• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....:(

bende aynı şeyi yaşadım. Paylaşmak isterim. 38 haftanın içindeyken bende hiç bir sebebi olmadan bebeğimi kaybettim. Dr.bana 3 ay sonra denemeye başlayabilirsin dedi. Ben oğlumdan sonra hamile kalmaya karar verdikten sonra 3 sene bu bebeği bekledim. Aşılama ile hamile kalmıştım.ve çok kıymetlimi kızımı kaybettim. Tekrar hamile kalabilirmiyim bilmiyorum.yaşında faktörü var. çok çok üzgünüm...

merhaba,
bu sayfayı bulduğuma çok sevindim bende 13 ocak ta 38 haftalık bebeğimi kaybettim.ve ölü doğum yaptım. Daha 33 gün oldu.aynı şeyleri yaşamış birileriyle görüşmek benide rahatlatıyor. Allahıma şükürler olsun ki benim 10 yaşında bir oğlum var. Oda sezeryan olduğu için bunuda sezeryanla aldılar. Ve benim güzeller güzeli bir kızım oldu. Ancak çok beklediğim çok istediğim kzızıma doyamadan kara topağa verdik. Hayatımda hiç bu kadar büyük bir acı yaşamadım.ve allah dahasınıda hiç kimseye yaşatmasın. Benimde hiç bir sebep açıklanmadı.otopside yapılmadı.eşim istememiş. şu anda daha losuhasyım.duygularım hormonlarında etkisiyle tabiki hat safaalrda. Hayat tutunmaya çalışyorum. Paylaşırsanız sevinirim.

cnm bnm hepimizin derdi ayrı ayrı ama acı aynı bende benim gibi olanları okuyunca kendiimi yanlız hissetmiyorum ve bi nevi teselli buluyorum yaşadağım olay beni şoka uğratsana da çünkü 24 kasıma kadar herşey süperdii bir gün bile bi sorun yaşamadım hatta herkes tarafından maşlalahın var böle rahat gebelik diolardı bi anda olması yıktı ilk bebeğim olması ayrı ...ama şunu düşünmemiz lazım her şer görününde bi hayır vardır Allaha sığınıp sabır dilemek lazım isyandan uzak durup sabır dilemek gerçektende Rabbim sabrını veriyo yardım edio içine umut veriyoo insanın inş yeniden anne olucaz ve yeniden sağlıklı bebeklerimiz olucak "güzel düşünelim ve herşey güzel olsun inş........."

bende aynı şeyi yaşadım. Paylaşmak isterim. 38 haftanın içindeyken bende hiç bir sebebi olmadan bebeğimi kaybettim. Dr.bana 3 ay sonra denemeye başlayabilirsin dedi. Ben oğlumdan sonra hamile kalmaya karar verdikten sonra 3 sene bu bebeği bekledim. Aşılama ile hamile kalmıştım.ve çok kıymetlimi kızımı kaybettim. Tekrar hamile kalabilirmiyim bilmiyorum.yaşında faktörü var. çok çok üzgünüm...

inşş yeniden hamile kalırsın cnm hatta bu kez kendliğinden olur inşşş..:)

39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....:(

merhaba arkadaşım bende 8 ay önce 35.haftada doğan oğlumu kaybettim 3 gün yaşadı sadece yavrum

o nedenle burdaki herkezi çok iyi anlayabiliyorum aynı duyguları aynı acıları yağıyoruz ve 8 aydır görüyorum ki sadece bizi bizler anlıyoruz bu acıyı yaşamayanlar bizleri asla anlayamaz Allah ta kimseye yaşatmasın diyorum .bu acı ömrümüzün sonuna kadar bizimle ama bunu yaşayanlarla paylaşmak yazışmak iyi geliyor.

Allah hepimize sabır versin.

bebekten kan idrar bi kaç şey alındı genetiğe bakıldı bana bakıldı kanda pıhtılanma var mı die daha buugun öğrendim hiç birşey çıkmadı en ufak sebeb bulunamıyo ve en az 1 yıl beklemem gerektiğini söledi doktorum ve daha 2.5 ay oldu beklemek kolay olmuyo hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yapan kiişiler duydum ama emin olamıyo insan ....:(

bana doktorum 1 yıl dedi ama beni dinlemeyeceksen de bari 8 ay bekle demişti sonra başka bir doktora gittim riskli gebelikler uzmanına o da 6 ay yeterli demişti...yani doktordan doktara değişiyo galiba

Hepimizin Allah yardımcısı olsun bende iki bebeğimi sezeryanla doğurdum ve ikiside yaşamıyor.biri 4 ay yaşadı biri bir ay.karnımda iki tane kesik ama ortada cocuk yok çoook çoook zor bir durum Rabbim hepimize sabır versin

amiiinn canım evet Allah hepimize sabır versin Allah bizi ahirette meleklerimize kavuşturur inşallah

inan hepimiz aynıyız aynı acıları aynı duyguları paylaşıyoruz çevredeki düşüncesiz insanlar sayesinde hepimiz aynı zor durumlara düşüyoruz hep aynı hislerle yaşıyoruz o nedenle birbirimizle dertleşmek bize daha iyi geliyor en yakınlarımıza anlatamadığımız şeyleri burda tanımadığımız insanlarla daha rahat paylaşabiliyoruz.

