• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şiddet hayatımdaa

çok üzüldüm, okudukça kahroldum:14::14: tüm kalbimle diliyorum rabbim yardımcınız olsun, kardeşinizi ıslah etsin, sizi bu durumdan kurtarsın inşallah, rabbim herkese hayırlı evlat versin,benimde erkek kardeşim sizinki gibi sinirl,i çok şükür dövme olayları yok ama çok terbiyesiz,kimseye birşey anlatılmıyor da, hep için için dua ediyorum rabbim kardeşimi ıslah etsin, annemi babamı onun sıkıntısından kurtarsın diye ,sizede edicem başka sizin için yapabilecek söyleyecek şey bulamıyorum,güçlü olun sabırlı olun bol bol dua edin,annenizde etsin,duayla olmayacak şey yok,çözülmeyecek dert yok inşallah bu sıkıntılarınız geçicek

babanda bitiyor iş babanda.. karşısına alıp hangi dilden anlıyosa öyle konusmalı kardeşinle, ne demekmiş kıyamamak? nasıl bir yüz verdiyseniz tepenize çıkmış resmen, anneye el kalkar mı ya?

Kendisini bir dovmeli ki anlasın terbıyesızlıgını.. yaptıgı hadsızlık.
kıbarlıktan anladıgıda yok belli otorıte olucak baska cozum yok...

onuda yaptılar ama anlamıyor zorla konuşuyor resmen yalakalık yapıyor
ya annem ağlarken ağlamayacaksın diye bile neler yaptı
hepimiz ergen olduk kişiliksiz yada ruh hastası
annem evden kovdu git seni görmek istemiyorum diye sen git diyo

Babanda da pek çekinmiyor sanırım
Peki derdi ne yani?
Eminim bir bardak su değildir mesele,temelinde alıp veremediği sorunları vardır sizinle
Hani amaç ne ne bilim kimisi istediği alınmaz diye terbiyesizlik yapar kimisi kısıtlandığı için
Küçük beyin derdi ne adam olduğunu falan mı düşünüyor?
K.bakmada çok sinir oldum kardeşine ilerde çok çektirir annene
Çünkü benim dayımda böyleydi birazda şımartılmıştı şimdi afedersiniz anneanneme gel suyumuda içir kıvamında.
İpin ucunu saldınızmı çok baş ağrıtır erkek çocuğu sonuçta.

kızlar aklımdan çıkarmak için burda takılıyorum olmuyor..akşam kardeşim resmen anneme şiddet uyguladı ve bu ilk değil.

annemden su istedi annemde kalk al dedi annem yüksek sesle al demiş ki ben bile duymadım koltukları tekmeledi sehpayı kırdı,annem yapma diyor anneme bana yapma demeyeceksin diyor.yerlere tekme atıyor..yapma diyorum oluma bi vurdu bir saat kemiğim ağrıdı..annmde ona vurdu o da terbiyesiz anneme vurdu pat diye..annemin yüksek tansiyonu var ağlamaya başladı annem sinirden kadın titriyor anneme ağlamayacksın heryeri dağıtrım diyo nolur yapma diye yalvarıyorum anneme bişey olcak diyorum sandalyeleri fırlattı annem kaldı öyle ellerimi oynatamıyorum dedi..ama titriyor anneciğim :'( ambulansı ara dedim sen ara dedi ama ambulansın numarası aklıma gelmiyor şok oldum annem felç oldu sandım :'(

annem ağlıyor kızım ellerim uyuştu ayaklarım uyuştu diye ellerini ayaklarını ovalıyorum kolonya koklatıyorum..ambulans arayalım diyorum aklıma numara gelmiyor hemde korkuyorum geç kalmaktan kadıınn elleri bi garip oldu tüm parmaklar yanyana kardeşim olcak şahsiyetsizde salak salak duruyor en son annemin elini sıktım dizilerde hep olur ya acımıyorsa sorun vardır acıyor dedi ellerini baya ovdum yavaş yavaş hareket ettrdi

ağladı saatlerce canm annem :'( engel olamadım..babamda hala işten gelmedi..ölmek istiyorum diyo annem hala..bu çocukla baş edemiyoruz 17 yaşında..hasta eminim hasta psikolojik rahatsızlığı var ama gitmiyo doktora babamda baş edemiyor..dayanamıyorum annemin bu haline durup durup ağlıyo çocuğum beni dövüyor diye..polis çağırmak istiyorum ama o da olmuyor

sevgilime aram bozuk 3 gündür aramadı içim bi garip saf gibiyim bişey düşünemiyorum doğru düzgün

kardesin 18 den kucuk oldugu icin annen savciliga basvurup dilekce ile durumu anlatabilir..
savcilikta saglik mudurlugu ruh sagligi subeden arac ve personel tahsis ettirip en yakin akilsagligi merkezine goturur
bu davranisalri psikolojik rahatsizlik yada madde bagimliligida olabilir
sonrada gerekirse vasii tayin ettirip kardesin sizin disinizda hareket edemeyebilirr tabii bu hastaliga gore degisiyorr
vakit erkenken davranin sonra donusu olmayan yola girmeyin..
ben cok orneklerini gordum
boyle bir durum karsisinda erzurumda bir polis sehit oldu...:50:

