evt bende vefat dan sonra çok okudum aslında bizlere bir hediye öbür dünyamız için inş sonsuz alemde kavuşucaz onlaraaa doya doya sevicezz ben oğluşumu göremedim görmek istediğimi söledim ama hemşireler tabutla getirdi o kadar kötü oldum ki direk görünce hemen geri götürdüler zaten bi yandan iyi ki bakmamışım diyorum hayal gibi gelio şimdi bi yandan da içimde kaldı nasıldı oğluşum die ama ailem gördü aynı babası dedi ...bakalım hayatta daha bizi neler bekliyo daha ne olmaz dediklerimiz olucak acaba dua etmekten başka bişi gelmez elimizden Allaha sığınıp bi zor günleri birbirimize destekle atlatıcaz inş...
merhaba arkadaşım bende 8 ay önce 35.haftada doğan oğlumu kaybettim 3 gün yaşadı sadece yavrum
o nedenle burdaki herkezi çok iyi anlayabiliyorum aynı duyguları aynı acıları yağıyoruz ve 8 aydır görüyorum ki sadece bizi bizler anlıyoruz bu acıyı yaşamayanlar bizleri asla anlayamaz Allah ta kimseye yaşatmasın diyorum .bu acı ömrümüzün sonuna kadar bizimle ama bunu yaşayanlarla paylaşmak yazışmak iyi geliyor.
Allah hepimize sabır versin.
burdayım canım gireiyorum 4-12yim pek giremiyorum gece 1de gelyorum vyr kafayı sabah 12 kalk kahvaltı yap işe ara sıra giriyorum işte canım biliyomusun çarşamaba test yaptım ve sonuç pozitiffff çıktı ama sakın facede falan yazmayın kimsenin haberi yok eşim ve ben biliyoruz canımm
canim allah sabir versin.. seni cok iyi anliyorum bende tam 8 aydir ayni aciyi cekiyorum.. allah hepimizin yardimcisi olsun
merhaba,
sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.herkesin ayrı bir hikayesi var. Senide başın sağolsun.. Benimde hiç bir sebep bulunamaması beni çok üzüyor. Ayrıca ben 2 sezeryan yaptım.bundan sonra 3.ve son hakkım olabilir.tekrar hamileleği çok istiyorum ama korkuyorum.
amin canim. iyiki Allaha inancimiz var olmasaydi halimiz ne olurdu...... benim birde kizimin resmi var elimde hastane cekmis dosyalamislar. ilk zamanlar o resmi yanimdan hic ayirmadim onunla yattim onunla kalktim. güllerin icinde uyuyordu kizim. mirac kandiliydi o gün... adeta güle benziyordu cok güzeldi........................rüyamda hic görmedim.. sen hic gördünmü???
Hayır canım hiçç göremedim malasef..
merhaba arkadaşlar malesef ben de sizlerden biriyim. üstelik benim ilk bebeğimdi acısı göğsümün tam ortasında taş gibi duruyor.
arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. sezeryan olduktan sonra ne zaman ilk reglinizi oldunuz? ben hala olmadım da( malum çocuk istemek için önce adetlerimizin düzene girmesi gerekiyor ve ben çok endişeleniyorum. (gerçi 6 ay kesinlikle gebelik yasak ama!)
40 ım çıktığında muayeneye gittim. önceki gece karnımın ağrıdığını söylediğimde doktor bana regl olacağımı söyledi. ama 10 gün geçmesine rağmen regl olmadım hala. sizce doktora gitmelimiyim tekrar? tecrübeli arkadaşlar yardım lütfeen(
merhaba arkadaşlar malesef ben de sizlerden biriyim. üstelik benim ilk bebeğimdi acısı göğsümün tam ortasında taş gibi duruyor.
arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. sezeryan olduktan sonra ne zaman ilk reglinizi oldunuz? ben hala olmadım da( malum çocuk istemek için önce adetlerimizin düzene girmesi gerekiyor ve ben çok endişeleniyorum. (gerçi 6 ay kesinlikle gebelik yasak ama!)
40 ım çıktığında muayeneye gittim. önceki gece karnımın ağrıdığını söylediğimde doktor bana regl olacağımı söyledi. ama 10 gün geçmesine rağmen regl olmadım hala. sizce doktora gitmelimiyim tekrar? tecrübeli arkadaşlar yardım lütfeen(
Bende de resmi var yogun bakımda esim çekmis....
merhaba,benm doğuma girerken bi anda kalbi durdu ama sonuç olarak ölü doğum yaptığım için resmini çekmemişlerr
merhaba,
sanırım sende bebeğini görmedin. kendi isteğinle mi görmedin. yoksa etraftan görmezsen daha iyi olur mu dediler.
Buraya gelmeden önce sanki bir benim başıma gelmiş gibi hissediyordum. Ama burada okudukça paylaştıkça nekadar çok melek annesi varmış görüyor insan...
evet canim ve bilmedigimiz kimbilir kac anne ayni seyleri yasadi. gecen yil yani 2011 de cok bebek öldü.....
Meleğimin mezarına her gittiğimde yanına yeni melekler gelmiş oluyor görüyorum. Daha 3.5 ay oldu ama yanı dolmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?