• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

evt bende vefat dan sonra çok okudum aslında bizlere bir hediye öbür dünyamız için inş sonsuz alemde kavuşucaz onlaraaa doya doya sevicezz ben oğluşumu göremedim görmek istediğimi söledim ama hemşireler tabutla getirdi o kadar kötü oldum ki direk görünce hemen geri götürdüler zaten bi yandan iyi ki bakmamışım diyorum hayal gibi gelio şimdi bi yandan da içimde kaldı nasıldı oğluşum die ama ailem gördü aynı babası dedi ...:( bakalım hayatta daha bizi neler bekliyo daha ne olmaz dediklerimiz olucak acaba dua etmekten başka bişi gelmez elimizden Allaha sığınıp bi zor günleri birbirimize destekle atlatıcaz inş...

amin canim. iyiki Allaha inancimiz var olmasaydi halimiz ne olurdu...... benim birde kizimin resmi var elimde hastane cekmis dosyalamislar. ilk zamanlar o resmi yanimdan hic ayirmadim onunla yattim onunla kalktim. güllerin icinde uyuyordu kizim. mirac kandiliydi o gün... adeta güle benziyordu cok güzeldi........................rüyamda hic görmedim.. sen hic gördünmü???

merhaba arkadaşım bende 8 ay önce 35.haftada doğan oğlumu kaybettim 3 gün yaşadı sadece yavrum

o nedenle burdaki herkezi çok iyi anlayabiliyorum aynı duyguları aynı acıları yağıyoruz ve 8 aydır görüyorum ki sadece bizi bizler anlıyoruz bu acıyı yaşamayanlar bizleri asla anlayamaz Allah ta kimseye yaşatmasın diyorum .bu acı ömrümüzün sonuna kadar bizimle ama bunu yaşayanlarla paylaşmak yazışmak iyi geliyor.

Allah hepimize sabır versin.

canim allah sabir versin.. seni cok iyi anliyorum bende tam 8 aydir ayni aciyi cekiyorum.. allah hepimizin yardimcisi olsun

burdayım canım gireiyorum 4-12yim pek giremiyorum gece 1de gelyorum vyr kafayı sabah 12 kalk kahvaltı yap işe ara sıra giriyorum işte canım biliyomusun çarşamaba test yaptım ve sonuç pozitiffff çıktı ama sakın facede falan yazmayın kimsenin haberi yok eşim ve ben biliyoruz canımm

canım ya çoook sevindim yazarmıyım aşkolsun sen kendin kime ne zaman açıklamak istesen bu senin kararın ama türkan da seni merak ediyodu güzel haberler varmı acaba diye :))) haberin olsun
çok mutlu oldum gerçekten Allah nazarlardan saklasın inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın face de denk gelirsek sohbetten yazışırız canım

canim allah sabir versin.. seni cok iyi anliyorum bende tam 8 aydir ayni aciyi cekiyorum.. allah hepimizin yardimcisi olsun

Aminnn Allah hepimizin yardımcısı olsun burda acılarımızı paylaştığımız gibi inşallah birbirimizin mutlu haberlerini de paylaşmak kısmet olur.

merhaba,
sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.herkesin ayrı bir hikayesi var. Senide başın sağolsun.. Benimde hiç bir sebep bulunamaması beni çok üzüyor. Ayrıca ben 2 sezeryan yaptım.bundan sonra 3.ve son hakkım olabilir.tekrar hamileleği çok istiyorum ama korkuyorum.

teşekkür ederim canım senin de başın sağolsun benimde senin gibi sanki son hakkım bu da olmazsa diye korkularım var ayrıca benim de başıma gelenlerin ne bir sebebi nede alınabilecek bir tedbiri var. hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun Allah yardımcımız olsun.burda yazmak, paylaşmak diğer arkadaşlardan güzel heberler almak insana iyi geliyo ve cesaret veriyor.

amin canim. iyiki Allaha inancimiz var olmasaydi halimiz ne olurdu...... benim birde kizimin resmi var elimde hastane cekmis dosyalamislar. ilk zamanlar o resmi yanimdan hic ayirmadim onunla yattim onunla kalktim. güllerin icinde uyuyordu kizim. mirac kandiliydi o gün... adeta güle benziyordu cok güzeldi........................rüyamda hic görmedim.. sen hic gördünmü???

