Sezgisel ve Aralıklı Beslenme ♡

İyi akşamlar kızlar 🌸

Kahvaltı 11.00
2 yumurtadan omlet
Bir dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
Domates

14.00
1 kupa yeşil çay
1 avuç Antep fıstığı

16.30
Yarım kase çorba
4 kaşık makarna
2 küçük kuru dolma

4200 adım
1.5 lt su

Günaydın hanımlar 💐 dün menümü atmayı unutmuşum 🙈
10.00
2 kupa çay

13.00
1 kase çorba
1.5 tane zeytinli börek
1 kupa çay

17.30
2 kare bitter
1 kupa menengic kahvesi

19.00
4 yemek kasigi patates salatası
1 SB ayran
1 tane hurma

20.10
Maden suyu

Su 2 litre
Adım 3000

İyi geceler hanımlar
10.20
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 kupa çay
8 tane yeşil zeytin
Domates
2 dilim ekmek

11.00
1 kupa çay

14.00
200 ml sıcak çikolata
(Regl dönemi 🙈 )

19.00
5 adet eti form bisküvi
1 muz
1 kupa çay

Su 2 litre
Adım 5000
Bugünkü menüm 😇

kızlar merhaba! 💕

özel hayatımla ilgili bazı sorunlar ve sağlık sebepleri ile son haftalarda hiç aktif olamadım ve topiğimle yeterince ilgilenemedim. hala psikolojik olarak zor bir dönemden geçmekteyim. bunun üzerinde çalışıyorum, ayrıca dengeli beslenme kafasından çıkmayacağım fakat çok aktif olamadığım için bir süre ayrılıyorum.

Kilomu takip edebilmek açısından her pazartesi gelip kilo bildirimimi yapmaya devam edeceğim fakat günlük bildirimler için aktif olabileceğim bir dönemde değilim, topiğe gelmeye bile gücüm yok. bir süre kendimi toparlayacağım. söylediğim gibi dengeli beslenme kafasından çıkmayacağım.

en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere, kendinize çok iyi bakın, hoşçakalın 🫂💕

Selam kızlar 🌸
Kahvaltı 10.30
Yulaf tostu
Domates

15.00
1 küçük muz
2 ceviz
1 fincan sade türk kahvesi

18.30
3 kaşık makarna
5 kaşık mantar sote

kızlar merhaba! 💕

özel hayatımla ilgili bazı sorunlar ve sağlık sebepleri ile son haftalarda hiç aktif olamadım ve topiğimle yeterince ilgilenemedim. hala psikolojik olarak zor bir dönemden geçmekteyim. bunun üzerinde çalışıyorum, ayrıca dengeli beslenme kafasından çıkmayacağım fakat çok aktif olamadığım için bir süre ayrılıyorum.

Kilomu takip edebilmek açısından her pazartesi gelip kilo bildirimimi yapmaya devam edeceğim fakat günlük bildirimler için aktif olabileceğim bir dönemde değilim, topiğe gelmeye bile gücüm yok. bir süre kendimi toparlayacağım. söylediğim gibi dengeli beslenme kafasından çıkmayacağım.

Alan içine ferahlık versin canım 🙏 inşallah çok daha iyi bir şekilde gelirsin ♥️

kızlar merhaba! 💕

Canım inşallah aorunlarin en kısa zamanda hallolur eski nesene dönersin.

Selam kizlar bende uzun süredir yokum. Geçen hafta o kadar yoğun geçti ki, usstune hafta sonu şehir yolculuğu derken 2 günde 24 saat yoldaydim. Bu hafta toparlanmaya çalıştım hep erken uyudum.

Bugünden itibaren kendince bir detoksa basliyorum. Kızım ve eşim evde olmayacak. 10 günlük bir detoks.
Ekmek yok. Bol sebze ve protein olacak.
10 günde 2 kilo gibi bir hedefte belirledim.

