şimdi gördümmkaydirigubbakcemile5 inş. bizde böyle oluruz yaa..zeytinyağını da hiç sevmem ama denicem
burnunu kapat ic..bir yemek kasigi zaten cnmcimm..azmet cnm..verirsin kilonu emin ol..:hulya:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi gördümmkaydirigubbakcemile5 inş. bizde böyle oluruz yaa..zeytinyağını da hiç sevmem ama denicem
tmm cnm bulup pc ye aktarmam lazim..6 sene oldu zayiflayali,en son ki halimi bulayim,aynen ekleyecegim:ecrin_bebek:
ooo maaşallah canım, uzun bir süre olmuş kilo vereli. Ne güzel kiloları geri almamakta önemli, opuyorumnanaktan bende verebilseydim şu 19 kg. yu :gitme: sonra asla almayacağım geriye :çok üzgünüm:
ayyy iyice heyecan yaptım,resimlerini çok merak ettim :dance:
inanki almadim hayatim,hatta cok yedigim zaman rahatsiz bile ediyor,almiyor midem fazlasini..insallah sende vereceksin cnm..azicik azimm ya..zor birsey degil tatlimkaydirigubbakcemile2
Azmettim ama vereceğim kilolarımı. kaydirigubbakcemile2 1 ayda 4 kilo verebildiysem devamı da gelir inşallah :Saruboceq:
normalide o zaten..bende senin gibi ayda 4-5 kilo arasi verdim..ve geri almadim..zaten son zamanlara yaklastikca daha cok gidiyor ben önünü almasaydim daha cok verirdim..
ben yenı katıldım aranıza.. bu hafta 3.haftam yenı dıyete basladım 95le basladım her hafta en fazla 1kılo verecek sekılde dıyet yapıyorum 6öğün yıyorum. amacım 68 ın altında olmak. inşallah basarırım.. yaza kadar kararlıyım istedıgım kılomda olcam
masallh size ben bir iki aydir 65 goremedim daha
bi 60 olsam
sezencim sana bişey sorabilirmiyim saf zeytinyağı derken yani sen nasıl bir şey kullandın yani marka felan varmı söyleyebilirmisin benim bağırsak tembelliğimde varda bende kullanmak istiyorum
sezencim sana bişey sorabilirmiyim saf zeytinyağı derken yani sen nasıl bir şey kullandın yani marka felan varmı söyleyebilirmisin benim bağırsak tembelliğimde varda bende kullanmak istiyorum
tabi uzun zaman oldu ben kullanali,siseyede almis olabilirler,kristal riviera zeytinyagi..
biryerlerde okumustum kahve tadlandiriciyla yagsiz sütle icilirse ama ac karnina icilecekmis sabah zayiflattigini okumustum bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim