• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezen01'in başarı öyküsü...

tebrikler çok güzel görünüosun yerimseniben
benim yıllardır veremediğim 4-5 kilo fazlam var senağlama
ne zaman diyet yapsam yemeği hepten kesiom zaten en fazla bi hafta sora da diyetim sonlanıo..
bi 10 gün sonra (belli nedenlerim var:) tekrar başlıcam bakalım. bu sefer şeker ve ekmeği çıkarıp meyve sebze yemeğe çalışcam, hepten kesince de aç kalıo insan baş ağrısı yapıo diyeti bırakıorum :S
bana tavsiyelerin var mı canım? bi de günde 2 öğün yiyorum genelde öğlen ve akşamüstü.. okulda pek zaman olmuyo.. o yüzden akşam çok aç geliorum birden çok yiyorum bide çikolatayı bıraksam pfffff

cnm 4-5 kiloyu dert etme bence..2 ögün cok az..ekmegi birakma,ekmek yemessen zayiflayamssin..ben diyet ekmegi yedim bol bol..kalorisi hic olmayanlardan..ama caylarda ve kahvelerde tatlandirici kullan..tatli pasta hamur isinden uzak dur biraz..aksamlari 6 dan sonra yemek yeme..madem gec geliyorsun sebze haslama yada salata yee..elma ye havuc yee..ama cikolata yeme..cok fazla seker var icinde..cantanda devamli etimek bulunsun su kitir olanlardan..aciktikca agzina at..opuyorumnanaktan

cnm bende zayiflarken kahvede ictim cayda..ama her ikisinide tatlandiriciyla..kahve normal sartlarda zararli icinde kafein var..ben nescafenin cok az kalorisi olanini ictim..zaten normaldede süt kullanmam kahvede..ama bence sirf kahve icmekten vazgec..kahve zayiflatmaz..hele sabahlari ac karnina..mideni mahveder..bitki caylari ic..normal cay ic fazla koyu olmasin..zayiflayayim derken midenden olma..

bitki cayinida denedim ama fayda göremedim besi bir arada bitki cayini denedim iki ay faydasini hic görmedim dahada kötüsü siskinlik yapti ama lahana suyuyla birde ekmegi sekeri keserek 12 kilo verdim 75 kiloydum simdi 63 kiloyum dahada veremiyorum yine ekmek ve seker kullanmiyorum simdide dogadan form cayi duydum onu deniyorum

aksam altidan sonra cay kahvedemi icmemistin

cnm aksam 6 deyince yemek yeme dedim..cayda ic kahvede ic,meyvede yee...ama aksam 6 dan sonra yemek yiyeceksen,ya haslama yada salata ye,demek istedim..dogadan forma güvenerek zayiflamaya calisma bence o sadece tuvalete cikarir..

Süper tebrik ederim valla alkisalkisalkis
Keşke bide ben verebilsem şu kiloları senağlama
61 kiloyum 52 olmak istiyorum.. gerçi arkadaşım fazla değil 55 yeter diyo ama artık nasıl rahat hissedersem kendimi bakıcaz:))
Ama bi türlü başlayamıyorum zayıflamak istiyorum ama canım hiç bişey yapmak istemiyor mafoldumben
Çok tuhaf benim durumum vahim sanırım:)) hiç benim gibi olan var mı aranızda kızlar??

kiz sezen tebrik ederim,alkisalkisalkis
hani önceki halim soraki halimi koyucam demissin ben anca sorakini gördüm önceki halin nerde onu göremedim.
onuda göreyim belki utanip 3 - 5 kiloda ben verirrim:hulya:

kiz sezen tebrik ederim,alkisalkisalkis
hani önceki halim soraki halimi koyucam demissin ben anca sorakini gördüm önceki halin nerde onu göremedim.
onuda göreyim belki utanip 3 - 5 kiloda ben verirrim:hulya:

cnm inanki bir türlü koyamadim..firsatim olmadi..ama en kisa zamanda koyacagim..

Süper tebrik ederim valla alkisalkisalkis
Keşke bide ben verebilsem şu kiloları senağlama
61 kiloyum 52 olmak istiyorum.. gerçi arkadaşım fazla değil 55 yeter diyo ama artık nasıl rahat hissedersem kendimi bakıcaz:))
Ama bi türlü başlayamıyorum zayıflamak istiyorum ama canım hiç bişey yapmak istemiyor mafoldumben
Çok tuhaf benim durumum vahim sanırım:)) hiç benim gibi olan var mı aranızda kızlar??

cnm boyun kacki??neden dert ediyorsun bu kadar..önce beyninde bitir,bence yeme isini..

cnm boyun kacki??neden dert ediyorsun bu kadar..önce beyninde bitir,bence yeme isini..

