Cok güzel maşallahKilo bildirimi
2 Aralık'ta 56.2 kiloydum
9 Aralık bugün 55.7 kiloyum.
Bugün reglimin 2. Günü etkisi var mı bilmiyorum ama ona rağmen 1 haftada yarım kilo vermişim buna sevindim gerçekten. Hastalık döneminde bisküvi vs yemek üzüyor biraz ama yemek yiyemiyorum ne yazıkki.
Cok teşekkür ederim canımCok güzel maşallah
Bende pazartesi tartilacagim, bu hafta unuttum. Başlangıç kilom olur artık pazarteai
Yaaa 55 mükemmel bir kiloCok teşekkür ederim canımbende veriyorum ama geri de alıyorum. Şu 55ten bir kurtulsam her şey yoluna girecek gibi.
İnşallah sende çok güzel sonuçlar alırsın
Yaa inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsınYaaa 55 mükemmel bir kilobenim de hedef 55 bakalim
Teşekkür ederim canım, evet kullanıyorum ama bir gün iyi bir gün kötüyümantibiyotik alacağım bu gidişle.
Kilo bildirimi
2 Aralık'ta 56.2 kiloydum
9 Aralık bugün 55.7 kiloyum.
Bugün reglimin 2. Günü etkisi var mı bilmiyorum ama ona rağmen 1 haftada yarım kilo vermişim buna sevindim gerçekten. Hastalık döneminde bisküvi vs yemek üzüyor biraz ama yemek yiyemiyorum ne yazıkki.
Canım gittim ama iyileşemiyorum resmen. 2 farklı ilaç kullanıyorum henüz tamamen geçmedi.tutaste’cim doktora gittin mi?
olsun canım, önce sağlık, sen iyice bir toparlan sonra telafi edersin. Bu arada bol meyve tüketmeye de çalış, vitamin alırsın
Canım tebrik ederim gerçekten çok iyi ilerliyorsun, böyle devam11 Aralık kilo bildirimi
Başlangıç: 65,1 kg (17 Ekim 2023)
Geçen hafta: 59 kg (4 Aralık 2023)
Bu hafta: 58 kg (11 Aralık 2023)
Giden: 1 kg
Toplam giden: 7,1 kg
Eki Görüntüle 3349755
Ne kadar hareket edemesem ve zor bir hafta geçirsem de elimden geldiği kadar dengelemeye çalıştığım için sonucunu almışım
Ne güzel hepimizin kilosu birbirine çok yakınBenim de başlangıç kilo 58.3 kizlar