Sezgisel ve Aralıklı Beslenme ♡

Selam kızlar nasılsınız 🌸 Bugün reglimin ilk günü, sabah çok ağrım vardı. Hala ağrım var çok keyifsizim.

Son 6 aydır en basit hastalıkta bile tansiyonum düşüyor ama öyle böyle değil. Boğaz enfeksiyonu başlangıcında bile tansiyonum düşmüştü 7/4 falan ama bu sabah regl ağrımda bile düşünce doktora gittim. Yarın için kan tahlili istedi ama p.tesi gideceğim eşimin işi dolayısıyla. Umarım ciddi bir şey çıkmaz.

Kahvaltı 13.00
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Domates, salatalık

15.00
3 hurma

19.00
Tavuk dürüm ( eşimin canı çekmiş bende ona uydum malesef)
Ayran

canım çok geçmiş olsun. korkma, belki de kullandığın ilaçlardan olmuştur.

4 Ocak menüm

10:00

-1 kupa sade filtre kahve

12:30
-5 kaşık türlü
-1 dilim tam buğday ekmeği
-1 kase yoğurt
-salata

13:00
-1 fincan sade türk kahvesi

16:00
-1 mandalina

19:30
-1 büyük kase mercimek çorbası
-biraz kıtır ekmek
-1 kase haşlanmış brokoli ve karnabahar

20:30

22:30
-1 şişe sade soda

Su: 1,5 lt
Spor: 10 dakika leslie cardio blast + 10 dakika bacak egzersizleri yt videosu
Adım: 4.242

canım çok geçmiş olsun. korkma, belki de kullandığın ilaçlardan olmuştur.
Çok teşekkür ederim canım 🙏 Çok uzun soluklu ilaç kullanmadım aslında hastalık döneminde. Tek kullandığım aferin'di. Ya güçsüz kalıyorum vitamin eksikliği yüzünden ya da düşük tansiyon problemi çıkacak bakalım.

Kahvaltı 12.30
2 haşlanmış yumurta
Çeyrek avakado
1 kk peynir

1 kare bitter
1 paket cubuk kraker

Akşam 19.00
1 kase paça çorbası
Küçük bir dilim ekmek
1 dilim tiramisu
1 küçük mandalin

İyi akşamlar 🌸
Kahvaltı 11.30
2 rafadan yumurta
1 kk peynir
Domates, salatalık

14.00
1 yeşil elma

16.00
1 porsiyon sebze yemeği
1 küçük kase yoğurt

5 Ocak menüm

10:00

-1 kupa sade filtre kahve

12:30
-1 kase mercimek çorbası
-biraz kıtır ekmek
-1 kase haşlanmış brokoli ve karnabahar

13:00

-1 mandalina
-1 kase üzüm

Akşama misafirimiz vardı, ölçülü gitmeye çalıştım

-2 adet patatesli peynirli börek
-1 kase makarna salatası
-1 ince dilim kakaolu kek
-çay

Su: 1,5 lt
Spor: yok
Adım: 8.688

Smiile Smiile merhaba beni hatırladın mııı? Konuya açtığında hamileydim ve bende burada olmak istediğimi söylemiştim. Doğum yapalı bugün tam 2 ay oldu. 13 kg ile doğuma girdim ve doğumdan sonra kendiliğinden 8 kg vererek 65 kiloya düştüm(umarım üzerine almamışımdır.) şu an annemleyim ve o yüzden pek bir düzenim yok. Ayın 15’inden itibaren kendi evimde tek başıma olacağım ve o gün bende artık başlamak istiyorum. Bebeğim mama ile besleniyor bu arada. Hedefim 55-56 kiloya düşmek umarım başarabilirim.

Smiile Smiile merhaba beni hatırladın mııı? Konuya açtığında hamileydim ve bende burada olmak istediğimi söylemiştim. Doğum yapalı bugün tam 2 ay oldu. 13 kg ile doğuma girdim ve doğumdan sonra kendiliğinden 8 kg vererek 65 kiloya düştüm(umarım üzerine almamışımdır.) şu an annemleyim ve o yüzden pek bir düzenim yok. Ayın 15’inden itibaren kendi evimde tek başıma olacağım ve o gün bende artık başlamak istiyorum. Bebeğim mama ile besleniyor bu arada. Hedefim 55-56 kiloya düşmek umarım başarabilirim.

hoşgeldin canımm elbette hatırlıyorum, kızın olacaktı değil mi? nasıl iyi mi prenses? 🥹

harikasın, çoğu gitmiş bile zaten. dengeli beslenmek sana da bebeğe de çok iyi gelecektir. :KK19:

hoşgeldin canımm elbette hatırlıyorum, kızın olacaktı değil mi? nasıl iyi mi prenses? 🥹

harikasın, çoğu gitmiş bile zaten. dengeli beslenmek sana da bebeğe de çok iyi gelecektir. :KK19:
Evet kızım oldu. İyi çok şükür sadece gaz ve aksilik problemimiz var biraz :KK43: ilk zamanlar daha kötüydü şu an biraz daha iyi.

