Yorumunuzu okudum evet çok zorlanmışsınız ikinciyi kolay getirirsiniz emin olun
ben aile zoruyla 16 yaşında evlendim 16 yaşımı bitirmeden doğum yaptım benim ki sezaryan oldu hiç sancı görmedim yaşım küçük olduğu için özel hastane de doğuma alındım bebeğim ters olduğu için direk sezeryanla alındı idar hortumu takıldı damar yolu açıldı beni sedyeyle ameliyat haneye götürdüler ama nasıl bir korku anlatamam sırtıma bir iğne batırdılar hemen uzan dediler saate baktık solumda 08 sabah başımda bir erkek hemşire bekledi benimle konuşmaya çalışıyordu hep soru sordu neden küçük yaşta evlilik yaptın ailem evlendirdi dedim eşini seviyor musun dedi evet dedim anne olmaya hazırmısın dedi hazır olmasam dünyaya gelmiyecekmi dedim erkek heşireye bana baktı gözleri doldu bir an uykuya dalmak istiyordum okadar biden bulanıyordu ki narkoz etkisi sonra saate baktım 08 15 geçe bebeğim doğdu ilk sesini duydum sonra yanıma getirdiler bak dediler baktım yaşım küçük olmasına rağmen nasıl güzel bir histi allahım nasıl güzel bir mucize dedim içimden sen daha 2 saat önce karnımdaydın dedim sonra bebeği eşime götürdüler beni de dikmeye başladılar
sonra odaya aldılar ameliyat öncesi 24 açtım ameliyat sonrası da 6 saat aç ve benimki şimdi başlıyor hemşire gidip gelip dikişli karnıma basıyor kananama bakıyor 15 dj bir ameliyat dikişkeriyle yürüyüş yapmak zorundasınız resmen 1 hafta işkenceydi gündüzleri ayrı geceleri ayrı ama hepsi unutuluyor ben ikinciyi de getirdim şimdi biri 7 yaşında biri 5 yaşın çok güzel oynuyorlar geçiniyorlar ikinciyi getirmekten korkuyorsanız özelden ameliyat olun