- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim teyzeminoğluda aynı kardeşiniz gibiydi teyzeme vururdu (tabi teyzem asla bunu söylemez evlatları üstün ırk onun bide konuşurken amanda benim kuzularım bana kıyamaz annem sana kurban olurum derler der gıcık kadındır teyzem) neyse babada da iş yoktu yani baskı hak getire herkes teyzemşn evinde hükümdar halada öyleler ama dayım oğluyla çok konuştu annene böyle yapamazsın diye diğer teyzemde öyle şimdi o kadar deli değil ama elbette huyu azda olda var. vuruyor mu derseniz. teyzeme sorsam ne vurması saçının telinekıyamaz oğlu.
Kusura bakmayin ama böyle anne babalar bu tutumlariyla dayagida hak ediyolar biraz aci ama gercek kabul edip cözümüne bakmak lazim inkar ederek gercekleri yok edemeyizonun ellerini sakat ederim bi daha el kadirmak degil donunu bile kaldiramaz.Kimse yanlis anlamasin ama ben bunun biraz aileylede alakali oldugunu dusunuyorum o beni dövecek bende o sinirlenmesin diye 17 yasindaki g.tü b.klunun ayagina su getiricem gidip colasini alicamyani iyi yapiyosun oglum eline saglik sana iyce bakayim guclen kuvvetlende daha iyi döv demek gibi bisey yaniayyy cok sinirlendim gercekten yaabu cocuklari bulup agizlarini burunlarini kirasim geldi
dışarda çok efendiiii tam bir beyefendi edasında
:26::26:s
cnm başa gelmeyince bilinmez o kadaın o kadar memnun değil aile olayı desen benim teyzemi söyledim ortada kızcağız babasını söylemiş ortada elbette aile yapısında vbir sıkıntı var ama bir laf vardır hep sölerim allah kimseyi evladıyla terbiye etmesin.
babam memur annem zor geçiniyor ama bi yerli araba parası kadar para verip telefon alacak ona..ben 24 yaşındayım ama babam ona araba kullanmayı öğretiyor..ben işsizken dip boyası paramı nazla veren babam ona hep marka alırdı...babam çok suçlu
ve kardeşim olacak it bana bile vuruyor o kim ki çok zoruma gidiyor :'(