47:bu cocuklari bulup agizlarini burunlarini kirasim geldi:22:

cnm başa gelmeyince bilinmez o kadaın o kadar memnun değil aile olayı desen benim teyzemi söyledim ortada kızcağız babasını söylemiş ortada elbette aile yapısında vbir sıkıntı var ama bir laf vardır hep sölerim allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin.

:26::26::25::24:s:5:

cnm başa gelmeyince bilinmez o kadaın o kadar memnun değil aile olayı desen benim teyzemi söyledim ortada kızcağız babasını söylemiş ortada elbette aile yapısında vbir sıkıntı var ama bir laf vardır hep sölerim allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin.

Benimd ebir oglum var böyle seyleri okudukca korkuyorum valla dedigim gibi allah hayirli evlat versin ama arkadas yukardada yazmis zaten disarda gayet beyefendiymis delikanlimiz!Acabe evdeki ozellikle anneye olan bu terbiyesizlik neden:20:her yanlis hata yaptiginda cezalandirilmak yerine pohpohlandigi kendini bisey sandigi icin olabilirmi.Konu sahibi arkadasim bu arada kardesiniz disarda gayet beyefendiyse bence pek bir psikolojik sorunu yoktur yani aklindan zoru olsa herkeze catar yada genel olarak problemli olurdu bu cocugun evde en azindan birinden cekinip sayip sevmesi lazim.Babanizi ikna edin kardesinizi karsisina alip konusmayi denesin birazda gözünü korkutsun bence gerekirse agzini burnunuda kirabilir bana kalsa:22:yada tekrar böyle bisey olursa umarim olmaz ama lütfen annenize darp raporu alip sikayet edin aman komsu duymasin aman millet ne der diye siz onu alttan aldikca o tepenize cikmaya devam edicek ve korkarim ki dah acoook dayaklar iyiceksiniz:50:

sen 9ay byunca karnında tası yeme yedır gıyme gıydır bı suru fedakarlık yap o gun gelıp annesını el ustunde tasıyacakken dovsun ne dıyecegımı bılemıyorum konuyu okurken bıle kanım dondu adeta ama kardesıne bırının dur demesı lazım ayrıca 17yasındakı bırının annesınden su ıstemesı yanlıs elı ayagı tutuyor sonucta annen ona hızmet edemez yazık cok yazık daha ne gelecek basımıza allah ıslah etsın ama bı destek alması lazım kardesının hareeketlerı hıc normal deıl

babanın evde otoritesinin bulunmadığı pasif kaldığı bir evde annenin bu kadar
zarar görmesi....şaşılacak şey değil aslında...yazık kadın neler çekiyor kim bilir..
bir an önce tedavi edilmesi gerekiyor ama hala göz yumuyor olmanız çok ilginç gerçekten...

Allah göstermesin anam babam ilgilenmiyorsa tutar uyutur ben teslim ederim ilgili yere...
ne vicdansızlıktır bu yaa...nasıl olurda el kalkar anneye..:20:

Nasıl evlatlar var ya elleri kırılsın kusura bakma lütfen , polise direk şikayet edin kaç yaşında kardeşin terbiyesiz

sağlam bi dayak istiyo kardeşin bu gayet açık...
bidahakine polisi ara...
annen zaten şikayetçi olmaz ama karakolda güzelce okşarlar onu...
ne ergenlik kalır ne sinir....

temiz bi sopa hakkından gelir kardeşinizin
nedir bu terbiyesizlik..
herkes ergen oldu gücü annesine mi yetiyo
allah ıslah etsin.
böyle kardeşim olsa elime bi dal odun alıp
şiddet öyle değil böyle yapılır diye allah ne verdiyse girişirdim
zamanında erkek kardeşimin anneme diklenmelerine dayanamayıp
canını yakmışlığım var rencide ederse annemi rencide ederim kendini
hiç acımam..
o da bilir başına gelcekleri ayağını denk alır

bencede madde bağımlılığı olma ihtimali yüksek..uzmandan yardım alması şart..kardeşinizin üzerine çok gitmeyin,ters konuşmayın iyileşmez yaralar alır.kardeşiniz gitmiyorsada siz gidin neler yapabileceğinizi öğrenin.Allah sizlere kolaylık versin..

Böyleleri temiz bir dayağı hakediyor bence!!! Ne demek anneye vurmak, hakaret etmek! Sinir oldum! Babam kıyamaz demişsin ama o annesine kıyıyor. Allah yardımcınız olsun umarım bir şekilde aklı başına gelir.

