• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şiddet hayatımdaa

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
kızlar aklımdan çıkarmak için burda takılıyorum olmuyor..akşam kardeşim resmen anneme şiddet uyguladı ve bu ilk değil.

annemden su istedi annemde kalk al dedi annem yüksek sesle al demiş ki ben bile duymadım koltukları tekmeledi sehpayı kırdı,annem yapma diyor anneme bana yapma demeyeceksin diyor.yerlere tekme atıyor..yapma diyorum oluma bi vurdu bir saat kemiğim ağrıdı..annmde ona vurdu o da terbiyesiz anneme vurdu pat diye..annemin yüksek tansiyonu var ağlamaya başladı annem sinirden kadın titriyor anneme ağlamayacksın heryeri dağıtrım diyo nolur yapma diye yalvarıyorum anneme bişey olcak diyorum sandalyeleri fırlattı annem kaldı öyle ellerimi oynatamıyorum dedi..ama titriyor anneciğim :'( ambulansı ara dedim sen ara dedi ama ambulansın numarası aklıma gelmiyor şok oldum annem felç oldu sandım :'(

annem ağlıyor kızım ellerim uyuştu ayaklarım uyuştu diye ellerini ayaklarını ovalıyorum kolonya koklatıyorum..ambulans arayalım diyorum aklıma numara gelmiyor hemde korkuyorum geç kalmaktan kadıınn elleri bi garip oldu tüm parmaklar yanyana kardeşim olcak şahsiyetsizde salak salak duruyor en son annemin elini sıktım dizilerde hep olur ya acımıyorsa sorun vardır acıyor dedi ellerini baya ovdum yavaş yavaş hareket ettrdi

ağladı saatlerce canm annem :'( engel olamadım..babamda hala işten gelmedi..ölmek istiyorum diyo annem hala..bu çocukla baş edemiyoruz 17 yaşında..hasta eminim hasta psikolojik rahatsızlığı var ama gitmiyo doktora babamda baş edemiyor..dayanamıyorum annemin bu haline durup durup ağlıyo çocuğum beni dövüyor diye..polis çağırmak istiyorum ama o da olmuyor

sevgilime aram bozuk 3 gündür aramadı içim bi garip saf gibiyim bişey düşünemiyorum doğru düzgün

Son düzenleme:
Allah yardım etsin çok zor bişey 17 yaş tam deli yaşları çoğu erkek çocukta asabiyet olur ama sizinki baya bi aşmış kendini
Annesine bağıran azarlayan çocuk gördüm ama döven ilk oldu Allah ıslah etsin..

erkek..şuan annem bbamla konuşuyor telefonda olanları anlatıyor ne ş...f kadınsın yalan söylüyodun diyo hasta bu çocuk ya :'(

Canım bence uyuşturucu kullanıp kullanmadığına dikkat edin. Agresifliği kafa kurcalıyor. Ayrıca yaşı henüz küçük olduğu için ruh ve sinir hastanesine zorla yatırabilirsiniz. Bizim mahallede bir genç hap kullanmaya başlamıştı ve anlattığın gibi heryeri kırıp döküyordu. Babası önce muhtara sonra polise haber verdi. Ambulansla geldiler deli gömleğiyle birlikte götürdüler. Yalan olmasın ama sanırım 3 ay falan yattı, döndüğünde herşey düzelmişti ve şimdi evli. Allah yardımcınız olsun inşallah düzelir herşey.

Sakın delikanlıdır,ergenliktedir diye mazur görüp geçiştirmeyin.
Davranışı normal değil.

Babanla ilişkileri nasıl bilemiyorum.Baban kardeşine veya annene şiddet uygular mı ?

Ne olursa olsun mutlaka psikoloğa götürün.

Canım bence uyuşturucu kullanıp kullanmadığına dikkat edin. Agresifliği kafa kurcalıyor. Ayrıca yaşı henüz küçük olduğu için ruh ve sinir hastanesine zorla yatırabilirsiniz. Bizim mahallede bir genç hap kullanmaya başlamıştı ve anlattığın gibi heryeri kırıp döküyordu. Babası önce muhtara sonra polise haber verdi. Ambulansla geldiler deli gömleğiyle birlikte götürdüler. Yalan olmasın ama sanırım 3 ay falan yattı, döndüğünde herşey düzelmişti ve şimdi evli. Allah yardımcınız olsun inşallah düzelir herşey.

hap kullandığını sanmıyorum çok tembel yani hap kullansa dışarı çıkar ama dışarı bile çıkmak istemiyor..şuan okulun stajında ve babamın arkadaşlarının yanında çalışıyor okul zamanı okula gitmemek için aksilik yapıyor..bencede bi hasteneye götürmeliyiz ama eminim babam kıyamaz

Çok yazık . Anneciğinizin o halini görünce de mi korkmadı.
Okumuyorsa bir an önce askere gönderin bence
Doktoru reddediyorsa durumu siz anlatıp ilaçları tedarik etmek suretiyle tedaviye başlayabilirsiniz . En azından sakinleşir diye düşünüyorum . Biraz sakinleşince de terapiye başlarsınız .

o an korktu annem ellerini oynatabilince anneme hakaret etmeye başladı:'( ben bile dayanamıyorum anneme bişey olcak diye çok korkuyorum :'(

Psikiyatriste götürün olmadı alsınlar götürsünler deli gömleği ile..Sinir oldum,ne demek anneye vurmak... !!!

