selam ben 4 hafta kadar bu proramı yaptım sonra bazı problemelrden zaman ayıramadım.Bir türlü tekrar başlayamadım.tekrar başlamak istiyorum benim çok işime yaradı.Vucüt forma giriyor sıkılaşıyor.Kolaylıklar dilerim
kızlar bugün 1. haftamım son günü :))
benimle beraber devam eden ya da başlamak isteyen yok mu acabaaaa??:)))
Ben başlamak isterdim ama daha Jillian programlarım var. Ondan sonra P90X3 belki de t25 yaparım, o anki halime bağlı. Nasıl gidiyor, güzel gelişmeler var mı?
kusura bakma canım yeni gördüm :))
en güzel gelişme kas ağrıları heralde
gerçekten çok işe yaradığını düşünüyorum hiç bi egzersiz beni bu kadar terletmedi
cardio için ideal bence :)
Ben 45.2 kg.'ım. Sadece göbek sorunum var. Bu program sadece cardio içermiyor herhalde, benim içinde uygun mudur? T25'i indirdim. 3 ayrı takvim dosyası var. Gamma isteğe göre mi yapılıyor.
Calendars
work out calendars
work out calendars excile files
program ağırlıklı olarak cardio üzerine . mesela alfada haftada 1 gün karın çalışıyorsun (cardio yaparkende bacak karın çalışıyor tabi ki ama asıl hedef yağ yakmak)
bence 6week 6pack ya da killer abs yaparsan sana daha faydalı olur diye düşünüyorum
fit günleeeeerrrr :)))
kesinlikle tavsiye ederim t25i o zamanSöylediğin gibi en uygunu onlar ama t25'i izledim, güzele benziyor.6week 6pack ve killer abs'i kesin yapacağım, programımda onlarda var ama bunları da merak ediyorum. Jillian'ın karın egzersizlerinde içlerde az az cardio'larda var galiba. Cardio olmadan da göbek yağı gitmeyecek. Bacak egzersizleri de içeriyor, çünkü göbek için büyük kasları çalıştırmak gerekiyormuş.