• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezen01'in başarı öyküsü...

kahvalti yapmiyorum öglen yine bir iki meyve aksamda ne yemegi varsa ekmeksiz ondan

olmaz iste..sabahlari mutlaka kahvalti yapacaksin..öglenleri haslama ye bagirsaklarin calissin,yesil sebze yani..ne yemegi olmaz,cnm aksamlarida ya salata yada haslama sebze yada izgara tavuk yada et..

öyleyken veremiyorum birde yesem ne olur allah bilir üstüne iki kati kilo koyarim herhalde

olmaz iste..yanlis yapiyorsun..sabah yemessen olmaz..kahveyi cok icersen kabiz olursun..3 ögün yemen lazim..az ye kalorisiz seyler yee..haslama yee..almanyada yasiyorsun,binbir türlü yesil sebze var..hasla hasla yee..korkma kilo almassin..

olmaz iste..yanlis yapiyorsun..sabah yemessen olmaz..kahveyi cok icersen kabiz olursun..3 ögün yemen lazim..az ye kalorisiz seyler yee..haslama yee..almanyada yasiyorsun,binbir türlü yesil sebze var..hasla hasla yee..korkma kilo almassin..

ay iki kücük cocuk birde koca onlara ücünede ayri yemek pisirmekten kendime ayri yemek yapmak ne aklima geliyor nede vaktim kaliyor

bes alti yaprak beyaz lahanayi tencereye koyuyorsun üzerine üstü kapanacak sekilde su koyuyorsun 10dakika kaynatiyorsun sabah ögle aksam yemeklerden önce iciyorsun acayip yag eritiyo afedersin idrarinda bile farketiyorsun eriyen yaglari

bes alti yaprak beyaz lahanayi tencereye koyuyorsun üzerine üstü kapanacak sekilde su koyuyorsun 10dakika kaynatiyorsun sabah ögle aksam yemeklerden önce iciyorsun acayip yag eritiyo afedersin idrarinda bile farketiyorsun eriyen yaglari

Annemde yapıyodu bunu arada bi bende içiyodum.. ama tabii devamlı yapmak lazım.. bide limon sıkıyoduk içine öyle içiyoduk..
Bide bi zamanlar maydonoz suyu içmeye çalışmıştım ıyyy öyle iğrenç bişey olamaz zaten maydonozu hiç sevmem bide suyunu içmeye kalkmıştım ıykk kaydirigubbakcemile3

Back