pfff biri beni gaza getirsee mafoldumben
sevgili kaynanatörüm beni gaza getirmeseydi bende veremezdim..:mymeka:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pfff biri beni gaza getirsee mafoldumben
6 kilo nasil gidecek 6 7 aydir ekmek yemiyorum seker kullanmiyorum 12 kilo verdim ama daha veremiyorum
biryerlerde yanlis yapiyorsundur mutlaka..aksamlari 6 dan sonra yemek yemegi birak..
kahvalti yapmiyorum öglen yine bir iki meyve aksamda ne yemegi varsa ekmeksiz ondan
kahvalti yapmiyorum öglen yine bir iki meyve aksamda ne yemegi varsa ekmeksiz ondan
yalniz sabah ac karnina iki fincan kahve biraz süt ve tatlandiriciyla
sevgili kaynanatörüm beni gaza getirmeseydi bende veremezdim..:mymeka:
cnm yanlis yapiyorsun,bide emziklisin yani,olmaz..kahve seni delirtir,ya cay ic yada yagsiz süt ama mutlaka birseyler ye..domates salatalik diyet ekmegi..
öyleyken veremiyorum birde yesem ne olur allah bilir üstüne iki kati kilo koyarim herhalde
olmaz iste..yanlis yapiyorsun..sabah yemessen olmaz..kahveyi cok icersen kabiz olursun..3 ögün yemen lazim..az ye kalorisiz seyler yee..haslama yee..almanyada yasiyorsun,binbir türlü yesil sebze var..hasla hasla yee..korkma kilo almassin..
kaydirigubbakcemile3 aynen öyle oldu kaydirigubbakcemile3
mate cayi yada biberiyenin faydasi varmi acaba bilginiz varmi
lahana suyu cok güzel kilo verdiriyor ben onun sayesinde12kilo verdim ama sonra takildi
bes alti yaprak beyaz lahanayi tencereye koyuyorsun üzerine üstü kapanacak sekilde su koyuyorsun 10dakika kaynatiyorsun sabah ögle aksam yemeklerden önce iciyorsun acayip yag eritiyo afedersin idrarinda bile farketiyorsun eriyen yaglari