saol canım tavsiyeni dikkate alıcam.. ben orda kaybetmedim bebeğimi ama 6 aya kadar hep oraya gittim..
En iyi doktoruda bulsak biyerden sonra kader belki yaşanacaksa yaşıyoruz işte...bir kızım var çok şükür 5 yaşında . ikincimi kaybettim oda kızdı. eşim bu olaydan sonra tekrar istemiyor bilmiyorum napıcam...
saol canım tavsiyeni dikkate alıcam.. ben orda kaybetmedim bebeğimi ama 6 aya kadar hep oraya gittim..
En iyi doktoruda bulsak biyerden sonra kader belki yaşanacaksa yaşıyoruz işte...bir kızım var çok şükür 5 yaşında . ikincimi kaybettim oda kızdı. eşim bu olaydan sonra tekrar istemiyor bilmiyorum napıcam...
canım zoor günler geçirmişin gerçekten yengem buna benzer şeyler yaşadı o dorukda sevil hanıma giidiyodu 27. haftada her an doğum yapabilirsin dedi ilaçlar çoçuğun çiğer gelişimi için iğneler ve sürekli yatışş çok şükür şimdi 4 aylık oğlu oldu bazı şeyler nasip Rabbim gün verirse bi şekilde hayata tutunuyo benimde herşey süperken bi anda kalbi durdu oysaki yengem bana imrenirdi ne rahat gebeliğin var die yani insan oğlunun çabasıda bi yere kadar Rabbim gün verdimi ne şekilerde yaşıyo günü bittimide bazen sebeb vererek bazende sebebsiz bitiyo....
çok şükür bi kızın varmış Allah sağlıklı ömür versin kıızına biraz zaman lazım eminim eşinde tekrardan bi bebek isticektir hayırlısıyla belki bu kez oğlan olur bi kız bi oğlan:)
evet başından sonuna kadar çok zor günler di ama doğunca artık tüm sıkıntılar bitti zannettiğim bir anda resmen şok geçirdim çok sorunlar yaşadım ama hiç aklımın ucundan geçmedi kaybetmek insan yavrusuna ölümü yakıştıramıyo üstelik görüpte ayrılmak çok zor
ama takdiri ilahi biz önlemlerimizi aldık ama takdir Allah ın hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.
Amin canım sağol. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin
Aminn cnm inş hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olur ...
kızlar çalışıyomusunuz
bursadasınız anladığım kadarı ile bende bursalıyım 17 yıldır izmitte yaşıyorum.
ebru
evtt Bursaa..çalışıyordum ama ayrıldım şimdi tekrar iş başvuruları yapıyorum inşş yeni bi işe girmeyi çok istiyorum kafamı dağıtmam için çok ii olucak ...
evet yeni bir iş iyi gelir çünkü aynı iş yerine dönmek çok zor
evt insanın bi tarafı bu olay hiç yaşanmamış gibi saymak istiyo çünkü düşündükçe üzülüyor ve acı arttıkça artıyo o yüzden bilmeyen insanlarla tanışıp yeni bi ortam istiyo...ve çok düşünmeye zmn bırakmayan yoğun bi iş...
merhaba,
bu sayfayı bulduğuma çok sevindim bende 13 ocak ta 38 haftalık bebeğimi kaybettim.ve ölü doğum yaptım. Daha 33 gün oldu.aynı şeyleri yaşamış birileriyle görüşmek benide rahatlatıyor. Allahıma şükürler olsun ki benim 10 yaşında bir oğlum var. Oda sezeryan olduğu için bunuda sezeryanla aldılar. Ve benim güzeller güzeli bir kızım oldu. Ancak çok beklediğim çok istediğim kzızıma doyamadan kara topağa verdik. Hayatımda hiç bu kadar büyük bir acı yaşamadım.ve allah dahasınıda hiç kimseye yaşatmasın. Benimde hiç bir sebep açıklanmadı.otopside yapılmadı.eşim istememiş. şu anda daha losuhasyım.duygularım hormonlarında etkisiyle tabiki hat safaalrda. Hayat tutunmaya çalışyorum. Paylaşırsanız sevinirim.
ne güzelll:) çok sevindim adına cnm inşşş hayırlısıyla kucağına alırsın ilk bebeğinde kayıp nedeni neydi ve şimdi ki gebeliğinden önce doktorunun bi önlemleri oldumu ??
benim ücüncü bebegimdi iki oglum var. kizimin bogazina kordon dolanmisti, birde kordonunda dügüm vardi. bu cok ender rastlanan durummus.
çok şükür ne güzel 2 oğlun varmış Allah ömür versin onlara gün bitince bi şekilde sebebleer oluyo beni tek korkutan hiçç bir sebeb bulunamadı ya tekrarlanırmı çünkü alıncak önlemde olmuyo bu şekilde
canim bende iki oglumdan sonra kizimi 37 haftalik kaybettim. tipki senin yazdigin gibi o cok bekledigim istedigim, güzeller güzeli kizima bende doyamadim... seni cok iyi anliyorum. cok zor... sabret.. ogluna saril. rabbim sabrinida verir. benim ilk oglum sezeryanla olmustu ikinci normal kizimida sezeryanla aldilar, bogazina kordon dolanmis, buda yetmezmis gibi kordonunda dügüm vardi. gördümm.... sen kizini aldin kucagini..
ilk kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde rahimde açılma vardı
3 ay ilaç kullanıp yattım sonra tam düzeldi derken 5.ayda çok şiddetli bir kanama geçirdim ve tekrar istirahat
onu atlattık derken 6.ayda amniyon sıvısında azalma başladı ve çok hızla ilerledi
zaten her hafta kontrole giderken her gün gitmeye başaldım ve kontrooler günde 3 kere olunca tedbir amaçlı hastaneye erken yattım ama 35.haftada suyun tamamen bitmesiyle acil doğuma alındım bebeğim doğduğunda ciğerleri gelişmemiş solunum sıkıntısı vardı ne yazıkki düzelmedi ve 3. Gün kaybettim.
aslıhaaaannn buldum seni nerelerdesin görüşemiyoruz bayağdır face de denk gelmiyoruz artık bayağdır haberleşemedik.
Selam, ben oğlumu sezeryan yapmıştım.bunuda sezeryanla aldı doktor. kızımı hiç görmedim, kucağıma hiç alamadım.çünkü ben kontrole gitiiğimde kalbi durmuştu.ölü doğum yaptım , şuanda hayalimde yaşıyor.ancak alilem ve eşim hepsi görmüşler güzeller güzeli bebeğimi. ama kucağıma alıpta emziripte kaybetseydim sanırım hepimiz için geçerli daha da zor olurdu katlanması... Allahım duysun sesimizi ve bize yine sağlıklı kız bebekler nasip etsin.isteyen herkese de .....
çok şükür ne güzel 2 oğlun varmış Allah ömür versin onlara gün bitince bi şekilde sebebleer oluyo beni tek korkutan hiçç bir sebeb bulunamadı ya tekrarlanırmı çünkü alıncak önlemde olmuyo bu şekilde
korkma canim, bende sebebi belliydi ama birsey yapabildikmi.. hersey allahin elinde. cok aciziz biz insallah.. ölü bebegimi kucagimda tutarken hangi kuvvet ona can verebilirdi allahtan baska.. bu bizim icin bi imtihandi hersey allahtan. bi hediye verdi sonra aldi.. ve yine tekrar bize hediye verdi ne kadar güzel degilmi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?