Sezgisel ve Aralıklı Beslenme ♡

Kahvaltı 12.30
Menemen 1 yumurtalı
1 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara
1 kare bitter

Akşam 18.00
1 kepçe mercimek çorba
5 kaşık kıymalı makarna
5 kaşık yoğurtlu közlenmiş patltlican

11.15 Kahvaltı

2 yumurtalı omlet
1 kk peynir
Yarım dilim ekmek
Domates

15.30 ara öğün
1 bardakta demlenmiş beyaz çay+yeşil çay
3 ceviz
1 kurabiye (kendim yaptım)

17.30
Sade türk kahvesi+1 kurabiye

20.15
4 kaşık makarna

Akşam yemeği yemeyecektim aslinda geç oldu diye. Arkadaşlarım kahve içmeye geldi, o yüzden kahvenin yanında kurabiye yedim ama kan şekerim düştü.

Kızlar ben bugün diyetisyene detaylı vücut analizi yaptırdım. Yıllarca 1.57 sandığım boyum 1.56 imiş :KK53: :KK53:

Kilom 58,6 çıktı, üzerimde kıyafetlerim vardı ve ilk öğünümü yeni yemiştim. Bu da en az 1 kg fark ettirirmiş. (Zaten daha dün sabah 58 gelmiştim, 57,6 gibi diyebiliriz o zaman🕺🏻)

Esas merak ettiğim yağ oranımdı, o da %29,4 çıktı:KK4: %20-25 aralığı hedefimEn Büyük KK

Kızlar ben bugün diyetisyene detaylı vücut analizi yaptırdım. Yıllarca 1.57 sandığım boyum 1.56 imiş :KK53: :KK53:

Kilom 58,6 çıktı, üzerimde kıyafetlerim vardı ve ilk öğünümü yeni yemiştim. Bu da en az 1 kg fark ettirirmiş. (Zaten daha dün sabah 58 gelmiştim, 57,6 gibi diyebiliriz o zaman🕺🏻)

Esas merak ettiğim yağ oranımdı, o da %29,4 çıktı:KK4: %20-25 aralığı hedefimEn Büyük KK
Bence şuan gayet iyi canım. Sen zaten çok iyi kilo verdin, darısı başımıza 🙏 Bende bu ay ya da önümüzdeki ay akıllı tartı almayı düşünüyorum canım. Onda detaylı olarak yağ kas su vs gibi verileri görebiliyoruz. Daha da motive ediyor beni o durum😍 gerçi geçen yazdan beri bir türlü 55 altına inemedim o da ayrı bir durum. Verdigimi yemesemde geri aldım ama olsun. Kararlıyım önce 54ü sonra da 52yi göreceğim 😅

Bence şuan gayet iyi canım. Sen zaten çok iyi kilo verdin, darısı başımıza 🙏 Bende bu ay ya da önümüzdeki ay akıllı tartı almayı düşünüyorum canım. Onda detaylı olarak yağ kas su vs gibi verileri görebiliyoruz. Daha da motive ediyor beni o durum😍 gerçi geçen yazdan beri bir türlü 55 altına inemedim o da ayrı bir durum. Verdigimi yemesemde geri aldım ama olsun. Kararlıyım önce 54ü sonra da 52yi göreceğim 😅

canım kilo vermek duraklamaya girdiği zaman vücudu şaşırtmak lazım diye duymuştum sanki. Tabii herhangi bir sağlık problemi durduruyorsa o başka. Kan ve hormon değerlerine baktırdın mı?

canım kilo vermek duraklamaya girdiği zaman vücudu şaşırtmak lazım diye duymuştum sanki. Tabii herhangi bir sağlık problemi durduruyorsa o başka. Kan ve hormon değerlerine baktırdın mı?
Benim genel olarak demirim düşük canım, o da kilo vermeyi zorlaştırıyormuş. Hep kullanacağım artık diyorum sonra unutuyorum öylece duruyor bir kenarda 🤦 haftaya tekrar kan vereceğim 6-7 ay kadar oldu degerlerime baktırmayalı.