bana doktorum 1 yıl dedi ama beni dinlemeyeceksen de bari 8 ay bekle demişti sonra başka bir doktora gittim riskli gebelikler uzmanına o da 6 ay yeterli demişti...yani doktordan doktara değişiyo galiba

Evt cnm doktordan doktora değişiyo aslında bi doktorun muayne edip tarih vermesi en doğrusu çünkü herkesin bünyesi farklı ama ortalama bi 6 ay en az deniyo senin 8 ay olmuş galiba cnm yeniden gebelik düşünüyormusun?

inşş cnm güzel haberlerini bekliyorum burdan ama bende hastane ve doktor konusunda kararsızım sen benden öndesin inş iyi bi doktor bulursun ve sen bana tavsiye edersin benim daha en az 3-4 ayım var :(( ki Gizm hnm bana en az 1 sene demişti ...ama kulağıma gelen jimerde cenk bey varmış maddi imkanlar orda doğuma el verirse orayı düşünüyorum ....

Merhaba benim bebeğim 26 haftalık doğdu 4 gün yaşadı. Suyum geldi çünkü... Sezeryan oldum bende ve Jmerde Cenk Bey yaptı ameliyatımı. Ama ona ilk kez o gün gittim. Benim doktorumda doruktaydı ve ayrılmış bize haber vermeden. Bende kime gitsem diye araştırırken bu olay oldu. Tavsiye üzerine Cenk Beye gittik o gün...

Merhaba benim bebeğim 26 haftalık doğdu 4 gün yaşadı. Suyum geldi çünkü... Sezeryan oldum bende ve Jmerde Cenk Bey yaptı ameliyatımı. Ama ona ilk kez o gün gittim. Benim doktorumda doruktaydı ve ayrılmış bize haber vermeden. Bende kime gitsem diye araştırırken bu olay oldu. Tavsiye üzerine Cenk Beye gittik o gün...

cnm başın sağolsun seninde doktor konusunda aksilik olmuşş benim gibi bende Cenk beyin ismini duydum senin izlenimin nasıl Cenk bey konusunda...?

Ben bi doğumda birde 1 hafta sonra kontrolde görüştüm toplam 2 kere ama iyi bir doktor bizimle baya ilgilendi ozaman. Yakın bi arkadaşım 2 kez sezeryanla doğum yaptı Cenk Beyde. Çok memnun.. Beni bu aralar kontrole çağırmıştı aslında ama açıkçası jimer maddi anlamda beni biraz zorluyor

Evt cnm doktordan doktora değişiyo aslında bi doktorun muayne edip tarih vermesi en doğrusu çünkü herkesin bünyesi farklı ama ortalama bi 6 ay en az deniyo senin 8 ay olmuş galiba cnm yeniden gebelik düşünüyormusun?

evet ama ben başından sonuna kadar çok problemli bir hamilelik geçirdim

o nedenle korkularım var

Ben bi doğumda birde 1 hafta sonra kontrolde görüştüm toplam 2 kere ama iyi bir doktor bizimle baya ilgilendi ozaman. Yakın bi arkadaşım 2 kez sezeryanla doğum yaptı Cenk Beyde. Çok memnun.. Beni bu aralar kontrole çağırmıştı aslında ama açıkçası jimer maddi anlamda beni biraz zorluyor

Aynen cnm doğum 4000-5000 civarı die sölendi beni de zorlucağı için Cenk bey konusunda kararsız kaldım hem orta halli bi hastane hemde iiyi bi doktor bulmak lazım ama nası olcak bilmiyorum :(

merhaba,
bu sayfayı bulduğuma çok sevindim bende 13 ocak ta 38 haftalık bebeğimi kaybettim.ve ölü doğum yaptım. Daha 33 gün oldu.aynı şeyleri yaşamış birileriyle görüşmek benide rahatlatıyor. Allahıma şükürler olsun ki benim 10 yaşında bir oğlum var. Oda sezeryan olduğu için bunuda sezeryanla aldılar. Ve benim güzeller güzeli bir kızım oldu. Ancak çok beklediğim çok istediğim kzızıma doyamadan kara topağa verdik. Hayatımda hiç bu kadar büyük bir acı yaşamadım.ve allah dahasınıda hiç kimseye yaşatmasın. Benimde hiç bir sebep açıklanmadı.otopside yapılmadı.eşim istememiş. şu anda daha losuhasyım.duygularım hormonlarında etkisiyle tabiki hat safaalrda. Hayat tutunmaya çalışyorum. Paylaşırsanız sevinirim.

hepimiz aynı acıyı yaşadık ama Allah çok büyük insana bu acı ile yaşama gücünü de veriyor . burda yazıp paylaşmak çok iyi geliyo en yakın dostumuzla ailelerimizle dahi konuşamadığımız şeyleri anlatıyoruz paylaşıyoruz ayrıca oğlun senin daha çabuk toparlanma nedinin olacak tutunacak dalın olacak çok bunaldığında onun varlığı sana güç verecek o nedenle aslında şanslısın da... bu olay başıma geldikten sonra bir çok melek annesinin yazdıklarını okudum ve buna da şükür diyebildim.

