• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezen01'in başarı öyküsü...

tmm cnm bulup pc ye aktarmam lazim..6 sene oldu zayiflayali,en son ki halimi bulayim,aynen ekleyecegim:ecrin_bebek:

ooo maaşallah canım, uzun bir süre olmuş kilo vereli. Ne güzel kiloları geri almamakta önemli, opuyorumnanaktan bende verebilseydim şu 19 kg. yu :gitme: sonra asla almayacağım geriye :çok üzgünüm:

ayyy iyice heyecan yaptım,resimlerini çok merak ettim :dance:

ooo maaşallah canım, uzun bir süre olmuş kilo vereli. Ne güzel kiloları geri almamakta önemli, opuyorumnanaktan bende verebilseydim şu 19 kg. yu :gitme: sonra asla almayacağım geriye :çok üzgünüm:

ayyy iyice heyecan yaptım,resimlerini çok merak ettim :dance:

inanki almadim hayatim,hatta cok yedigim zaman rahatsiz bile ediyor,almiyor midem fazlasini..insallah sende vereceksin cnm..azicik azimm ya..zor birsey degil tatlimkaydirigubbakcemile2

inanki almadim hayatim,hatta cok yedigim zaman rahatsiz bile ediyor,almiyor midem fazlasini..insallah sende vereceksin cnm..azicik azimm ya..zor birsey degil tatlimkaydirigubbakcemile2

Azmettim ama vereceğim kilolarımı. kaydirigubbakcemile2 1 ayda 4 kilo verebildiysem devamı da gelir inşallah :Saruboceq:

Azmettim ama vereceğim kilolarımı. kaydirigubbakcemile2 1 ayda 4 kilo verebildiysem devamı da gelir inşallah :Saruboceq:

normalide o zaten..bende senin gibi ayda 4-5 kilo arasi verdim..ve geri almadim..zaten son zamanlara yaklastikca daha cok gidiyor ben önünü almasaydim daha cok verirdim..

normalide o zaten..bende senin gibi ayda 4-5 kilo arasi verdim..ve geri almadim..zaten son zamanlara yaklastikca daha cok gidiyor ben önünü almasaydim daha cok verirdim..

İnşallah, banada yeterde artar bile ayda 4 kilo, ayın 15 i 18 i gibi 1 ay olacak 3-3,5 kg. civarı verdim. Belki 1 kg. daha veririm. Evet doğru olanıda ayda 4-5 kg. vermekmiş. Bu sayede dediğin gibi verdiklerini geri almazmışsın a.s Yola devam durmak yok 18-19 kg. daha verene kadar sositososito

Resimlerini de bekliyorum, gelişme yok galiba bu konuyla ilgili :kedi:

ben yenı katıldım aranıza.. bu hafta 3.haftam yenı dıyete basladım 95le basladım her hafta en fazla 1kılo verecek sekılde dıyet yapıyorum 6öğün yıyorum. amacım 68 ın altında olmak. inşallah basarırım.. yaza kadar kararlıyım istedıgım kılomda olcam

ben yenı katıldım aranıza.. bu hafta 3.haftam yenı dıyete basladım 95le basladım her hafta en fazla 1kılo verecek sekılde dıyet yapıyorum 6öğün yıyorum. amacım 68 ın altında olmak. inşallah basarırım.. yaza kadar kararlıyım istedıgım kılomda olcam