Benim genel olarak demirim düşük canım, o da kilo vermeyi zorlaştırıyormuş. Hep kullanacağım artık diyorum sonra unutuyorum öylece duruyor bir kenarda 🤦 haftaya tekrar kan vereceğim 6-7 ay kadar oldu degerlerime baktırmayalı.

bence de baktırıp gerekli takviyeleri al canım ihmal etme 🙏🏻

12 Aralık menüm

09:00

-1 zeytinli açma

ben tam toparlanıyorum derken soğuk büroda çalışmaktan yine dağıldım. ilaç içeceğim için erken yedim.

12:30
-1 porsiyon yumurtalı ıspanak
-1 kase yoğurt
-biraz salata, turp
-1 küçük yuvarlak ekmek

13:30
-1 fincan sade türk kahvesi

15:30
-1 bardak çay
-3 küçük kurabiye

20:00
-1 kase yoğurt çorbası
-biraz kıtır ekmek
-1 kase haşlanmış sebze (brokoli, karnabahar, havuç)

Su: 1,5 lt
Spor: yok
Adım: 8.635

Selam kızlar 🌸 kilomu güncellemeye geldim 🥳

Bugün sırf merak edip tartıldım, daha 4 gün önce tartılmıştım ama acaba bir ilerleme var mı diye de aklıma takılıyordu. Geçen yaz hem pilatese gidiyordum hem dikkat ediyordum ama yine de verdiğim kiloyu iki gün sonra hiç vermemiş gibi tartıda görüyordum, travma oldu resmen 😅🫣 her neyse sabah tartıldım baktım 4 günde 600 Gr vermişim, aşırı mutlu oldum gerçekten. Aralıklı orucun faydasını görüyorum 🫶

Toplam giden. -2.4 kg
Güncel kilom 55.1.

Umarım bu hafta 54ü kalıcı olarak görürüm 🙏 spor yapabilsem çok daha hızlı gidicek onu da biliyorum ama ders çalışmaktan vakit bulamıyorum.

Bende yıllardır 1.60 diye geçirdiğim boyum 1.56 çıkacak diye korkudan olcmuyorum hiç 😁

Selam kızlar 🌸 kilomu güncellemeye geldim 🥳

Bugün sırf merak edip tartıldım, daha 4 gün önce tartılmıştım ama acaba bir ilerleme var mı diye de aklıma takılıyordu. Geçen yaz hem pilatese gidiyordum hem dikkat ediyordum ama yine de verdiğim kiloyu iki gün sonra hiç vermemiş gibi tartıda görüyordum, travma oldu resmen 😅🫣 her neyse sabah tartıldım baktım 4 günde 600 Gr vermişim, aşırı mutlu oldum gerçekten. Aralıklı orucun faydasını görüyorum 🫶

Toplam giden. -2.4 kg
Güncel kilom 55.1.

Umarım bu hafta 54ü kalıcı olarak görürüm 🙏 spor yapabilsem çok daha hızlı gidicek onu da biliyorum ama ders çalışmaktan vakit bulamıyorum.
Hayalimdeki kilodasin canım.
Ben hiç spor yapamıyorum. Evde usengecim. Yaptığım spor yürüyüş hava şartlarından çıkamıyorumda.
Bahara kadar ideal kiloma ulaşır sabitlersem baharda da yürüyüş yapicam günlük inşallah.

Kahvaltı 12.30
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir

Ara
Bir kare bitter

Akşam 18.00
1 kase tavuklu çorba
2 tane haşlama içli köfte

Hayalimdeki kilodasin canım.
Ben hiç spor yapamıyorum. Evde usengecim. Yaptığım spor yürüyüş hava şartlarından çıkamıyorumda.
Bahara kadar ideal kiloma ulaşır sabitlersem baharda da yürüyüş yapicam günlük inşallah.
Seninde ulasman için az bir kilon var canım, acele etmeden yavaşça veririz inşallah. Önemli olan kalıcı olmak umarım bunu başarırız. Bende önce 54e sonra 52ye inmek istiyorum. Belki biraz daha zorlar 50ye düşerim 🫶

Ben spor yapmayı çok seviyorum özellikle yürüyüşe bayılırım. Saatlerce yürürüm de ama burada lojmanın içinde bebek arabası ile yürüme şansım hiç yok. Akşamları da bebişi uyutup ders çalışınca spora hiç enerjim kalmıyor ne yazıkki.