Sabahki kilom 59.00 çıktı. Hergun tartilacagim

Selam kızlar. Başlıkta sezgisel beslenme yaziyor ama aralikli oruçla sezgisel beslenme örtusmjyor maalesef. Sezgisel beslenmede gece aciktiginda istedigini doyana kadar yeme hakkın varken aralikli beslenmede bu yok.
Ben bazen sezgisel besleniyorum bazen kendimi sıkıp aralikli besleniyorum. Ama böylelikle veremedigimi farkettim.
Bu yüzden aralikli beslenmeyi deniyim diyorum. Bu grup zayiflama grubu mu 🫠 ve aktif mi

Selam kızlar. Başlıkta sezgisel beslenme yaziyor ama aralikli oruçla sezgisel beslenme örtusmjyor maalesef. Sezgisel beslenmede gece aciktiginda istedigini doyana kadar yeme hakkın varken aralikli beslenmede bu yok.
Ben bazen sezgisel besleniyorum bazen kendimi sıkıp aralikli besleniyorum. Ama böylelikle veremedigimi farkettim.
Bu yüzden aralikli beslenmeyi deniyim diyorum. Bu grup zayiflama grubu mu 🫠 ve aktif mi

evet, konu açılış mesajını okumamışsınız belli ki 🙃 aralıklı beslenme, sirkadiyen ritim ve sezgisel beslenmeyi harmanlayıp kendi hayatıma uygun hale getirdiğimden bahsediyorum orada 🙃🙃

Aktif canım.
Ben sadece aralıklı oruç yapıyorum.
Önemli olan gün sonunda yediklerimizi yapıp, yediklerimizle yüzleşmek.
Bekleriz senide

Kahvaltı 12.30
2 yumurtalı omlet
1 kk peynir
4 zeytin
Yarım dilim ekmek
1 elma
1 kare bitter

Akşam 17.30
1 haşlanmış tavuk gogusu
1 tabak salata

Kahvaltı 13.30
2 yumurtadan sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates

17.00
1 sade dibek
1 kare

18.00
4 kaşık nohut
2 kaşık yoğurt
3 kaşık Rus salatası

Sabah 58 kilo geldim ☺️
Bir günde 1 kg 🤣
Dün karbonhidrat yemeyince ödem gitti.
Hedefim 10 günde 2 kg di. Bakalım 9 günde 1 kilo yağ yakabilecekmiyim.

Eklentiler

• IMG_20240127_085615.jpg
    IMG_20240127_085615.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 24
Kahvaltı 10.30
2 haşlanmış yumurta
Çeyrek avakado
2 marul yaprağı
6 zeytin

Ara
1 portakal
1 kare bitter

Akşam 17.00
1 tabak tavuklu salata 🥗
2 dilim mercimekli ekmek ( ilk defa yaptım, peynir ve dereotu da koydum, çok güzel olmustu 🤤)

Sabah 58 kilo geldim ☺️
Bir günde 1 kg 🤣
Dün karbonhidrat yemeyince ödem gitti.
Hedefim 10 günde 2 kg di. Bakalım 9 günde 1 kilo yağ yakabilecekmiyim.
Karbonhidrat olmayınca verebilirsin bence canım çok iyi gidiyorsun ♥️ bende karbonhidrat detoksu yapabilsem keşke şöyle 2 -3 gün bile fark ettirir ya.

Kahvaltı 10.30
3-4 çatal patates kızartması
1 kk peynir
Domates
1 dilim ekmek

14.30
Sade türk kahvesi

17.30
Burada battım arkadaşlar dışarıda yedik😔
Yarım köfte ekmek
Ayran
Çeyrek porsiyon patates kızartması

Yarından itibaren sağlam bir detoksa başlıyorum. 💪

Dünden bugüne 300 Gr gitmiş 🤩
Bunların ödem olduğunu bilsem de mutluyum. Çünkü sabah kalktığımda gözlerim odemden sis kalkiyordum. 57 yi de ne zamandır görmüyordum.
Şimdi bu gazla az karbonhidratlı bir kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.

Eklentiler

• IMG_20240128_094002.jpg
    IMG_20240128_094002.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 24
Dünden bugüne 300 Gr gitmiş 🤩
Bunların ödem olduğunu bilsem de mutluyum. Çünkü sabah kalktığımda gözlerim odemden sis kalkiyordum. 57 yi de ne zamandır görmüyordum.
Şimdi bu gazla az karbonhidratlı bir kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.
Ödemden de gitmiş olsa sonuçta vücut ağırlık kaybediyor canım, tartıda gerçek kiloyu görmüş oluyorsun 💪 böyle devam et çok iyi gidiyorsun

X