39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....
merhaba,
bu sayfayı bulduğuma çok sevindim bende 13 ocak ta 38 haftalık bebeğimi kaybettim.ve ölü doğum yaptım. Daha 33 gün oldu.aynı şeyleri yaşamış birileriyle görüşmek benide rahatlatıyor. Allahıma şükürler olsun ki benim 10 yaşında bir oğlum var. Oda sezeryan olduğu için bunuda sezeryanla aldılar. Ve benim güzeller güzeli bir kızım oldu. Ancak çok beklediğim çok istediğim kzızıma doyamadan kara topağa verdik. Hayatımda hiç bu kadar büyük bir acı yaşamadım.ve allah dahasınıda hiç kimseye yaşatmasın. Benimde hiç bir sebep açıklanmadı.otopside yapılmadı.eşim istememiş. şu anda daha losuhasyım.duygularım hormonlarında etkisiyle tabiki hat safaalrda. Hayat tutunmaya çalışyorum. Paylaşırsanız sevinirim.
bende aynı şeyi yaşadım. Paylaşmak isterim. 38 haftanın içindeyken bende hiç bir sebebi olmadan bebeğimi kaybettim. Dr.bana 3 ay sonra denemeye başlayabilirsin dedi. Ben oğlumdan sonra hamile kalmaya karar verdikten sonra 3 sene bu bebeği bekledim. Aşılama ile hamile kalmıştım.ve çok kıymetlimi kızımı kaybettim. Tekrar hamile kalabilirmiyim bilmiyorum.yaşında faktörü var. çok çok üzgünüm...
39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....
canım ben doruk hastanesine gidiyordum ama hamile kalınca şimdi nereye gidicem bilmiyorum karar veremedim
bebekten kan idrar bi kaç şey alındı genetiğe bakıldı bana bakıldı kanda pıhtılanma var mı die daha buugun öğrendim hiç birşey çıkmadı en ufak sebeb bulunamıyo ve en az 1 yıl beklemem gerektiğini söledi doktorum ve daha 2.5 ay oldu beklemek kolay olmuyo hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yapan kiişiler duydum ama emin olamıyo insan ....
Hepimizin Allah yardımcısı olsun bende iki bebeğimi sezeryanla doğurdum ve ikiside yaşamıyor.biri 4 ay yaşadı biri bir ay.karnımda iki tane kesik ama ortada cocuk yok çoook çoook zor bir durum Rabbim hepimize sabır versin
bana doktorum 1 yıl dedi ama beni dinlemeyeceksen de bari 8 ay bekle demişti sonra başka bir doktora gittim riskli gebelikler uzmanına o da 6 ay yeterli demişti...yani doktordan doktara değişiyo galiba
inşş cnm güzel haberlerini bekliyorum burdan ama bende hastane ve doktor konusunda kararsızım sen benden öndesin inş iyi bi doktor bulursun ve sen bana tavsiye edersin benim daha en az 3-4 ayım var( ki Gizm hnm bana en az 1 sene demişti ...ama kulağıma gelen jimerde cenk bey varmış maddi imkanlar orda doğuma el verirse orayı düşünüyorum ....
Merhaba benim bebeğim 26 haftalık doğdu 4 gün yaşadı. Suyum geldi çünkü... Sezeryan oldum bende ve Jmerde Cenk Bey yaptı ameliyatımı. Ama ona ilk kez o gün gittim. Benim doktorumda doruktaydı ve ayrılmış bize haber vermeden. Bende kime gitsem diye araştırırken bu olay oldu. Tavsiye üzerine Cenk Beye gittik o gün...
Evt cnm doktordan doktora değişiyo aslında bi doktorun muayne edip tarih vermesi en doğrusu çünkü herkesin bünyesi farklı ama ortalama bi 6 ay en az deniyo senin 8 ay olmuş galiba cnm yeniden gebelik düşünüyormusun?
Ben bi doğumda birde 1 hafta sonra kontrolde görüştüm toplam 2 kere ama iyi bir doktor bizimle baya ilgilendi ozaman. Yakın bi arkadaşım 2 kez sezeryanla doğum yaptı Cenk Beyde. Çok memnun.. Beni bu aralar kontrole çağırmıştı aslında ama açıkçası jimer maddi anlamda beni biraz zorluyor
evet ama ben başından sonuna kadar çok problemli bir hamilelik geçirdim
o nedenle korkularım var
merhaba,
bu sayfayı bulduğuma çok sevindim bende 13 ocak ta 38 haftalık bebeğimi kaybettim.ve ölü doğum yaptım. Daha 33 gün oldu.aynı şeyleri yaşamış birileriyle görüşmek benide rahatlatıyor. Allahıma şükürler olsun ki benim 10 yaşında bir oğlum var. Oda sezeryan olduğu için bunuda sezeryanla aldılar. Ve benim güzeller güzeli bir kızım oldu. Ancak çok beklediğim çok istediğim kzızıma doyamadan kara topağa verdik. Hayatımda hiç bu kadar büyük bir acı yaşamadım.ve allah dahasınıda hiç kimseye yaşatmasın. Benimde hiç bir sebep açıklanmadı.otopside yapılmadı.eşim istememiş. şu anda daha losuhasyım.duygularım hormonlarında etkisiyle tabiki hat safaalrda. Hayat tutunmaya çalışyorum. Paylaşırsanız sevinirim.
Aynen cnm doğum 4000-5000 civarı die sölendi beni de zorlucağı için Cenk bey konusunda kararsız kaldım hem orta halli bi hastane hemde iiyi bi doktor bulmak lazım ama nası olcak bilmiyorum
ne gibi sorunlar yaşadın cnm paylaşmak istermisin?
sezeryan 3500 ödedik biz kasımda..muayene ssklıysan 50 değilsen 100 tl ama tahliller falan nekadardır bilmiyorum
Dorukta Evrim Hanımı ve Melike Hanımı önerdiler banada..
Doruk iyi bi hastane hem maddi anlamda hemde temiz çalışanlar ilgili çekirge dorukda sevil hanım var çok ii bi doktor yengem yengemin kardeşi arkadaşım hep ona gittiler gerçektende memnunlar ben aynı hastaneye gitmek istemediğim için doruğa aklımdan çıkarıyorum anılarım o kapıdan girer girmez depreşiyo yeni bi yer bulmam lazım o yüzden ama sana tavsiyem cnm sevil hn...
ilk kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde rahimde açılma vardı
3 ay ilaç kullanıp yattım sonra tam düzeldi derken 5.ayda çok şiddetli bir kanama geçirdim ve tekrar istirahat
onu atlattık derken 6.ayda amniyon sıvısında azalma başladı ve çok hızla ilerledi
zaten her hafta kontrole giderken her gün gitmeye başaldım ve kontrooler günde 3 kere olunca tedbir amaçlı hastaneye erken yattım ama 35.haftada suyun tamamen bitmesiyle acil doğuma alındım bebeğim doğduğunda ciğerleri gelişmemiş solunum sıkıntısı vardı ne yazıkki düzelmedi ve 3. gün kaybettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?