Çok geçmiş olsun canım5 Aralık menüm
10:30
-1 kupa ıhlamur
-1 küçük elmalı tarçınlı kurabiye
(iyi hissetmiyordum, sabah da metroda şekerim çok düştü, ofise gelince yedim, arkadaşım evden yapıp getirmişti.)
12:30
-1 kaşık kuru fasulye
-1 kaşık pilav
çok fazla bir şey yiyemedim, iyice kötüleşince patron eve gönderdi, akşama kadar yatıp uyudum.
18:00
-1 kase bol limonlu tavuk çorbası
-1 dilim ekmek
19:00
-1 muz
-1 mandalina
20:00
-1 fincan ıhlamur
-1 tk kozalak özü
Su: 1,5 lt
spor ve adım bildirimi yok.
yarına daha iyi olmak dileğiyle yine dinlenmeye çekiliyorum. kendinize dikkat edin, hastayken hiçbir şeyin tadı kalmıyor.
Çok geçmiş olsun canım. İlaç başla olmadi5 Aralık menüm
10:30
-1 kupa ıhlamur
-1 küçük elmalı tarçınlı kurabiye
(iyi hissetmiyordum, sabah da metroda şekerim çok düştü, ofise gelince yedim, arkadaşım evden yapıp getirmişti.)
-1 kaşık kuru fasulye
-1 kaşık pilav
çok fazla bir şey yiyemedim, iyice kötüleşince patron eve gönderdi, akşama kadar yatıp uyudum.
18:00
-1 kase bol limonlu tavuk çorbası
-1 dilim ekmek
-1 muz
-1 mandalina
-1 fincan ıhlamur
-1 tk kozalak özü
spor ve adım bildirimi yok.
yarına daha iyi olmak dileğiyle yine dinlenmeye çekiliyorum. kendinize dikkat edin, hastayken hiçbir şeyin tadı kalmıyor.
Nasıl oldun canım ?6 Aralık menüm
08:00
-1 kase tavuk çorbası
-1 dilim ekmek
(ilaçlarımı içeceğim için ilk öğünüm erken oldu bugün)
-1 kase tavuk çorbası
-1 dilim tam buğday ekmeği
-biraz roka bol limonlu
-5 küçük ince dilim mücver
-1 kase lorlu salata
-yoğurt
-1 küçük latte
Spor: yok
Adım: 8.161
Nasıl oldun canım ?
Slmlar bu sezgisel beslenme nasıl oluyor merak ettim de
Canım maşallah güzel kilo verdin.Hasta, yorgun ve karmaşık bir hafta geçiriyorum.
Yediklerim ve saatleri içime sinmiyor, spordan uzak ve hareketsiz kalışım da öyle.
Ama kendimi telkin ediyorum, bu haftalık böyle, bu geçici bir süreç diye. Öncelikle toparlanmaya odaklandım.
Pazartesi sabit kalır veya artı çıkarsam modumu düşürmeden düzenime ve rutinlerime devam edeceğime sizin huzurunuzda söz veriyorum.
Hiç düşünme canım bu sadece hastalık döneminde böyle, sonra eski düzen devam edicek.Hasta, yorgun ve karmaşık bir hafta geçiriyorum.
Yediklerim ve saatleri içime sinmiyor, spordan uzak ve hareketsiz kalışım da öyle.
Ama kendimi telkin ediyorum, bu haftalık böyle, bu geçici bir süreç diye. Öncelikle toparlanmaya odaklandım.
Pazartesi sabit kalır veya artı çıkarsam modumu düşürmeden düzenime ve rutinlerime devam edeceğime sizin huzurunuzda söz veriyorum.
Geçmiş olsun canım. İlaç kullanıyor musun mMerhaba kızlardün yaşamamışım hastalıktan dolayı
Dün 10.30 kahvaltı
2 rafadan yumurta
Yarım kk peynir
Yarım dilim tb ekmeği
14.30
Yarım kase çorba
19.30
Yarım dilim ekmek+küçük bir parça peynir
4 bisküvi
1 büyük bardak ıhlamur.
Henüz kahvaltı yapmadım hastalığım çok ağır geçiyor
Teşekkür ederim canım, evet kullanıyorum ama bir gün iyi bir gün kötüyümGeçmiş olsun canım. İlaç kullanıyor musun m