Kardeşinin annene vurduğunu baban biliyor mu? Bilip de nasıl engel olamıyor? Gerekirse eşek sudan gelinceye kadar dövücek, ne demek anneye el kaldırmak ya, o kimki o kadına vuracak :47: Nasıl sinirlendim yaaa :47: Bunun gençlikle, deli çağıyla filan alakası yok.. Nasıl beyin yapıları varsa 7sinde neyse 70inde de aynı oluyorlar.. Okuyoruz gazetelerde 50 yaşındaki adam 80 yaşındaki annesini dövdü filan diye.. Onlarda mı deli çağında? Tamamen ruh hastalığı, canilik.. Ben babanında yerinde olsam, bir döverdim onu yer misin yermez misin, annene nasıl vurursun diye, sonra da alır psikoloğa götürürdüm.. Hem kafası düzelsin hemde benden yediği dayağı hazmetsin diye :47:

Geçmiş olsun ya gerçekten çok üzüldüm,annenizi daha fazla yıpratmadan babanızla görüşmeniz gerekiyor,çok büyük bir olay,erkenden önlemini alın ve iyieşeceğine inanın,Allah yardımcınız olsun...

Kusura bakma ama allah bildigi gibi yapsin kardesini!!!

9 ay karninda tasi, onca yükü tasi, aksam yatakta düz uyu,agrilari sancilari cek

yeme yedir, icme icir, giyme giydir, gözünden sakin sev büyüt ilgilen

ondan sonra 'O' büyüsün ve bukadar basit seylerden bagirip cagirip ANNESINE el kaldirsin?

Insanliktan cikmis sahiz! Gercekten kusura bakma ama bunu asla kabul edemem, bu nasil birseydir?

Utanmaz zavalli, böyle biri evlat olamaz!!! atin evden gitsin sokakta yatsin madem böyle yapiyorsa.

el üstünde tasiyim annecigim diyip beni dogurdun bu güne getirdin diye sükür etcegine su (artik insan bile diyemiyorum) sunun yaptigina bakin.

erginlik mergenlik hikaye, akli basina vicdanli birisi bunu ASLA ASLA yapmaz. allah büyük elbet birgün cezasini verir.

Son düzenleme:
''Babam kıyamaz'' demişsiniz ya işte anahtar sözcük bu.

İş babanızda bitiyor malesef :((((

Demek ki erkek çocuk diye çok şımartılmış,pohpohlanmış...Baba oğluna kıyamıyor öyle ki annesine el kaldırmasına bile sesi çıkmıyor.......

kızlar aklımdan çıkarmak için burda takılıyorum olmuyor..akşam kardeşim resmen anneme şiddet uyguladı ve bu ilk değil.

Annemden su istedi annemde kalk al dedi annem yüksek sesle al demiş ki ben bile duymadım koltukları tekmeledi sehpayı kırdı,annem yapma diyor anneme bana yapma demeyeceksin diyor.yerlere tekme atıyor..yapma diyorum oluma bi vurdu bir saat kemiğim ağrıdı..annmde ona vurdu o da terbiyesiz anneme vurdu pat diye..annemin yüksek tansiyonu var ağlamaya başladı annem sinirden kadın titriyor anneme ağlamayacksın heryeri dağıtrım diyo nolur yapma diye yalvarıyorum anneme bişey olcak diyorum sandalyeleri fırlattı annem kaldı öyle ellerimi oynatamıyorum dedi..ama titriyor anneciğim :'( ambulansı ara dedim sen ara dedi ama ambulansın numarası aklıma gelmiyor şok oldum annem felç oldu sandım :'(

annem ağlıyor kızım ellerim uyuştu ayaklarım uyuştu diye ellerini ayaklarını ovalıyorum kolonya koklatıyorum..ambulans arayalım diyorum aklıma numara gelmiyor hemde korkuyorum geç kalmaktan kadıınn elleri bi garip oldu tüm parmaklar yanyana kardeşim olcak şahsiyetsizde salak salak duruyor en son annemin elini sıktım dizilerde hep olur ya acımıyorsa sorun vardır acıyor dedi ellerini baya ovdum yavaş yavaş hareket ettrdi