Aynen cnm doğum 4000-5000 civarı die sölendi beni de zorlucağı için Cenk bey konusunda kararsız kaldım hem orta halli bi hastane hemde iiyi bi doktor bulmak lazım ama nası olcak bilmiyorum :(

sezeryan 3500 ödedik biz kasımda..muayene ssklıysan 50 değilsen 100 tl ama tahliller falan nekadardır bilmiyorum

Dorukta Evrim Hanımı ve Melike Hanımı önerdiler banada..

Son düzenleme:
ne gibi sorunlar yaşadın cnm paylaşmak istermisin?

ilk kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde rahimde açılma vardı

3 ay ilaç kullanıp yattım sonra tam düzeldi derken 5.ayda çok şiddetli bir kanama geçirdim ve tekrar istirahat
onu atlattık derken 6.ayda amniyon sıvısında azalma başladı ve çok hızla ilerledi

zaten her hafta kontrole giderken her gün gitmeye başaldım ve kontrooler günde 3 kere olunca tedbir amaçlı hastaneye erken yattım ama 35.haftada suyun tamamen bitmesiyle acil doğuma alındım bebeğim doğduğunda ciğerleri gelişmemiş solunum sıkıntısı vardı ne yazıkki düzelmedi ve 3. gün kaybettim.

sezeryan 3500 ödedik biz kasımda..muayene ssklıysan 50 değilsen 100 tl ama tahliller falan nekadardır bilmiyorum

Dorukta Evrim Hanımı ve Melike Hanımı önerdiler banada..

Doruk iyi bi hastane hem maddi anlamda hemde temiz çalışanlar ilgili çekirge dorukda sevil hanım var çok ii bi doktor yengem yengemin kardeşi arkadaşım hep ona gittiler gerçektende memnunlar ben aynı hastaneye gitmek istemediğim için doruğa aklımdan çıkarıyorum anılarım o kapıdan girer girmez depreşiyo yeni bi yer bulmam lazım o yüzden ama sana tavsiyem cnm sevil hn...

Doruk iyi bi hastane hem maddi anlamda hemde temiz çalışanlar ilgili çekirge dorukda sevil hanım var çok ii bi doktor yengem yengemin kardeşi arkadaşım hep ona gittiler gerçektende memnunlar ben aynı hastaneye gitmek istemediğim için doruğa aklımdan çıkarıyorum anılarım o kapıdan girer girmez depreşiyo yeni bi yer bulmam lazım o yüzden ama sana tavsiyem cnm sevil hn...

saol canım tavsiyeni dikkate alıcam.. ben orda kaybetmedim bebeğimi ama 6 aya kadar hep oraya gittim..
En iyi doktoruda bulsak biyerden sonra kader belki yaşanacaksa yaşıyoruz işte...bir kızım var çok şükür 5 yaşında . ikincimi kaybettim oda kızdı. eşim bu olaydan sonra tekrar istemiyor bilmiyorum napıcam...

ilk kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde rahimde açılma vardı

3 ay ilaç kullanıp yattım sonra tam düzeldi derken 5.ayda çok şiddetli bir kanama geçirdim ve tekrar istirahat
onu atlattık derken 6.ayda amniyon sıvısında azalma başladı ve çok hızla ilerledi

zaten her hafta kontrole giderken her gün gitmeye başaldım ve kontrooler günde 3 kere olunca tedbir amaçlı hastaneye erken yattım ama 35.haftada suyun tamamen bitmesiyle acil doğuma alındım bebeğim doğduğunda ciğerleri gelişmemiş solunum sıkıntısı vardı ne yazıkki düzelmedi ve 3. gün kaybettim.

canım zoor günler geçirmişin gerçekten yengem buna benzer şeyler yaşadı o dorukda sevil hanıma giidiyodu 27. haftada her an doğum yapabilirsin dedi ilaçlar çoçuğun çiğer gelişimi için iğneler ve sürekli yatışş çok şükür şimdi 4 aylık oğlu oldu bazı şeyler nasip Rabbim gün verirse bi şekilde hayata tutunuyo benimde herşey süperken bi anda kalbi durdu oysaki yengem bana imrenirdi ne rahat gebeliğin var die yani insan oğlunun çabasıda bi yere kadar Rabbim gün verdimi ne şekilerde yaşıyo günü bittimide bazen sebeb vererek bazende sebebsiz bitiyo....:(

Back