- Konu Sahibi Mercimekliannem
Bol bol yürü canım benim yürüdükçe açılacaksın emzirme öncesi pompa alıp uyarabilirsin süt geliyor endişe etme kuzum göğüslerine sıcak suyla ya da havluyla tutup sütün inmesini sağla meme ucun yoksa silikon uç al emdiklerinden biraz acıyor krem alabilirsin ben kantaron ve zeytinyağı kullanmıştım. Bol su tüket ki vücudunda ödem olmasın duşunu ılık suyla fazla durmadan ayakta al yarana dikkat et temiz kuru tut bölgeyi depend almanı önermem ben kullanmadım çünkü o bölgeye denk geliyor diye doktorumda izin vermedi zaten canım sık sık değisme yap pedini ilk zamanlar kanama oluyor zamanla azalıyor zaten bebeğinle bolca temas kur o süreçte stres yapma asla her şey geliyor geçiyor bebeğini zaten görünce dünyalar senin oluyor ben spinal oldum eşlik etmek güzeldi ha birde hava sana sıcak gelecek asla terleyip üstünde soğutma buna dikkat et kendini sıcak tut kuzum .İç camaşırini yüksel bell al sana önerim pijama gecelik tarzı olsun benim hep normal dendigi icin takim normal almiştım zor oluyor giymek cikarmak yürümek sonda takılı oluyor biraz zaten onda da hisetmiyosun bir şey daha sormak istediğin varsa yazabilirsin
Ne güzel deneyimli bir anneden bunları duymak çok çok teşekkür ederim bebeginle uzun ömürler diliyorum ne kadar oldu doğalı psikolojik olarak şuan nasılsınİlk günler destek gerekiyor canım illaki bebekti yemekti emzirmekti yoğun geçiyor
Depend almadım iyi yapmışım o zaman kilot yüksek bel ped gece pedi aldim
Annem kalıcak o gelmezse kayinvalide ama ben pek yatılı birini sevmiyorum evde sanki bir yerden yardım bir yerdede dağınıklık iş çıkıyor desem anlar mısın bilmiyorum
kalkıp otururken yatarken hareket ederken kaç gün acıdı acı eşiğim çok düşük değil ama çok mu acı çektin
Pjama almıştım 3 tkm biri oluyor sadece ikisinin beli kesti bende gecelik aldım
Hastanede fotoğraf çekimi ayarliycak esim ama halim olur mu bilmiyorum düğünde de resmim olmadi diye esim yapalım diyor bilmiyorum kararsız kaldım o can acısı vs olur mu