ağladı saatlerce canm annem :'( engel olamadım..babamda hala işten gelmedi..ölmek istiyorum diyo annem hala..bu çocukla baş edemiyoruz 17 yaşında..hasta eminim hasta psikolojik rahatsızlığı var ama gitmiyo doktora babamda baş edemiyor..dayanamıyorum annemin bu haline durup durup ağlıyo çocuğum beni dövüyor diye..polis çağırmak istiyorum ama o da olmuyor

sevgilime aram bozuk 3 gündür aramadı içim bi garip saf gibiyim bişey düşünemiyorum doğru düzgün

onun o ellerini o tekme atan bacaklarını kırarım
annen aramıyorsa sen ara polisi öldürmesini mi bekliyorsunuz

Allah yardımcınız olsun çok kötü bi durum bu

komşumuzun bi erkek bi kız çocuğu var annelerine hiç saygıları yok oğlu kadına ne küfürler ediyor kadının ölmüş annesine kadar :((( kızıda öle saygısız :(( ama oğlunun uyşturucu kullandığını duydum annesi de biliyormuş kendisi sölemiş kabul edilir bişey değil diyorum ama anne işte kadın nasıl duruyor öle anlamadım Allah herkese hayırlı evlatlar versin

çok sinirlendim ya o bardağı onun kafasında kırardım

anneye el kalkarmı eli kırılsın ş....fsiz kardeşinin.ağer baban bunlara göz yumuyorsa kardeşin onuda dövsün aklı başına gelir belki.kardeşin olacak ş...fsiz hastaneye yatırılmalı henüz reşit değilken bunu yapın.yoksa tv de görüp nasıl olur ailesine nasıl bunu yapmış dediğimiz pisliklerden olabilir.ergenlik nedeni ile değil bu yaptıkları kimse ergenlik diyip geçer düşünmesin.

Son düzenleme:
Çok Sinirlerimi Zıplattı Bu Ergen..
Anneni Götür Doktora, Al Bir Rapor..
Ara Polisi Götürsünler..
Terbiyesiz..
Yumurtadan Çıkmış, Kabuğunu Beğenmiyor..

Babana da Bravo..
Koca Adam 17 Yaşındaki Şey Kadar Çocukla Baş Edemiyor..

Son düzenleme:
hepinizin yorumlarını okudum kızlar haklısınız kardeşimi çok şımarttı babam

madde bağımlısı değil ama psikolojik bi hastalığı var ve babam kıyamıyor çünkü babamda hasta yıllardır ilaç kullanıyor ilaç kullanmazsa bizi bile tanımıyor

çok zor durumdayım çünkü ben ve babam evde olmuyoruz olan anneme oluyor anneminde gücü yetmiyor ona..annem her istediğini yaptı inanamayacaksınız 8 yaşına kadar tuvalete tuttu 14 yaşına kadar banyo yaptırdı ben şok olurdum ama çocuk çok tembeldi

babam geldi ve hiçbişey yapmadı o kardeşimde odasında zaten olan anneme oldu

babam çok aşırı yüz veriyor bunu kabul ediyorum...küçükkende beni ezerdi hep onu üstün tutardı şiödi pişman ama neye yarar

az önce anlattığım aile olayında şöle bi durumda var çok ilginç hani diyorsunuz ya konu sahibine baban nasıl göz yumuyor die benim anlattığımda babası oğluna üniversiteyi bitir araba alıcam demiş bitirdi geldi tabi anneye zulüm nese babası oğluna geçen araba almış annesine saygısı olmayan ki babasıda bilio bunu erkek evlat diemi yapıyorlar bunu bilmiyorum öle çocuğa bide ödül

az önce anlattığım aile olayında şöle bi durumda var çok ilginç hani diyorsunuz ya konu sahibine baban nasıl göz yumuyor die benim anlattığımda babası oğluna üniversiteyi bitir araba alıcam demiş bitirdi geldi tabi anneye zulüm nese babası oğluna geçen araba almış annesine saygısı olmayan ki babasıda bilio bunu erkek evlat diemi yapıyorlar bunu bilmiyorum öle çocuğa bide ödül

babam memur annem zor geçiniyor ama bi yerli araba parası kadar para verip telefon alacak ona..ben 24 yaşındayım ama babam ona araba kullanmayı öğretiyor..ben işsizken dip boyası paramı nazla veren babam ona hep marka alırdı...babam çok suçlu

ve kardeşim olacak it bana bile vuruyor o kim ki çok zoruma gidiyor :'(

Son düzenleme:
Back