Canım bence uyuşturucu kullanıp kullanmadığına dikkat edin. Agresifliği kafa kurcalıyor. Ayrıca yaşı henüz küçük olduğu için ruh ve sinir hastanesine zorla yatırabilirsiniz. Bizim mahallede bir genç hap kullanmaya başlamıştı ve anlattığın gibi heryeri kırıp döküyordu. Babası önce muhtara sonra polise haber verdi. Ambulansla geldiler deli gömleğiyle birlikte götürdüler. Yalan olmasın ama sanırım 3 ay falan yattı, döndüğünde herşey düzelmişti ve şimdi evli. Allah yardımcınız olsun inşallah düzelir herşey.
Çok yazık . Anneciğinizin o halini görünce de mi korkmadı.
Okumuyorsa bir an önce askere gönderin bence
Doktoru reddediyorsa durumu siz anlatıp ilaçları tedarik etmek suretiyle tedaviye başlayabilirsiniz . En azından sakinleşir diye düşünüyorum . Biraz sakinleşince de terapiye başlarsınız .
Sakın delikanlıdır,ergenliktedir diye mazur görüp geçiştirmeyin.
Davranışı normal değil.
Babanla ilişkileri nasıl bilemiyorum.Baban kardeşine veya annene şiddet uygular mı ?
Ne olursa olsun mutlaka psikoloğa götürün.
hap kullandığını sanmıyorum çok tembel yani hap kullansa dışarı çıkar ama dışarı bile çıkmak istemiyor..şuan okulun stajında ve babamın arkadaşlarının yanında çalışıyor okul zamanı okula gitmemek için aksilik yapıyor..bencede bi hasteneye götürmeliyiz ama eminim babam kıyamaz
Anneye el kaldırmak üff içim ürperdi ya
Ya tamam bizde,eminim çoğumuz yeri geldimi malesef ki annemize bağırır çağırır kızarız ama
El kaldırmak hele ki anneye hem çok günah hemde vicdanen çok ağır...
Şuan 17 yaşında olmanın verdiği cehalet ile fevri davranıyor ama ilerde bunun muhasebesini çook yapacak.
Bu durumda ne denir bilmiyorum ama ona ders vermek amacıyla anne babanız ile onu bir süre kaaleye almasanız
Ne bilim önemsediğinizi düşünüp böyle büyük hareketler yapmaktan çekinir belki artık.
erkek..şuan annem bbamla konuşuyor telefonda olanları anlatıyor ne ş...f kadınsın yalan söylüyodun diyo hasta bu çocuk ya :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?