- 31 Ağustos 2012
- 21.788
- 35.095
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence şuan gayet iyi canım. Sen zaten çok iyi kilo verdin, darısı başımıza Bende bu ay ya da önümüzdeki ay akıllı tartı almayı düşünüyorum canım. Onda detaylı olarak yağ kas su vs gibi verileri görebiliyoruz. Daha da motive ediyor beni o durum gerçi geçen yazdan beri bir türlü 55 altına inemedim o da ayrı bir durum. Verdigimi yemesemde geri aldım ama olsun. Kararlıyım önce 54ü sonra da 52yi göreceğimKızlar ben bugün diyetisyene detaylı vücut analizi yaptırdım. Yıllarca 1.57 sandığım boyum 1.56 imiş
Kilom 58,6 çıktı, üzerimde kıyafetlerim vardı ve ilk öğünümü yeni yemiştim. Bu da en az 1 kg fark ettirirmiş. (Zaten daha dün sabah 58 gelmiştim, 57,6 gibi diyebiliriz o zaman)
Esas merak ettiğim yağ oranımdı, o da %29,4 çıktı %20-25 aralığı hedefim
Bence şuan gayet iyi canım. Sen zaten çok iyi kilo verdin, darısı başımıza Bende bu ay ya da önümüzdeki ay akıllı tartı almayı düşünüyorum canım. Onda detaylı olarak yağ kas su vs gibi verileri görebiliyoruz. Daha da motive ediyor beni o durum gerçi geçen yazdan beri bir türlü 55 altına inemedim o da ayrı bir durum. Verdigimi yemesemde geri aldım ama olsun. Kararlıyım önce 54ü sonra da 52yi göreceğim
Benim genel olarak demirim düşük canım, o da kilo vermeyi zorlaştırıyormuş. Hep kullanacağım artık diyorum sonra unutuyorum öylece duruyor bir kenarda haftaya tekrar kan vereceğim 6-7 ay kadar oldu degerlerime baktırmayalı.canım kilo vermek duraklamaya girdiği zaman vücudu şaşırtmak lazım diye duymuştum sanki. Tabii herhangi bir sağlık problemi durduruyorsa o başka. Kan ve hormon değerlerine baktırdın mı?
Benim genel olarak demirim düşük canım, o da kilo vermeyi zorlaştırıyormuş. Hep kullanacağım artık diyorum sonra unutuyorum öylece duruyor bir kenarda haftaya tekrar kan vereceğim 6-7 ay kadar oldu degerlerime baktırmayalı.
Bende yıllardır 1.60 diye geçirdiğim boyum 1.56 çıkacak diye korkudan olcmuyorum hiçKızlar ben bugün diyetisyene detaylı vücut analizi yaptırdım. Yıllarca 1.57 sandığım boyum 1.56 imiş
Kilom 58,6 çıktı, üzerimde kıyafetlerim vardı ve ilk öğünümü yeni yemiştim. Bu da en az 1 kg fark ettirirmiş. (Zaten daha dün sabah 58 gelmiştim, 57,6 gibi diyebiliriz o zaman)
Esas merak ettiğim yağ oranımdı, o da %29,4 çıktı %20-25 aralığı hedefim
Hayalimdeki kilodasin canım.Selam kızlar kilomu güncellemeye geldim
Bugün sırf merak edip tartıldım, daha 4 gün önce tartılmıştım ama acaba bir ilerleme var mı diye de aklıma takılıyordu. Geçen yaz hem pilatese gidiyordum hem dikkat ediyordum ama yine de verdiğim kiloyu iki gün sonra hiç vermemiş gibi tartıda görüyordum, travma oldu resmen her neyse sabah tartıldım baktım 4 günde 600 Gr vermişim, aşırı mutlu oldum gerçekten. Aralıklı orucun faydasını görüyorum
Toplam giden. -2.4 kg
Güncel kilom 55.1.
Umarım bu hafta 54ü kalıcı olarak görürüm spor yapabilsem çok daha hızlı gidicek onu da biliyorum ama ders çalışmaktan vakit bulamıyorum.
Seninde ulasman için az bir kilon var canım, acele etmeden yavaşça veririz inşallah. Önemli olan kalıcı olmak umarım bunu başarırız. Bende önce 54e sonra 52ye inmek istiyorum. Belki biraz daha zorlar 50ye düşerimHayalimdeki kilodasin canım.
Ben hiç spor yapamıyorum. Evde usengecim. Yaptığım spor yürüyüş hava şartlarından çıkamıyorumda.
Bahara kadar ideal kiloma ulaşır sabitlersem baharda da yürüyüş yapicam günlük inşallah.
Benim de hedef 52 olmak. Ancak 52 de zayıf olabiliyorum. Şu an 58 le 42 beden pantolon giyiyorum, çünkü kilomum çoğunluğu üst bacak ve popoda.Seninde ulasman için az bir kilon var canım, acele etmeden yavaşça veririz inşallah. Önemli olan kalıcı olmak umarım bunu başarırız. Bende önce 54e sonra 52ye inmek istiyorum. Belki biraz daha zorlar 50ye düşerim
Ben spor yapmayı çok seviyorum özellikle yürüyüşe bayılırım. Saatlerce yürürüm de ama burada lojmanın içinde bebek arabası ile yürüme şansım hiç yok. Akşamları da bebişi uyutup ders çalışınca spora hiç enerjim kalmıyor ne yazıkki.
İnşallah hepimiz hedefimize ulaşacağız.Benim de hedef 52 olmak. Ancak 52 de zayıf olabiliyorum. Şu an 58 le 42 beden pantolon giyiyorum, çünkü kilomum çoğunluğu üst bacak ve popoda.
Ne dersi çalışıyorsun canım ?
Allah kolaylık versin.İnşallah hepimiz hedefimize ulaşacağız.
Kpssye hazırlanıyorum canım, artık bebişle ne kadar olursa deneyeceğim şansımı.
Yaaa ne kadar güzel çok sevindim senin için. Hangi branştan atandın?Allah kolaylık versin.
Bebekle hazırlanmanın zorluğunu iyi bilirim.
5 aylık hamileyken sınava girdim
1.5 yaşındayken sonra 3.5-5.5 yaşındayken kızım hazirlandik derken kızım 7.5 yaşındayken girdiğim sınavla atandım çok şükür.
İnşallah sen daha erken atanirsin. 1 yıl önce atandım ben.
Camim bende onlisanstim.Yaaa ne kadar güzel çok sevindim senin için. Hangi branştan atandın?
Ben önlisans mezunuyum 2 yılda bir şansım var, ilk defa hazırlanıp gireceğim. Daha önce 2020 de öylesine girmiştim, keşke o zaman çalışsaydım
Çok teşekkür ederim inşallah ya şimdi de önlisanstwn atanmak daha kolay diyorlar. Lisansta kendi alanından atanamayanlar diğer kadroları dolduruyor diye ama işler sürekli değişiyor. Geçen gün bir arkadaşım söyledi, çalıştığı kuruma 77 puanla biri asıl aday olarak atanmış. Öyle olunca biraz ümitleniyorum, sonra artık atanmak çok zor ilk yılında atanamazsin diyen tayfa beliriyor her yerde.Camim bende onlisanstim.
İlk simavlarda 87-84 puan almama rağmen atanamadim. Sonra lisans isletme okudum açıktan. Ondan sonra 83.5 puanla atandım çok şükür. Darısı sana.