• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şiddet hayatımdaa

Allah biliyor ya iyi ki oğlum yok diyorum ne acı ki...

o kadar gıcık oluyorum ki böylelerine valla diyecek bir şey bulamıyorum! inşallah dinsizin hakkından imansız gelir misali bir kadınla evlenirler!

babam hiçbirşey yapmaz buna doktoroda götürmez en kötüsüde yapmasın diye hep rüşvet veriyolar..evde pepsi vardı banane içmem bilmionuz mu cocacola seviyorum diye bağırmaya başladı eve geldiğinde annem hayattan o kadar bezmiş ki kızım gidiyim alıyım da bugün başım ağrmasın dedi :'( ama işe yaramadı
ben dayanamıyorum bu kadının haline içim yanıyor :'(

kızlar çok kötüyüm annem zamanında babannem olcak ş...f kadından eltisinden kendi öz annesinden çekti..
babam hasta oldu onu çekti
babam borsa oynadı sefil olduk onu çekti yeri geldi yemek yemedik
şimdide bu belayı çekiyor dayanamıyorum ya çıldırcak gibi hissediyorum babam hiçbişiy yapmıyor :'(

babam memur annem zor geçiniyor ama bi yerli araba parası kadar para verip telefon alacak ona..ben 24 yaşındayım ama babam ona araba kullanmayı öğretiyor..ben işsizken dip boyası paramı nazla veren babam ona hep marka alırdı...babam çok suçlu

ve kardeşim olacak it bana bile vuruyor o kim ki çok zoruma gidiyor :'(

sen şikayet et o zaman yeter artık buna bir dur de ben burdan sinirlendim ya

canim baban birsey demez mi,hadi sagi solu kirip dökmemis annesine vurmus ya,

hic normal degil ya bir sudan bahene cikarip tekinmesi ya nasil elini kaldirdi,Allah hidayet versin canim

dua edin,bilmiyorum hastaysa eger neyse yapilacaklar yapilmali yoksa hem onun icinde bu hayat güzel olmaz..

yani akli dengesinde sorun varsa kendini kontrol edemiyorsa Allah korusun ya,

tamamen siddete karsiyim kime ne icn olursa olsun,hani buda olmamasi gerekir hadi tuttu sana vurdu diyelim sen vurunca

buda affedilmez ama bir anneye böyle yapilmaz ya yani insan orada düsünür birine vurmak istiyorsa kendine vursun..

gercekten cok kötü hissediyorum kendimi sanki ben yasadim gibi hissediyorum..

nasil birsey yapsak düzelir diye idüsünüyorum.

ya babanla konus ciddi sekilde,annen konusamiyorsa sen söyle kesin dr.a gitmeli...

benim babam simdiye götürmüstü cola mola icermezdi valla..

cidden cok kötü sinirlerim bozuldu..Allahim hidayet versin,kalbinin mührünü acsin ne diyebilirim bilmiyorum

terbıyesız ya hastaysa hastaneye yatsın sankı benım anneme yapılmıs gıbı sınırlendım burda suna bak ya anneye emredıyor bıde uzerıne yuruyor ne sanıyosa kendını

Baba fazlasıyla şımartmış,fazla yüz vermiş....Açıkçası şımartmaktan gereken terbiye verilememiş kanımca..........:19:

Bence evde saygı ortamı yok.
Anne herkes tarafından ezilmiş ve saygı görmemiş.
Erkek kardeş,anneye ş...z diyor ama sen de babaannene ş...z diyorsun.
Evdeki konuşma dili özensiz.
Çocuğa saygı nedir öğretilmemiş.Annesine saygı göstermesi öğretilmemiş.
Üzücü...Bundan sonrasını uzmanlara danışın bence.

canım coooooooooooooooooooooooooooook uzuldum ınsan elden gorse bukadar koymaz kendı evladından gorunce kahrolur,canım buna bır cozum bulun bu cocuk gercekten hasta allah korusun sızorfen olmasın annen ıcın endıselendım ben bızım bır tanıdıgın oglu annesını oldurmus tvlerde haberlerde falan cıktı sızofrenmıs cocuk allah korusun da bır doktora goturun annesıyle cocugunda hıcbır sorunu yokmus ne maddı ne manevı ne olduysa bırden olmus cocuk oldurdukten sonra evden cıkmıs gıtmıs hatırlamamıs olayı lutfen bır bılene danısın annenıze coooooooooooooooooooook uzuldum lutfen ıhmal etmeyın!

