Sezgisel ve Aralıklı Beslenme ♡

Bizim durumlar ne kadar da benziyor birbirine inşallah bu tempoya zayıflama işini de sıkıştıracağız
Ben geçen yıllarda burdaki gruplara katılarak çok güzel kilo verdim sonra deprem vs olunca yaklaşık 1 yıl girmedim denetim olmazsa insan çok bosluyor veremiyor yediklerimi not alınca daha güzel oluyor

Ben geçen yıllarda burdaki gruplara katılarak çok güzel kilo verdim sonra deprem vs olunca yaklaşık 1 yıl girmedim denetim olmazsa insan çok bosluyor veremiyor yediklerimi not alınca daha güzel oluyor
İnşallah o kötü günler geride kalır ve yine çok güzel kilo verirsin

İyi akşamlar kızlar

Kahvaltı 11.30
Yulaf tostu
Çay

14.00
Sade dibek kahvesi

17.30
1 kase çorba
3 kaşık Makarna (klâsik yemek yediğimiz kaşıklardan)
2 kaşık yoğurt

18.30 (Dışarı çıktım)
Yarım dilim sütlü tatlı
Sade türk kahvesi

Günaydın hanımlar ben dün kilo bildirimi yapamadım bugün tartıldım 89.5 geldim ilk hedefim 85 ikinci hedefim 80 kg olmak henüz kahvaltı da yapmadım büyük ihtimal bı yarım saate kadar onu da yaparım aralıklı oruç yapmaya başladım yeniden

Eklentiler

• IMG_20240123_063630.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 26
İyi akşamlar hanımlar
Sabah 10.30
1 kk peynir
1 kupa çay
1 yumurta 4 dilim sucuk
1 dilim ekmek
Ara 11.30
1 fincan Şekersiz türk kahvesi
16.00-16.30 2 kupa çay
Akşam 18.00
200 Gr Pesto soslu tavuk
1 kase salata
20.00
1 kupa cay
Su 2 litre
adım saydirmayi unuttum bugün sabah 7 den 10 a kadar hastanedeydim bayağı kosturdum 5000 i geçmiştir

tek öğün bence çok az pandora’cım en az 2 ana öğün yapmaya çalış. mesela ben kahvaltı-öğle yemeği-akşam yemeği diye etiketlemiyorum hiç öğünlerimi. saatleri önemli. içerikleri kendin belirle. illa her gün kahvaltılık yemek zorunda değilsin, ilk öğününü istediğin herhangi bir şeyle yapabilirsin. şu saatte şöyle bi kahvaltı, bu saatte şöyle bi akşam yemeği mantığım yok. bence bu açıdan bakmak seni rahatlatır, illa kahvaltı alışkanlığın olmak zorunda değil :)

aralıklı konusuna gelirsek, bu işin püf noktalarından biri gece açlığı. uyumadan en az 4 saat önce yeme faslını kapatıp yatağa mümkünse aç bir şekilde gitmek lazım. sabah karnındaki o hafiflik öyle iyi gelecek ki hep yapmak isteyeceksin.

Spor konusunda da şunu söyleyebilirim, evet çok önemli fakat bu işin %70’i beslenme. “göbek mutfakta eritilir” yıllardır duyduğumuz klişe ama yüzde yüz doğru. beslenmeyi sallarsak istersek 3 saat spor yapalım günde. ne yazık ki faydası olmaz. beslenme %70, spor %20, dinlenme %10. işin matematiği bu :)

çok beğendim bu menüyü

tekrar merhabalar kızlar, midem hala tam anlamıyla iyi olmadığı için doğru düzgün menü yazamadım. pazartesi salıyı yazıcam şimdi.

22 Ocak menüm

10:00

-1 kupa kayısı çayı
-4-5 çubuk kraker

12:30
-1 kase mercimek çorbası
-1 dilim ekşi mayalı ekmek

19:00
-2 kaşık nohut
-biraz salata

21:00
-1 kupa ıhlamur

23 Ocak menüm

10:00

-100 gr probiyotik yoğurt
-biraz tahıl gevreği

12:30
-3 kaşık nohut
-salata, yoğurt

14:30
-1 muz

19:00
-100 gr probiyotik yoğurt
-1 muz
-biraz tahıl gevreği

Kahvaltı alışkanlığım okula başladığım ilk yillardan çalışmayı bırakana kadar vardı sonrasında evde olunca haliyle öğünler karıştı ama bende öğünleri etiketlemeyi sevmiyorum ne zaman acikirsam o zaman ye olayını benimsedim zamanla ama onda da porsiyon kontrolüne dikkat etmedim artık ona daha çok dikkat edicem

kesinlikle, ne zaman ne miktarda yediğimiz önemli

Ağrılardan kurtulur kurtulmaz baslicam kesinlikle çünkü geçen yillarda da kendimle ilgili öğrendiğim en güzel şey hareket etmenin bana kattıkları oldu 2.5 yaşında kızım var benim bu aralar çok kucak istiyor ondan dolayı da ağrılarin geçeceği varsa da hemen gecmiyor

evde leslie yapabilirsin, hem zor değil hem de çok keyifli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…