Hoşgeldin cnm. tabiki kilolarını verebilirsin, ayda 4 kg. versen 7 ayda kurtulursun fazla kilolarından. Haziran sonunda istediğin kiloya ulaşırsın böylece :dance: Önemli olan azim etmek, kendini, beynini inandır kilo vereceğine, kesin verirsin. İradene sahip ol canım. Birazda spor yürüyüş falan yaparsın olur biter kaydirigubbakcemile5

sezencim sana bişey sorabilirmiyim saf zeytinyağı derken yani sen nasıl bir şey kullandın yani marka felan varmı söyleyebilirmisin benim bağırsak tembelliğimde varda bende kullanmak istiyorum

sezencim sana bişey sorabilirmiyim saf zeytinyağı derken yani sen nasıl bir şey kullandın yani marka felan varmı söyleyebilirmisin benim bağırsak tembelliğimde varda bende kullanmak istiyorum

cnm kristal zeytinyagi.kücük teneke kutuda oluyor..icmeni tavsiye ederim,bir kasik sadece bagirsaklarinida calistirir,kolesterolde düsürür..

anladım canım çok teşekkür ederim ama ben başka yağ almışım yani açık kilo işi ayvalıktan gelmiş fakat üç gündür içmeme rağmen pek bi etki ettini söyliyemem üstüne iki bardak ılık suda içiyorum zaten gün boyu 2.5 lt su tüketiyorum yinede yok yok bide senin dedinden alim canım çok sağol

tabi uzun zaman oldu ben kullanali,siseyede almis olabilirler,kristal riviera zeytinyagi..

yok yok bizimburda hala ayni tenekede ben salatalara kullaniyordum
bende iki cocuk annesiyim 75 kiloydum 3 ay icersinde 63 kiloya düstüm 5 aydirda kilo almiyorum ama zeytinyagini deneyecegim biraz daha vermek istiyorum simdi dogadan form karisik bitki cayi duymustum ona baslamistim

biryerlerde okumustum kahve tadlandiriciyla yagsiz sütle icilirse ama ac karnina icilecekmis sabah zayiflattigini okumustum bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim

tebrikler çok güzel görünüosun yerimseniben
benim yıllardır veremediğim 4-5 kilo fazlam var senağlama
ne zaman diyet yapsam yemeği hepten kesiom zaten en fazla bi hafta sora da diyetim sonlanıo..
bi 10 gün sonra (belli nedenlerim var:) tekrar başlıcam bakalım. bu sefer şeker ve ekmeği çıkarıp meyve sebze yemeğe çalışcam, hepten kesince de aç kalıo insan baş ağrısı yapıo diyeti bırakıorum :S
bana tavsiyelerin var mı canım? bi de günde 2 öğün yiyorum genelde öğlen ve akşamüstü.. okulda pek zaman olmuyo.. o yüzden akşam çok aç geliorum birden çok yiyorum bide çikolatayı bıraksam pfffff

tebrik ederim sezen gercektten muhtesem görünüyorsun bende 30kasimda basladim diyete 83 kiloyla basladim simdi 81.6 kiloyum hedefim 60 kilo omka insallah bend esnin gibi hedefe ulasirim ben bide dez diyet ürürünü aldim onuda kulaniyorum ama senin uyguladiklarini ben not ettim dez bitincede bu sefer aynen devam edicem bende 2007-2008 arasi hamilelikten önce aynen senin uyladigin sekilde diyet yaptim tam 16 kilo verdim ama hamile kaldigim icin kilolalr haliyle yine geldi simdi verme cabasindayim insallah veiririm ama ben günlük yüürüsümü ihmal etmiyordum ozaman simdi yapamiyorum iktane cocuk sonctta neyse cok yazdim tekrara tebrikler vermek istiyen arakdaslara basarilar

biryerlerde okumustum kahve tadlandiriciyla yagsiz sütle icilirse ama ac karnina icilecekmis sabah zayiflattigini okumustum bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim

cnm bende zayiflarken kahvede ictim cayda..ama her ikisinide tatlandiriciyla..kahve normal sartlarda zararli icinde kafein var..ben nescafenin cok az kalorisi olanini ictim..zaten normaldede süt kullanmam kahvede..ama bence sirf kahve icmekten vazgec..kahve zayiflatmaz..hele sabahlari ac karnina..mideni mahveder..bitki caylari ic..normal cay ic fazla koyu olmasin..zayiflayayim derken midenden olma..

Back