Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

çok şükür bi kızın varmış Allah sağlıklı ömür versin kıızına biraz zaman lazım eminim eşinde tekrardan bi bebek isticektir hayırlısıyla belki bu kez oğlan olur bi kız bi oğlan:)

evet başından sonuna kadar çok zor günler di ama doğunca artık tüm sıkıntılar bitti zannettiğim bir anda resmen şok geçirdim çok sorunlar yaşadım ama hiç aklımın ucundan geçmedi kaybetmek insan yavrusuna ölümü yakıştıramıyo üstelik görüpte ayrılmak çok zor
ama takdiri ilahi biz önlemlerimizi aldık ama takdir Allah ın hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.

Aminn cnm inş hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olur ...

kızlar çalışıyomusunuz

bursadasınız anladığım kadarı ile bende bursalıyım 17 yıldır izmitte yaşıyorum.

ebru

evtt Bursaa..çalışıyordum ama ayrıldım şimdi tekrar iş başvuruları yapıyorum inşş yeni bi işe girmeyi çok istiyorum kafamı dağıtmam için çok ii olucak ...

evtt Bursaa..çalışıyordum ama ayrıldım şimdi tekrar iş başvuruları yapıyorum inşş yeni bi işe girmeyi çok istiyorum kafamı dağıtmam için çok ii olucak ...

evet yeni bir iş iyi gelir çünkü aynı iş yerine dönmek çok zor

evet yeni bir iş iyi gelir çünkü aynı iş yerine dönmek çok zor

evt insanın bi tarafı bu olay hiç yaşanmamış gibi saymak istiyo çünkü düşündükçe üzülüyor ve acı arttıkça artıyo o yüzden bilmeyen insanlarla tanışıp yeni bi ortam istiyo...ve çok düşünmeye zmn bırakmayan yoğun bi iş...

evet benimde elimde olsa işimi, evimi hatta yaşadığım şehri değiştirmeyi çok isterdim

canim bende iki oglumdan sonra kizimi 37 haftalik kaybettim. tipki senin yazdigin gibi o cok bekledigim istedigim, güzeller güzeli kizima bende doyamadim... seni cok iyi anliyorum. cok zor... sabret.. ogluna saril. rabbim sabrinida verir. benim ilk oglum sezeryanla olmustu ikinci normal kizimida sezeryanla aldilar, bogazina kordon dolanmis, buda yetmezmis gibi kordonunda dügüm vardi. gördümm.... sen kizini aldin kucagini..

ne güzelll:) çok sevindim adına cnm inşşş hayırlısıyla kucağına alırsın ilk bebeğinde kayıp nedeni neydi ve şimdi ki gebeliğinden önce doktorunun bi önlemleri oldumu ??

benim ücüncü bebegimdi iki oglum var. kizimin bogazina kordon dolanmisti, birde kordonunda dügüm vardi. bu cok ender rastlanan durummus.

benim ücüncü bebegimdi iki oglum var. kizimin bogazina kordon dolanmisti, birde kordonunda dügüm vardi. bu cok ender rastlanan durummus.

çok şükür ne güzel 2 oğlun varmış Allah ömür versin onlara gün bitince bi şekilde sebebleer oluyo beni tek korkutan hiçç bir sebeb bulunamadı ya tekrarlanırmı çünkü alıncak önlemde olmuyo bu şekilde

Gerçi kordon dolanmasına da yapılabilcek hiç bişi yok o annlık bişi annenin belirlediği yada doktorun önlem alabilceğii bişi değil ne diyim Rabbim inş sağlıklı sihhatli bebekler nasip eder...

Selam, ben oğlumu sezeryan yapmıştım.bunuda sezeryanla aldı doktor. kızımı hiç görmedim, kucağıma hiç alamadım.çünkü ben kontrole gitiiğimde kalbi durmuştu.ölü doğum yaptım , şuanda hayalimde yaşıyor.ancak alilem ve eşim hepsi görmüşler güzeller güzeli bebeğimi. ama kucağıma alıpta emziripte kaybetseydim sanırım hepimiz için geçerli daha da zor olurdu katlanması... Allahım duysun sesimizi ve bize yine sağlıklı kız bebekler nasip etsin.isteyen herkese de .....

merhaba,
sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.herkesin ayrı bir hikayesi var. Senide başın sağolsun.. Benimde hiç bir sebep bulunamaması beni çok üzüyor. Ayrıca ben 2 sezeryan yaptım.bundan sonra 3.ve son hakkım olabilir.tekrar hamileleği çok istiyorum ama korkuyorum.

aslıhaaaannn buldum seni nerelerdesin görüşemiyoruz bayağdır face de denk gelmiyoruz artık bayağdır haberleşemedik.

burdayım canım gireiyorum 4-12yim pek giremiyorum gece 1de gelyorum vyr kafayı sabah 12 kalk kahvaltı yap işe ara sıra giriyorum işte canım biliyomusun çarşamaba test yaptım ve sonuç pozitiffff çıktı ama sakın facede falan yazmayın kimsenin haberi yok eşim ve ben biliyoruz canımm

canim benimde kizim karnimda bir gün ölü kalmisti, sezeryanla aldilar bana görmek istedigimi sorduklarinda evet dedim, cünkü onu ben cok bekledim. o gün kontrole giderken hazirladigim yatagina bi bakim dedim ve o son bakisimdi. cok zorrrrr.. tam 3 saat kucagimda tuttum. öptüm kokladim, o ani anlatmasi cok zor yazamiyorum bile gözyaslarim engel oluyor.. neyse rabbim verdi rabbim aldi sabrettim. allahim hepimize saglikli hayirli kiz evladi versin. amin

korkma canim, bende sebebi belliydi ama birsey yapabildikmi.. hersey allahin elinde. cok aciziz biz insallah.. ölü bebegimi kucagimda tutarken hangi kuvvet ona can verebilirdi allahtan baska.. bu bizim icin bi imtihandi hersey allahtan. bi hediye verdi sonra aldi.. ve yine tekrar bize hediye verdi ne kadar güzel degilmi....

evt bende vefat dan sonra çok okudum aslında bizlere bir hediye öbür dünyamız için inş sonsuz alemde kavuşucaz onlaraaa doya doya sevicezz ben oğluşumu göremedim görmek istediğimi söledim ama hemşireler tabutla getirdi o kadar kötü oldum ki direk görünce hemen geri götürdüler zaten bi yandan iyi ki bakmamışım diyorum hayal gibi gelio şimdi bi yandan da içimde kaldı nasıldı oğluşum die ama ailem gördü aynı babası dedi ... bakalım hayatta daha bizi neler bekliyo daha ne olmaz dediklerimiz olucak acaba dua etmekten başka bişi gelmez elimizden Allaha sığınıp bi zor günleri birbirimize destekle atlatıcaz inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…