Çok yazık . Anneciğinizin o halini görünce de mi korkmadı.
Okumuyorsa bir an önce askere gönderin bence
Doktoru reddediyorsa durumu siz anlatıp ilaçları tedarik etmek suretiyle tedaviye başlayabilirsiniz . En azından sakinleşir diye düşünüyorum . Biraz sakinleşince de terapiye başlarsınız .

Sakın delikanlıdır,ergenliktedir diye mazur görüp geçiştirmeyin.
Davranışı normal değil.

Babanla ilişkileri nasıl bilemiyorum.Baban kardeşine veya annene şiddet uygular mı ?

Ne olursa olsun mutlaka psikoloğa götürün.

babam kimseye şiddet uygulamazdı ama kardeşim gene annemi ağlattıpğında onu dövdüüğü oldu

Anneye el kaldırmak üff içim ürperdi ya:(
Ya tamam bizde,eminim çoğumuz yeri geldimi malesef ki annemize bağırır çağırır kızarız ama
El kaldırmak hele ki anneye hem çok günah hemde vicdanen çok ağır...
Şuan 17 yaşında olmanın verdiği cehalet ile fevri davranıyor ama ilerde bunun muhasebesini çook yapacak.
Bu durumda ne denir bilmiyorum ama ona ders vermek amacıyla anne babanız ile onu bir süre kaaleye almasanız
Ne bilim önemsediğinizi düşünüp böyle büyük hareketler yapmaktan çekinir belki artık.

hap kullandığını sanmıyorum çok tembel yani hap kullansa dışarı çıkar ama dışarı bile çıkmak istemiyor..şuan okulun stajında ve babamın arkadaşlarının yanında çalışıyor okul zamanı okula gitmemek için aksilik yapıyor..bencede bi hasteneye götürmeliyiz ama eminim babam kıyamaz

Allah korusunda baban ona kıyamazken bir gün o size kıyar, o yüzden onun iyiliği için babanızla konuşup ailece bir çözüm yolu bulmanız gerek. şizofreni hastalığı bile olabilir. En iyi tedavi erken teşhistir...

Anneye el kaldırmak üff içim ürperdi ya:(
Ya tamam bizde,eminim çoğumuz yeri geldimi malesef ki annemize bağırır çağırır kızarız ama
El kaldırmak hele ki anneye hem çok günah hemde vicdanen çok ağır...
Şuan 17 yaşında olmanın verdiği cehalet ile fevri davranıyor ama ilerde bunun muhasebesini çook yapacak.
Bu durumda ne denir bilmiyorum ama ona ders vermek amacıyla anne babanız ile onu bir süre kaaleye almasanız
Ne bilim önemsediğinizi düşünüp böyle büyük hareketler yapmaktan çekinir belki artık.

onuda yaptılar ama anlamıyor zorla konuşuyor resmen yalakalık yapıyor
ya annem ağlarken ağlamayacaksın diye bile neler yaptı
hepimiz ergen olduk kişiliksiz yada ruh hastası
annem evden kovdu git seni görmek istemiyorum diye sen git diyo

başlarım onun erkekliğine kızmışsa dolaba girsin....anneye el kalkarmı benim kardeşimde 17 yaşında maşallahı war..
onun sayesinde annem ewimizi baştan dizdi o çalıştı kazandı anneme hayırlı ewlat oldu babam gurur duyuyor herkes parmakla gösterir...kardeşim 40 yaşındaki bir erkek gibi :nazar: senin kardeşin normal değil allah sabır wersin

Kardeşinin annene böyle davranmasının bir sebebi olmalı.
Aile yapınızı bilemiyorum,buradan bir sebep ve çözüm bulmak zor.
Ama mutlaka tedavi olması lazım.

yemin ediyorum bogazima birsey dügümlendi..

nasil birsey anlayamadim..arkadasin dedigi gibi iuyusturucu filan kullaniliyor mu bakmak lazim..

bilmiyorum kaldiramadim ben bile burdan cok fena dövesim geldi..

Bir Anneye bunlar yapilirmi ya. :(
Ne kadar üzülmüştür kimbilir.
Kardesin aklini basina alir ve en kisa zamada özür diler
insallah Anneciginden.

Back