yemın ederım ıcım sızladı ya :(( bır anne evladından bole hareketler gorse tum dunyası basına yıkılır
canım bu cocuk bır tek annene mı bole davranıyor?babanla senle arası nasıldır?arkadaslarıyla nasıldır herkeze karsımı bole davranıyor yoksa bıtek anneyemı?

yemın ederım ıcım sızladı ya :(( bır anne evladından bole hareketler gorse tum dunyası basına yıkılır
canım bu cocuk bır tek annene mı bole davranıyor?babanla senle arası nasıldır?arkadaslarıyla nasıldır herkeze karsımı bole davranıyor yoksa bıtek anneyemı?

canm anneme bana babam böyle
dışarda gören ay ne efendi diyor
evlenip birinin başını yakmasın en büyük isteğim bu akıllanıp evlensin

Babanız bir temiz dövsün o annesine vuran elini bi kaç gün kullanamayacağı kadar!
Bak bakayım hastalık falan kalıyor mu bayağı bi iyileşir! Bu ne cesaret yahu
ergenliğine falan veremem valla anadan babadan bi çekinme bi korku olacak
bunun yolu güzellikle olmuyorsa dayakla olsun hiç karşı değilim valla:47:

hep okuyorum yazdıklarınızı ama ellerim titriyor normalde 3 günde 1 paket sigara içen ben 2 paket içtim akşmdan beri
cevaplarınız için sağolun :'(
çözüm bulmamız lazım anneciğime durduk yere bişi olursa dayanamam ben :'(

okurken çok kötü oldum nasıl bir yanlışa sapmış kardşimiz öyle.. herzaman bu tür davranışları seergilermi yani ilk kezmi oluyor

hep okuyorum yazdıklarınızı ama ellerim titriyor normalde 3 günde 1 paket sigara içen ben 2 paket içtim akşmdan beri
cevaplarınız için sağolun :'(
çözüm bulmamız lazım anneciğime durduk yere bişi olursa dayanamam ben :'(

canım annenle konuş sakinleştirmeye çalış, avut birazcık, kardeşinizi kesin bir psikiyatrist görmeli annene de babana da de,muhakkak ikna et onları,normal olmadığını söyle, hadi size böyle davranıyo aile içinde mazur görüyosunuz affediliyor,dışarda başka birine sinirle birşey yapsa hapishanelere düşer,hayatı gider daha kötü olur allah korusun, annenlere de durumu böyle açıkla inşallah doktor yardımı ile düzelir

hep böyle son bir yıldır falan ama bu seferki çok şiddetliydi

dayınız falan yokmu midahale etsen baba yüz veriyo (yarın kendi başına gelince anlayacak hatasını babanız) bari annenizin kardeşleri çıksa bir güzel korkutsalar sen nasıl olurda annene el kaldırırsın diye aile tepkisi yapsanız belki gardı düşer. ama muhakkak tedavi lazım okuyun sürekli dua edin hidayete ersin kardeşiniz. bu arada annene çok üzüldüm kadınağız hayatını hep eziyetle geçirmiş allahım yardımcısı olsun günahlarının affına sebebp olsun çektikeri inşallah..

dayınız falan yokmu midahale etsen baba yüz veriyo (yarın kendi başına gelince anlayacak hatasını babanız) bari annenizin kardeşleri çıksa bir güzel korkutsalar sen nasıl olurda annene el kaldırırsın diye aile tepkisi yapsanız belki gardı düşer. ama muhakkak tedavi lazım okuyun sürekli dua edin hidayete ersin kardeşiniz. bu arada annene çok üzüldüm kadınağız hayatını hep eziyetle geçirmiş allahım yardımcısı olsun günahlarının affına sebebp olsun çektikeri inşallah..

dayım falan yapsa o gün geçer gene başlar tedavi olması lazım
dualarınız için çok teşekkürler
annemde o kadar iyi biri ki gerçi herkesin annesi iyidir kendnce ama benim annem kimsenin dedikodusunu yapmaz kimseyi kıskanmaz herkesin iyiliğini ister hiç hak etmiyor :'(

Back