Hayır canım hiçç göremedim malasef..:(

merhaba arkadaşlar malesef ben de sizlerden biriyim. üstelik benim ilk bebeğimdi acısı göğsümün tam ortasında taş gibi duruyor. :14:
arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. sezeryan olduktan sonra ne zaman ilk reglinizi oldunuz? ben hala olmadım da:(( malum çocuk istemek için önce adetlerimizin düzene girmesi gerekiyor ve ben çok endişeleniyorum. (gerçi 6 ay kesinlikle gebelik yasak ama!)
40 ım çıktığında muayeneye gittim. önceki gece karnımın ağrıdığını söylediğimde doktor bana regl olacağımı söyledi. ama 10 gün geçmesine rağmen regl olmadım hala. sizce doktora gitmelimiyim tekrar? tecrübeli arkadaşlar yardım lütfeen:((

merhaba arkadaşlar malesef ben de sizlerden biriyim. üstelik benim ilk bebeğimdi acısı göğsümün tam ortasında taş gibi duruyor. :14:
arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. sezeryan olduktan sonra ne zaman ilk reglinizi oldunuz? ben hala olmadım da:(( malum çocuk istemek için önce adetlerimizin düzene girmesi gerekiyor ve ben çok endişeleniyorum. (gerçi 6 ay kesinlikle gebelik yasak ama!)
40 ım çıktığında muayeneye gittim. önceki gece karnımın ağrıdığını söylediğimde doktor bana regl olacağımı söyledi. ama 10 gün geçmesine rağmen regl olmadım hala. sizce doktora gitmelimiyim tekrar? tecrübeli arkadaşlar yardım lütfeen:((

canım başın sağolsun Allah sabır versin sanada...ben ilk reglimi 57 gün sonra olmuşum şimdi hesapladımda.....3 kasımda sezeryan oldum 30 aralıkta regl olmuşum... telaslanma bence sorun yok.. psikolojik sebeplerdende gecikebilir belki bilmiyorum... bana 1 yıl bekle dedi doktor gerçi benim 2. sezeryanımdı...tekrar olurmu bilmiyorumda...

Benimde ilk gebeliğimde cnm çok ii anlıyorum senii benimde 24 kasımda sezeryan doğum oldu 24 ocakda regl oldum şimdide 22 şubatta düzene girer bekle cnm dediğin gibi en az 6 ay beklememiz lazım (doktorlar 1 sene desede) inş bu süreci atlatıcaz hepberaber biribirimize destekle yeni gebelikleirmizi konuşucaz:)

birde neden vefat oldu kaçıncı haftaydın paylaşmak istermisin?

CANIM, Selam
bende bir melek annesiyim. bugün tam 40 gün oldu.ve ben 2 gün önce adet gördüm.hatta bu sabah dr.gittim. muayne oldum , danıştım. bir sorun yok dediler. adet kişiden kişiye değişebiliyor. 6 ay görmeyenler oluyormuş. meraklanma derim.

canim öncelikle allah cok sabir versin. bende kelebek (melek)annesiyim. benimde kirkim ciktintan 2 hafta sonra oldu. herkes de degisebilir. takma kafana. 2 ay icinde reglim düzene girdi. hic gecmez sanirsin günleri ama öyle geciyoki rabbim hayirlisiyla tüm melekannelerine sapa saglam bebekler nasip eder insallah.....

Buraya gelmeden önce sanki bir benim başıma gelmiş gibi hissediyordum. Ama burada okudukça paylaştıkça nekadar çok melek annesi varmış görüyor insan...

merhaba,
sanırım sende bebeğini görmedin. kendi isteğinle mi görmedin. yoksa etraftan görmezsen daha iyi olur mu dediler.

ya bana etraftan görmemi sölediler görürsen her şeyde onu ararsın her bebeği ona benzetirsin falan dediler ama ben görmek istedim çok hemd emerak ediyordum kime benzediğini pskolog da görmemi istedi getirdiler hemşireler odaya ama tabutla tabi tabutu görünce yıkıdlım çünkü konduramıyodum ona ölümü tabutu kötü olduğum için götürdüler...:((

Buraya gelmeden önce sanki bir benim başıma gelmiş gibi hissediyordum. Ama burada okudukça paylaştıkça nekadar çok melek annesi varmış görüyor insan...

evet canim ve bilmedigimiz kimbilir kac anne ayni seyleri yasadi. gecen yil yani 2011 de cok bebek öldü.....

Back