Boyum 1.65. Çok az bi fazlalığım var.. ama o bile bana çok geliyo yani rahat edemiyorum:( o yüzden zayıflamak istiyorum ama bi türlü başlayamıyorum.. tuhaf sanki pek ciddiye almıyo gibiyim bende anlayamıyorum kendimi:)
Daha öncede 10 kilodan fazla vermiştim 2 sene fln oluyo.. çok şükür korudumda kilomu ama bide şu son kalanlardan kurtulabilsem:)
Yani az çok biliyorum ne yapmam gerektiğini.. ama bi türlü uygulayamıyorum.
Ha bugün ha yarın derken hayal olarak kalıcak heralde:(
Ama artık ciddi ciddi başlamak gerekiyo bunun farkındayım ve başlıcam inş. şubata kadar vermek istiyorum bu kiloları başarabilirsem eğer:)

Boyum 1.65. Çok az bi fazlalığım var.. ama o bile bana çok geliyo yani rahat edemiyorum:( o yüzden zayıflamak istiyorum ama bi türlü başlayamıyorum.. tuhaf sanki pek ciddiye almıyo gibiyim bende anlayamıyorum kendimi:)
Daha öncede 10 kilodan fazla vermiştim 2 sene fln oluyo.. çok şükür korudumda kilomu ama bide şu son kalanlardan kurtulabilsem:)
Yani az çok biliyorum ne yapmam gerektiğini.. ama bi türlü uygulayamıyorum.
Ha bugün ha yarın derken hayal olarak kalıcak heralde:(
Ama artık ciddi ciddi başlamak gerekiyo bunun farkındayım ve başlıcam inş. şubata kadar vermek istiyorum bu kiloları başarabilirsem eğer:)

cnm senin ideal kilon 57..benimde boyum 1.65..59 a kadar düstüm ilk baslarda ama bünyem kaldirmadi cok cirkin oldum,sagligimi kaybediyordum..biraktim hatta su an 61 kiloyum..ve cok memnunum..bence bu kadar dert etme..benim üst kismim genis,alt kismim kücük..bluzleri 38 beden,pantolonlari ise 36 giyiyorum..cokta zayiflayinca ayni body yapanlar yokmu vücut gelistirenler,onlar gibi oluyorum..bence sende fazla vermemeye dikkat et..cok istiyorsan.2 kilo ver.yeter bence..

cnm senin ideal kilon 57..benimde boyum 1.65..59 a kadar düstüm ilk baslarda ama bünyem kaldirmadi cok cirkin oldum,sagligimi kaybediyordum..biraktim hatta su an 61 kiloyum..ve cok memnunum..bence bu kadar dert etme..benim üst kismim genis,alt kismim kücük..bluzleri 38 beden,pantolonlari ise 36 giyiyorum..cokta zayiflayinca ayni body yapanlar yokmu vücut gelistirenler,onlar gibi oluyorum..bence sende fazla vermemeye dikkat et..cok istiyorsan.2 kilo ver.yeter bence..

Evet haklısın bende baktım şimdi netten öyleymiş:) 57.. aslında önde 5i bi görebilsem rahatlıcam gibi:) kaç olursa olsun:)
Ya mesela benimde kollarım biraz kalın:( bide azıcık sarkıyo kilo verdiğim için önceden..
o yüzden biraz daha spor yapmam lazım sanırım. Ha bide ne diyolar onlara can simidi mi kaydirigubbakcemile3 karnımın yanları fazla çıkıyo.. kafamçokkarıştı

Evet haklısın bende baktım şimdi netten öyleymiş:) 57.. aslında önde 5i bi görebilsem rahatlıcam gibi:) kaç olursa olsun:)
Ya mesela benimde kollarım biraz kalın:( bide azıcık sarkıyo kilo verdiğim için önceden..
o yüzden biraz daha spor yapmam lazım sanırım. Ha bide ne diyolar onlara can simidi mi kaydirigubbakcemile3 karnımın yanları fazla çıkıyo.. kafamçokkarıştı

can simidimi kaydirigubbakcemile3 bende o yok..sadece tek rahatsizligim karnimdaki yirtiklar oda dogumlarimdan kaldikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

boyum 160 kilom 63 biraz daha verebilseydim bendede karnimda iki dogumdan sonra catlaklar olustu bilmiyorum nasil gececek

boyum 160 kilom 63 biraz daha verebilseydim bendede karnimda iki dogumdan sonra catlaklar olustu bilmiyorum nasil gececek

cnm sende 57-56 olsan yeter..bu catlaklar gecmiyor cnm yaa..bende 3 dogum yaptim karnim harita gibi..ancak ameliyatla düzeliyor..onlada ugrasamam zormus ameliyati...

benim boyum160 kilom 63 biraz verebilseydim bendede karnimda iki dogumdan sonra catlaklar var nasil gececek bilmiyorum ama hic gecmiyormus herhalde

Son düzenleyen: Moderatör:
Back