- 12 Kasım 2021
- 56
- 23
- 31
-
- Konu Sahibi Mercimekliannem
hepsini kov. hastanedeysen odadan evdeysen evden kov. ayıptır ya ne mal insanlar var ...Merhabalar ben 38.haftamda kontrole gittiğimde suyum gelmiş az az bilememişim doktor yatış verdi gece sancım başladı sabah suni aldım sonra doktorum 7cmken muayene edince bebeğin başının çok yukarda olduğunu söyledi ve bir saat daha bekleyip aynı olursa sezeryana girmemi önerdi ama ben bir saat beklemedim ve kabul ettim bebekte taşikardi olduğundan ama sonrasında çok çektim insanlar sürekli niye kabul etmedin haline tabi ilgilenemezsin normal yapamadin yok hamilelikte hareket etmedin yattın sezeryan çok kötü bilmem ne gerçekten çok pişman oldum bunlar sürekli konuşuyorlar benomde sütüm yok bebekle ilgilenemiyorum enfeksiyon ödem hemoroid oldum şimdi böyle konuşuyolar her gün kahroluyorum kaçamıyorum rüyamda bile bunlar çok bunaldım nasil aşacağım
Takma kafana boşver bebeğin iyimi sen iyimisin ona bak benim üç sezaryanim var iyikide sezaryanim boşversene önemli olan sağlıklı olmanız normel doğum yapıp bebeğini birşey olsaydı dahaki iyidi doktor bırak n iysisini bilir kovun gitsinMerhabalar ben 38.haftamda kontrole gittiğimde suyum gelmiş az az bilememişim doktor yatış verdi gece sancım başladı sabah suni aldım sonra doktorum 7cmken muayene edince bebeğin başının çok yukarda olduğunu söyledi ve bir saat daha bekleyip aynı olursa sezeryana girmemi önerdi ama ben bir saat beklemedim ve kabul ettim bebekte taşikardi olduğundan ama sonrasında çok çektim insanlar sürekli niye kabul etmedin haline tabi ilgilenemezsin normal yapamadin yok hamilelikte hareket etmedin yattın sezeryan çok kötü bilmem ne gerçekten çok pişman oldum bunlar sürekli konuşuyorlar benomde sütüm yok bebekle ilgilenemiyorum enfeksiyon ödem hemoroid oldum şimdi böyle konuşuyolar her gün kahroluyorum kaçamıyorum rüyamda bile bunlar çok bunaldım nasil aşacağım
hepsini kov. hastanedeysen odadan evdeysen evden kov. ayıptır ya ne mal insanlar var .
Evet balim önemli olan sağlık hayırlısı buymuş ameliyattan ciktim hemen süt yok ay süt gelmedi ay bebek emmedi cidden milletle olmak ne zor insanlarda ince düşüncede yok bunlar böyle yapınca insan istemeden ya ben iyi anne değilim galiba diye sorgulamaya başlıyorTakma kafana boşver bebeğin iyimi sen iyimisin ona bak benim üç sezaryanim var iyikide sezaryanim boşversene önemli olan sağlıklı olmanız normel doğum yapıp bebeğini birşey olsaydı dahaki iyidi doktor bırak n iysisini bilir kovun gitsin
Alınganım de sende. kim olursa olsun 5 yasındaki cocuk bile anlar hastaneden yeni çıkmış birine nasıl davranılması gerektigini ayıptır ya. allah askına içine kapanma olan sana olurCevap verince alıngansın deniliyor kuzum maalesef biri kayınvalidem yakınlar
Haklısın canım kendime yapıyorum üzülürekte bazen cevabı kesin vermek gerekirAlınganım de sende. kim olursa olsun 5 yasındaki cocuk bile anlar hastaneden yeni çıkmış birine nasıl davranılması gerektigini ayıptır ya. allah askına içine kapanma olan sana olur
Ben bilmiyodum canım hazırlıksızdım dikişlerime bir şey olacak korkusuyla yürümedi sonra zaten ödem enfeksiyon mastit hemoroid derken çektim günbe gün şimdi de az az toplamaya çalışıyorum bir dahaki daha deneyimli olur inşallahSezeryan oldum ilk gun yuruttuler. Agri kesicilerle idare ediliyor.
