Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babam memur annem zor geçiniyor ama bi yerli araba parası kadar para verip telefon alacak ona..ben 24 yaşındayım ama babam ona araba kullanmayı öğretiyor..ben işsizken dip boyası paramı nazla veren babam ona hep marka alırdı...babam çok suçlu
ve kardeşim olacak it bana bile vuruyor o kim ki çok zoruma gidiyor :'(
yemın ederım ıcım sızladı ya( bır anne evladından bole hareketler gorse tum dunyası basına yıkılır
canım bu cocuk bır tek annene mı bole davranıyor?babanla senle arası nasıldır?arkadaslarıyla nasıldır herkeze karsımı bole davranıyor yoksa bıtek anneyemı?
hep okuyorum yazdıklarınızı ama ellerim titriyor normalde 3 günde 1 paket sigara içen ben 2 paket içtim akşmdan beri
cevaplarınız için sağolun :'(
çözüm bulmamız lazım anneciğime durduk yere bişi olursa dayanamam ben :'(
okurken çok kötü oldum nasıl bir yanlışa sapmış kardşimiz öyle.. herzaman bu tür davranışları seergilermi yani ilk kezmi oluyor
hep böyle son bir yıldır falan ama bu seferki çok şiddetliydi
dayınız falan yokmu midahale etsen baba yüz veriyo (yarın kendi başına gelince anlayacak hatasını babanız) bari annenizin kardeşleri çıksa bir güzel korkutsalar sen nasıl olurda annene el kaldırırsın diye aile tepkisi yapsanız belki gardı düşer. ama muhakkak tedavi lazım okuyun sürekli dua edin hidayete ersin kardeşiniz. bu arada annene çok üzüldüm kadınağız hayatını hep eziyetle geçirmiş allahım yardımcısı olsun günahlarının affına sebebp olsun çektikeri inşallah..