Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Evet canım doğumdan sonra kaybettim. Genetik istemediler. Çünkü eşin damarı kesilince oksijensiz kaldığı için kaybettim miniğimi
Anladım benim bebeğimde ciğerlerindeki suyu atamadı farkı rahatsızlıklara çevirdi onun için kaybettim ben doktora sordumda genetik testleride yaptırmak istiyorum diye canlı doğum olduğu için gerek yok dedi size yaptırdılarmı diye merak ettim

Aslında yaptırmak lazım. Ama bir kayıpla yapmıyorlar. Yaşayan bir oğlum daha var.Dediğin gibi canlı doğması ve hamilelikte bir hastalık teşhisi konmadığı için yapmıyorlar.

Aslında yaptırmak lazım. Ama bir kayıpla yapmıyorlar. Yaşayan bir oğlum daha var.Dediğin gibi canlı doğması ve hamilelikte bir hastalık teşhisi konmadığı için yapmıyorlar.
Anladım Rabbim bundan sonra evlatlarımızla imtihan etmesin inşaAllah sağlıklık sıhhatli kucağımıza alıp büyüteceğimz evlatlar nasip etsin

Merhaba canım. Ben bugünlerde çok kötüyüm oğlumun senesi yaklaştıkça tükeniyorum. Sen nasılsın
Nasıl olayım ben de aynı aklıma geldiniz 6 ay oldu oğlum gideli ilk burada yazdığım günü hatırlıyorum da özlüyorum işte sizinle paylaşayım istedim işe gittiğim için bazen unutuyormuşum gibi oluyorum kendime kızıyorum en çok yanlız kalınca hatırlıyorum üzülmeye başlıyorum. Bu süreçte spora gittim bir de iş çıkışları yeni bıraktım yeni yıla Allah nasip kısmet ederse ilk ay denemelere başlayacağız hem seviniyorum hem üzülüyorum kafamı rahat bırakmak istiyorum. Dediğim gibi hocaya da gittim bakalım nasip

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin canım. 11 ay oldu meleğim doğalı. Senesi yaklaştıkça zor günler yaşıyorum.7aydan beri deniyoruz ama malesef olmadı. hayırlısı ne zaman nasip olursa diyoruz artık

Merhaba Melek Anneleri...
Çok uzun zamandır yazmıyorum iş yoğunluğundan ama sanırım hata ediyorum...
Kaderdaşlarım bilmiyorum benim hikayemi okudunuz mu? 7 yıl önce ilk bebeğimi 36+1'de kaybettim. Kaybetmeden 4 gün önce hareketleri azaldı diye dr.uma gitmiştim, bir şey yok deyip göndermişti. 4 gün sonraki kontrolde kalbinin durduğunu öğrendik hem de daha 12 saat bile olmamıştı kalbi duralı...

Size tavsiyem öncelikle genetik testlerinizi yaptırın, bebeğe değil, kendinize genetik testler yaptırın. Hatırladığım kadarıyla yazmaya çalışacağım. Homosistein, Protein C, Protein S, Kan pıhtılaşması testleri (genetik olanları ve mümkünse 4 değil 8 li olanı yaptırın). Bir tane sağlıklı bebeğiniz var ama ikinci bebeğinizin kalbi durdu, yine de yaptırın bu testleri. Çünkü yaş ilerledikçe daha da etkili olabiliyor.

Ben hocaya da gitmiştim, sübyan var demişti. Gebeliğim boyunca ve bebeğim doğar doğmaz takmıştım muskayı. Ona da inancım var çünkü ilk bebeğime hamile kalır kalmaz saçma sapan sesler duymaya başlamıştım. Bir daha aynı acıyı yaşamamak için elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım kendimce.
İstanbul'da yaşayanlar için Dr. tavsiyesinde bulunabilirim. Çok Dr.lar gezdim kaybımdan sonra. Sonrasında en güvenilir Dr.u buldum çok şükür.

Çok şükür şimdi 6 yaşında bir oğlum ve 4 yaşında bir kızım var. Her gün şükrediyorum Rabbime evlatlarım için... Ve biliyorum ki Mevlam sizlere de nasip edecek yaralarınızı saracak evlatlar... Dualarımdasınız... Bizi ancak bizler anlayabilir, desteğe ihtiyacınız olduğunda özelden yazabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Hepinize sabır diliyorum, biliyorum ki şuan en çok ihtiyacınız olan şey bu...

Ahhh canım kendi adıma söyleyim bu sayfayı baştan sona okudum. Sayfa sayfa.senide biliyorum. Mersinde bu sübyan olayı tıbıka diyorlar. Düşük ya da ölü doğum olanlara yaparlar bir muska hamilelikte takar ve bebek doğunca bebeğe takarlar. Benim bir sağ oğlum vr çok şükür 9yaşına girdi. Kaybettim meleğim yaşasaydı ocak 19 da bir yaşına girecekti.doğumdan 4gün sonra kaybettim ve bir kayıpta gen taraması istemiyor ve yapmıyorlar

Doğduktan sonra kaybedilen durumlarda test yapmıyorlar tabii erken doğumdan kaynaklı ya da plasenta yırtılmasından kaynaklı doğum yapmadıysan. Eğer bunları yaşadıysan yapılır test.

Doğduktan sonra kaybedilen durumlarda test yapmıyorlar tabii erken doğumdan kaynaklı ya da plasenta yırtılmasından kaynaklı doğum yapmadıysan. Eğer bunları yaşadıysan yapılır test.
Yok canım doğum sırasında doktor plasentanın damarını kesince oksijensiz kaldı yavrum.organları dayanamadı.doktor hatası. Ama doktora göre değil.

Ben kayıp yaşadığımda bu topiği başından sonuna kadar okumuştum ve evet sizi hatırlıyorum geçmişten yazan biri görünce mutlu oluyorum sanki geçmişten biri çıkıp gelip herşey güzel olacak hissine kapılıyorum rabbim evlatlarınıza sağlık sıhhat versin acılarını göstermesin burada umutla bekleyen ne kadar melek annesi varsa hepsine bu yıl sağlıkla nasip etsin inşallah çok zor atlattım diyorum 2 yıl olacak geriye dönüp baktığımda bir arpa boyu yol gidememeşim gibi geliyor belki yeni bir nefes teselli olur diyordum ama oda olmadı bakalım rabbim ne zaman ol derse o zamanı bekliyorum gelirsede korku dolu bir 35 hafta beni bekilyor olacacak hepimizi iiini bilen seven iyi doktorlarla karşılaştırsın benim meleğim doktor ihmalinden gitti adım kadar eminim ama ispatlayamıyorum

Aynı bende öyle ispatım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…