Kıyaslama yapmayı sevmiyorum herkesin hamileliği de bebegide farklıdır benim doğumum sezeryanla olucak yaklaştı ilk doğum belki çok zor şeyler hissedicem belkide hafif gecicek ama kendimi hicbirsey için suclayamam insanların eleştirisini inan şimdi zor çekiyorum o donem direk söylerim açıkçası ben sinir olunca herşey olur onlara olsunMerhabalar ben 38.haftamda kontrole gittiğimde suyum gelmiş az az bilememişim doktor yatış verdi gece sancım başladı sabah suni aldım sonra doktorum 7cmken muayene edince bebeğin başının çok yukarda olduğunu söyledi ve bir saat daha bekleyip aynı olursa sezeryana girmemi önerdi ama ben bir saat beklemedim ve kabul ettim bebekte taşikardi olduğundan ama sonrasında çok çektim insanlar sürekli niye kabul etmedin haline tabi ilgilenemezsin normal yapamadin yok hamilelikte hareket etmedin yattın sezeryan çok kötü bilmem ne gerçekten çok pişman oldum bunlar sürekli konuşuyorlar benomde sütüm yok bebekle ilgilenemiyorum enfeksiyon ödem hemoroid oldum şimdi böyle konuşuyolar her gün kahroluyorum kaçamıyorum rüyamda bile bunlar çok bunaldım nasil aşacağım
Öyle elbette her doğum kendine özgü ailemizle bile parmak izimiz bir değil kiminin normali mükemmel kiminin sezeryanı en iyisi bebek ve anne sağlığı hangisindeyse o hiçbir zaman diretmedim bir doğum şekline lohusalık başkaymış cidden söylüyorum bende canim ama insana etki ediyolar bazen sende sağlıkla kavuş bebeğineKıyaslama yapmayı sevmiyorum herkesin hamileliği de bebegide farklıdır benim doğumum sezeryanla olucak yaklaştı ilk doğum belki çok zor şeyler hissedicem belkide hafif gecicek ama kendimi hicbirsey için suclayamam insanların eleştirisini inan şimdi zor çekiyorum o donem direk söylerim açıkçası ben sinir olunca herşey olur onlara olsun
Senu niye kafana taktın diye eleştirmiyorum sadece lutfen izin vermeÖyle elbette her doğum kendine özgü ailemizle bile parmak izimiz bir değil kiminin normali mükemmel kiminin sezeryanı en iyisi bebek ve anne sağlığı hangisindeyse o hiçbir zaman diretmedim bir doğum şekline lohusalık başkaymış cidden söylüyorum bende canim ama insana etki ediyolar bazen sende sağlıkla kavuş bebeğine
Bol bol yürü canım benim yürüdükçe açılacaksın emzirme öncesi pompa alıp uyarabilirsin süt geliyor endişe etme kuzum göğüslerine sıcak suyla ya da havluyla tutup sütün inmesini sağla meme ucun yoksa silikon uç al emdiklerinden biraz acıyor krem alabilirsin ben kantaron ve zeytinyağı kullanmıştım. Bol su tüket ki vücudunda ödem olmasın duşunu ılık suyla fazla durmadan ayakta al yarana dikkat et temiz kuru tut bölgeyi depend almanı önermem ben kullanmadım çünkü o bölgeye denk geliyor diye doktorumda izin vermedi zaten canım sık sık değisme yap pedini ilk zamanlar kanama oluyor zamanla azalıyor zaten bebeğinle bolca temas kur o süreçte stres yapma asla her şey geliyor geçiyor bebeğini zaten görünce dünyalar senin oluyor ben spinal oldum eşlik etmek güzeldi ha birde hava sana sıcak gelecek asla terleyip üstünde soğutma buna dikkat et kendini sıcak tut kuzum .İç camaşırini yüksel bell al sana önerim pijama gecelik tarzı olsun benim hep normal dendigi icin takim normal almiştım zor oluyor giymek cikarmak yürümek sonda takılı oluyor biraz zaten onda da hisetmiyosun bir şey daha sormak istediğin varsa yazabilirsinSenu niye kafana taktın diye eleştirmiyorum sadece lutfen izin verme
Sezeryanla doğum nasıldı emzirme süreci neler önerirsin doğumdan sonra eve gecince mutlaka birine ihtiyaç oluyor mu
Birde depend mi nedir ondan sizde aldınız mı
İnşallah dediğin gibi kavusurum tez vakitte çok az kaldı bakalım hayırlısı
İlk günler destek gerekiyor canım illaki bebekti yemekti emzirmekti yoğun geçiyorBol bol yürü canım benim yürüdükçe açılacaksın emzirme öncesi pompa alıp uyarabilirsin süt geliyor endişe etme kuzum göğüslerine sıcak suyla ya da havluyla tutup sütün inmesini sağla meme ucun yoksa silikon uç al emdiklerinden biraz acıyor krem alabilirsin ben kantaron ve zeytinyağı kullanmıştım. Bol su tüket ki vücudunda ödem olmasın duşunu ılık suyla fazla durmadan ayakta al yarana dikkat et temiz kuru tut bölgeyi depend almanı önermem ben kullanmadım çünkü o bölgeye denk geliyor diye doktorumda izin vermedi zaten canım sık sık değisme yap pedini ilk zamanlar kanama oluyor zamanla azalıyor zaten bebeğinle bolca temas kur o süreçte stres yapma asla her şey geliyor geçiyor bebeğini zaten görünce dünyalar senin oluyor ben spinal oldum eşlik etmek güzeldi ha birde hava sana sıcak gelecek asla terleyip üstünde soğutma buna dikkat et kendini sıcak tut kuzum .İç camaşırini yüksel bell al sana önerim pijama gecelik tarzı olsun benim hep normal dendigi icin takim normal almiştım zor oluyor giymek cikarmak yürümek sonda takılı oluyor biraz zaten onda da hisetmiyosun bir şey daha sormak istediğin varsa yazabilirsin