Allah'ım hayırlı evlat ver Rabbim, hayırsız olacaksa verme Allah'ım...

babam memur annem zor geçiniyor ama bi yerli araba parası kadar para verip telefon alacak ona..ben 24 yaşındayım ama babam ona araba kullanmayı öğretiyor..ben işsizken dip boyası paramı nazla veren babam ona hep marka alırdı...babam çok suçlu

ve kardeşim olacak it bana bile vuruyor o kim ki çok zoruma gidiyor :'(

al işte yaaa böle çocuğa ödül ne diyor oğlum sen anneni daha çok döv ben sana neler mi alıcam bu nasıl bi mantıktır aklım ermiyor nasıl bir vicdan nasıl bi kalp

babanızla konuşuyormusunuz bu durumu bişey demiyor mu amacı ne nasıl göz yumuyor

oturduığum semtte yine yaşadığımız bi olay yeni hemde gecenin bi yarısı adam 14 yaşındaki kızını nasıl dövüyor yavrum ya kız feryat figan baba vurma die nasıl bağırıyor bütün mahalle ayağa kalktık polisi aradım annem ayrı aradı komşular öle ekip arabaları geldi adam bişey yok falan die geri dönüyolardı babam atladı napıyosunuz die kız içerde öldümü kaldımı baksanıza die nese polisler açtırdı kapıyı kız bi çıktı yüzü gözü şişmiş dayaktan yavrumun aldılar götürdüler adamı ertesi gün karısı yalvar yakar ağlaya zırlaya serbest bıraktırmış adamı bu ayrı bi şok tabi . yani sizde polise bildirseniz babanız bırakmaz

ikna edip doktora götürün yada ne bilim daha üst yerlere şikaytte bulunun tedavi edilsin belki psikolojik bi rahatsızlığı vardır önlem alın öle ye dayağı otur aşağı yapmayın ciddi bi durumu vardır vala kızmayın ama şizofreni bile olabilir geri dönüşü olmayan şeyler yaşarsınız

Babanizda siddete megillimiydi? Hani cocuklar model olarak kendilerine birilerini secerler ya???
En iyisi bir psikologa gitmek olurdu ama buna nasil ikna edilir bilemedim.

Allah yardimciniz olsun canim, insaAllah kurtulur bu sekilde olmaktan.

kusura bakmayın ama anneniz çok iyi anne olayım derken çook kötü bir anne olmuş kardeşinize..8 yaşına kadar bir çocuk tuvalete tutulurmu?! 14 yaşına kadar eşşek kadar erkek çocuğunu annesi yıkarmı??? çocukta kişiliksiz olmuş çıkmış işte.. daha çekeceğiniz var bu oğlandan söyliyeyim size..işte falan da çalışmaz bu annenizede size de ölene kadar çektirir..hadi anne bu kadar çooook özverili çooook oğlunu düşünen anne olmuşdaaa baba da da iş yokmuş..oğlana kimse karışmamışki..kimse kalk şurdan şuraya otur dememişki..kimse hakettiği yerde bir fiske vurmamışki..işiniz çok zooor!! şizofren falan değil kardeşiniz..psikopat manyak falan da değil ki dışarda çok efendi diyorsunuz..aile içinde sadece çoook sorumusuz çook kişiliksiz çoook saygısız çooookk ERKEK olmuş öyle yapılmış..onun suçu da değil bu..öyle yetiştirilmiş oda öyle olmuş..bu saatten sonra ondan çok bişey beklemeyin annesine hiç saygı duymamışki babasından hiç korkmamışki büyüdükçe iyice palazlanacak şiddetin boyutu artacak annenizden sizden zorla paranızı alacak..dışarda çok iyi ya saf salak bi kız bulacak evlenecek evde de ona aynı şeyleri yaşatacak..çocuğu olacak onada aynısını yapacak ve sizde annenizde babanızda izleyeceksiniz..belki kötü yada duyarsız gibi konuşmuş olabilirim..ama söylediklerim yanlış değil..yaşarsınız bunları..her yerde izliyoruz görüyoruz annesini döven paralarını alan bi baltaya sap olamamış zor zar evlendirilmiş karısını döven öldüren psikopat manyakları..yapılacak şey babanızda bitiyor..ona verilecek derslerde bitiyor..zaten deli bir çağda önlem almazsanız inanın dediklerimin aynısını yaşarsınız..mesela kendi suyunu kendi alacak annesine size saygı duymayı öğrenecek..öğretecek babanız..lafla anlatacak laftan anlamazsa dövecek!! hemde bir kere sıkı bir dövecekkii annesine her elini kaldırdığında canı yanacak eşşek gibi o elini indirecek!! anca böyle adam edersiniz..ama malesef babanızda da o yok..ne yaparsınız bilemiyorum..

Back