Kahvaltı 13.20
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
Yarım kk peynir

Ara öğün (arkadaşıma gittim)
Bir sade kahve + lokum

Akşam 17.30
2 kaşık kuru fasulye
4 kaşık salçalı makarna

17.50
4 tatlı kaşığı yoğurt
1 muz
1 çay kaşığı tarçın.

2 lt su
3 bin adım

Ne zamandır bu yoğurt kürünü yapmıyordum. Normalde içine hurma da ekleyip akşam yemeği olarak yiyordum. Birkaç gün sonra yeniden başlayacağım akşam öğünü olarak.

Seninde ulasman için az bir kilon var canım, acele etmeden yavaşça veririz inşallah. Önemli olan kalıcı olmak umarım bunu başarırız. Bende önce 54e sonra 52ye inmek istiyorum. Belki biraz daha zorlar 50ye düşerim 🫶

Ben spor yapmayı çok seviyorum özellikle yürüyüşe bayılırım. Saatlerce yürürüm de ama burada lojmanın içinde bebek arabası ile yürüme şansım hiç yok. Akşamları da bebişi uyutup ders çalışınca spora hiç enerjim kalmıyor ne yazıkki.
Benim de hedef 52 olmak. Ancak 52 de zayıf olabiliyorum. Şu an 58 le 42 beden pantolon giyiyorum, çünkü kilomum çoğunluğu üst bacak ve popoda.

Ne dersi çalışıyorsun canım ?

Benim de hedef 52 olmak. Ancak 52 de zayıf olabiliyorum. Şu an 58 le 42 beden pantolon giyiyorum, çünkü kilomum çoğunluğu üst bacak ve popoda.

Ne dersi çalışıyorsun canım ?
İnşallah hepimiz hedefimize ulaşacağız.

Kpssye hazırlanıyorum canım, artık bebişle ne kadar olursa deneyeceğim şansımı.

İnşallah hepimiz hedefimize ulaşacağız.

Kpssye hazırlanıyorum canım, artık bebişle ne kadar olursa deneyeceğim şansımı.
Allah kolaylık versin.
Bebekle hazırlanmanın zorluğunu iyi bilirim.
5 aylık hamileyken sınava girdim
1.5 yaşındayken sonra 3.5-5.5 yaşındayken kızım hazirlandik derken kızım 7.5 yaşındayken girdiğim sınavla atandım çok şükür.
İnşallah sen daha erken atanirsin. 1 yıl önce atandım ben.

Allah kolaylık versin.
Bebekle hazırlanmanın zorluğunu iyi bilirim.
5 aylık hamileyken sınava girdim
1.5 yaşındayken sonra 3.5-5.5 yaşındayken kızım hazirlandik derken kızım 7.5 yaşındayken girdiğim sınavla atandım çok şükür.
İnşallah sen daha erken atanirsin. 1 yıl önce atandım ben.
Yaaa ne kadar güzel çok sevindim senin için. Hangi branştan atandın?

Ben önlisans mezunuyum 2 yılda bir şansım var, ilk defa hazırlanıp gireceğim. Daha önce 2020 de öylesine girmiştim, keşke o zaman çalışsaydım 😐

Yaaa ne kadar güzel çok sevindim senin için. Hangi branştan atandın?

Ben önlisans mezunuyum 2 yılda bir şansım var, ilk defa hazırlanıp gireceğim. Daha önce 2020 de öylesine girmiştim, keşke o zaman çalışsaydım 😐
Camim bende onlisanstim.
İlk simavlarda 87-84 puan almama rağmen atanamadim. Sonra lisans isletme okudum açıktan. Ondan sonra 83.5 puanla atandım çok şükür. Darısı sana.

Camim bende onlisanstim.
İlk simavlarda 87-84 puan almama rağmen atanamadim. Sonra lisans isletme okudum açıktan. Ondan sonra 83.5 puanla atandım çok şükür. Darısı sana.
Çok teşekkür ederim inşallah ya 🙏 şimdi de önlisanstwn atanmak daha kolay diyorlar. Lisansta kendi alanından atanamayanlar diğer kadroları dolduruyor diye ama işler sürekli değişiyor. Geçen gün bir arkadaşım söyledi, çalıştığı kuruma 77 puanla biri asıl aday olarak atanmış. Öyle olunca biraz ümitleniyorum, sonra artık atanmak çok zor ilk yılında atanamazsin diyen tayfa beliriyor her yerde. 😑

X