- 8 Aralık 2021
- 3.354
- 14.229
- 32
Serisini kaydetmistim geçen yıl tekrar baslicam insallahevde leslie yapabilirsin, hem zor değil hem de çok keyifli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serisini kaydetmistim geçen yıl tekrar baslicam insallahevde leslie yapabilirsin, hem zor değil hem de çok keyifli
Alan içine ferahlık versin canım inşallah çok daha iyi bir şekilde gelirsinkızlar merhaba!
özel hayatımla ilgili bazı sorunlar ve sağlık sebepleri ile son haftalarda hiç aktif olamadım ve topiğimle yeterince ilgilenemedim. hala psikolojik olarak zor bir dönemden geçmekteyim. bunun üzerinde çalışıyorum, ayrıca dengeli beslenme kafasından çıkmayacağım fakat çok aktif olamadığım için bir süre ayrılıyorum.
Kilomu takip edebilmek açısından her pazartesi gelip kilo bildirimimi yapmaya devam edeceğim fakat günlük bildirimler için aktif olabileceğim bir dönemde değilim, topiğe gelmeye bile gücüm yok. bir süre kendimi toparlayacağım. söylediğim gibi dengeli beslenme kafasından çıkmayacağım.
en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere, kendinize çok iyi bakın, hoşçakalın
Canım inşallah aorunlarin en kısa zamanda hallolur eski nesene dönersin.kızlar merhaba!
özel hayatımla ilgili bazı sorunlar ve sağlık sebepleri ile son haftalarda hiç aktif olamadım ve topiğimle yeterince ilgilenemedim. hala psikolojik olarak zor bir dönemden geçmekteyim. bunun üzerinde çalışıyorum, ayrıca dengeli beslenme kafasından çıkmayacağım fakat çok aktif olamadığım için bir süre ayrılıyorum.
Kilomu takip edebilmek açısından her pazartesi gelip kilo bildirimimi yapmaya devam edeceğim fakat günlük bildirimler için aktif olabileceğim bir dönemde değilim, topiğe gelmeye bile gücüm yok. bir süre kendimi toparlayacağım. söylediğim gibi dengeli beslenme kafasından çıkmayacağım.
en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere, kendinize çok iyi bakın, hoşçakalın
Selam kızlar. Başlıkta sezgisel beslenme yaziyor ama aralikli oruçla sezgisel beslenme örtusmjyor maalesef. Sezgisel beslenmede gece aciktiginda istedigini doyana kadar yeme hakkın varken aralikli beslenmede bu yok.
Ben bazen sezgisel besleniyorum bazen kendimi sıkıp aralikli besleniyorum. Ama böylelikle veremedigimi farkettim.
Bu yüzden aralikli beslenmeyi deniyim diyorum. Bu grup zayiflama grubu mu ve aktif mi
Aktif canım.Selam kızlar. Başlıkta sezgisel beslenme yaziyor ama aralikli oruçla sezgisel beslenme örtusmjyor maalesef. Sezgisel beslenmede gece aciktiginda istedigini doyana kadar yeme hakkın varken aralikli beslenmede bu yok.
Ben bazen sezgisel besleniyorum bazen kendimi sıkıp aralikli besleniyorum. Ama böylelikle veremedigimi farkettim.
Bu yüzden aralikli beslenmeyi deniyim diyorum. Bu grup zayiflama grubu mu ve aktif mi
Karbonhidrat olmayınca verebilirsin bence canım çok iyi gidiyorsun bende karbonhidrat detoksu yapabilsem keşke şöyle 2 -3 gün bile fark ettirir ya.Sabah 58 kilo geldim
Bir günde 1 kg
Dün karbonhidrat yemeyince ödem gitti.
Hedefim 10 günde 2 kg di. Bakalım 9 günde 1 kilo yağ yakabilecekmiyim.
Ödemden de gitmiş olsa sonuçta vücut ağırlık kaybediyor canım, tartıda gerçek kiloyu görmüş oluyorsun böyle devam et çok iyi gidiyorsunDünden bugüne 300 Gr gitmiş
Bunların ödem olduğunu bilsem de mutluyum. Çünkü sabah kalktığımda gözlerim odemden sis kalkiyordum. 57 yi de ne zamandır görmüyordum.
Şimdi bu gazla az karbonhidratlı bir kahvaltı hazırlamaya gidiyorum.