7 Ocak menüm

12:00

-1 duble sade türk kahvesi

13:30
-2 dilim kızarmış ekmek
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk beyaz peynir
-3 zeytin
-domates, salatalık, yeşil biber, yeşillik
-ceviz
-çay
-biraz portakal ve üzüm

-1 bardak muzlu süt

17:30

-2 kaşık erişte makarna
-3 kaşık sebzeli mantar sote
-salata, turşu

Su: 1 lt
Spor: 10 dakika cardio blast + 10 dakika bacak egzersizleri yt videosu + 10 dakika pamela reif beginner abs workout
Adım: yok, tüm gün evdeydim

Günaydın kızlar:KK68:

Cuma ve cumartesi dağıtmanın acısı çıktı ve + ile geldim bu hafta :sopa:

8 Ocak kilo bildirimi
Başlangıç
: 65,1 kg (17 Ekim 2023)
Geçen hafta: 57,3 kg (31 Aralık 2023)
Bu hafta: 57,6 kg (8 Ocak 2024)
Gelen: 0,3 kg
Toplam giden: 7,5 kg :nazar:
IMG_2193.jpeg

Günaydın kızlar:KK68:

Cuma ve cumartesi dağıtmanın acısı çıktı ve + ile geldim bu hafta :sopa:

8 Ocak kilo bildirimi
Başlangıç
: 65,1 kg (17 Ekim 2023)
Geçen hafta: 57,3 kg (31 Aralık 2023)
Bu hafta: 57,6 kg (8 Ocak 2024)
Gelen: 0,3 kg
Toplam giden: 7,5 kg :nazar:
Eki Görüntüle 3365452
Olsun canım o kadar kilo verdin nazar boncuğu olsun bu 🧿

Kahvaltı 12.30
Pastırmalı 1 yumurta
1 dilim ekmek
Biraz peynir
1 çatal bal kaymak
1 elma

Akşam 18.00
1 uskumru balık
Salata
Biraz ekmek
4 kaşık fırında helva

Selam güzellikler 🌸 yarın doğum günüm olduğu için arkadaşlarım bugün bir parti organize etmişti ♥️ doğum günü pastamdan 1 çatal alıp günü hasarsız atlattım derken yemek yiyelim dediler ve orada ne yazıkki tatlı yedim ama olsun doğum günü şerefime saydım 😅

Bu ay hiç kilo veremedim hatta aldım bile diye düşünüyorum. Reglim bitince korkarak da olsa tartılacağım.

Kahvaltı 12.00
2 yumurtadan omlet
Yarım kk peynir
2 dilim ekmek
Domates, salatalık

18.00
5 kaşık köri soslu makarna
4 kaşık tavuk sote
Yarım kutu gazlı içecek
Bir porsiyon sütlü tatlı

Günaydın kızlar🌸 Diyetisyenlerin bazı videolarına denk geliyordum demir ve d vitamini eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyormuş. Bugün kan sonuçlarıma baktım, demirim alt sınırın da altında, d vitaminim tam sınırda 🤦 son zamanlarda spora bile enerjim kalmadığı için zaten kilo vermem çok yavaştı şimdi daha iyi anladım neden gram gram kilo verdigimi 😐

Günaydın kızlar🌸 Diyetisyenlerin bazı videolarına denk geliyordum demir ve d vitamini eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyormuş. Bugün kan sonuçlarıma baktım, demirim alt sınırın da altında, d vitaminim tam sınırda 🤦 son zamanlarda spora bile enerjim kalmadığı için zaten kilo vermem çok yavaştı şimdi daha iyi anladım neden gram gram kilo verdigimi 😐
Güzel bir takviye al canim.

Güzel bir takviye al canim.
Burada ki eczaneler özel marka takviyeleri bile sipariş üzerine getiriyorlar desem inanır mısın 🥲 biraz araştırıp iyi bir takviye almayı düşünüyorum dediğin gibi canım, hamilelik döneminde multivitamin kullanmıştım yine o markayı da deneyebilirim.

X