• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezen01'in başarı öyküsü...

inan sizin gibilere hayranım.benim de vermem gereken 24 kilom var.iradem çok zayıf ya.offfffff.

cnm sana tavsiyelerim olacak...önce kendine bir tarti al,mümkünse dijital olanlardan..diyet yapmak ac kalmak degildir,sabah kalk ic camasirlarinla tartil bir kagida yaz.ben sabahlari bir yemek kasigi zeytinyagi iciyordum üstünede 2 bardak ilik su.yagi icemessen normal kahvaltida ne iciyorsan cay yada kahve ama seker yerine tatlandirici kullan.domates salatalik cok az yagsiz peynir,ben mozarella yiyordum ekmek olarak ya kepekli yada etimek.arada acikirsan havuc,elma.öglenleri haslama yiyecekler yani patates,brokoli,brüksel lahanasi,karnibahar istedigin kadar yalniz tuzsuz ve yagsiz bunlardan bol bol yiyebilirsin.ben pilav bile yedim,yag koymadan yalniz tuzotla yani yemek tatlandiricisiyla.aksamlarida haslama sebzeler.yagsiz bol limonlu salatalar.hazir corbalar yag koymadan tabiki,bol bol su ic ama,et olarak ben kirmizi et hic yemedim zaten pekte aram yoktu.tavugun gögsü yani beyaz etini hasla ye.balik firinda yada izgara bol bol ye.ama saat 6 dan sonra kesinlikle yemek yeme.cok acikirsan gene elme ve havuc tabiki mevsimine göre portakal mandalina yiyebilirsin.üzüm,incir muz bunlardan uzak dur.sekerli icecekler,kola.fanta ve benzeri bütün icecekler uzak dur.söylememe gerek varmi ama pastalar cörekler börekler cikolatalar yeme.aksam yatarken tartiya cikma moralin bozulur:))cünkü gün boyu yediklerinden dolayi fazla gösterir.2 güne bir sabahlari tartil.eger bunlari uygularsan incecik cok güzel bir bayan olur cikarsin..ama önce beyninde bitir bu yeme isini..ben sana inaniyorum basaracaksin..burdanda resimlerine bakacagiz Allah izin verirse tamamimi canimcimm:lepi:

cnm sana tavsiyelerim olacak...önce kendine bir tarti al,mümkünse dijital olanlardan..diyet yapmak ac kalmak degildir,sabah kalk ic camasirlarinla tartil bir kagida yaz.ben sabahlari bir yemek kasigi zeytinyagi iciyordum üstünede 2 bardak ilik su.yagi icemessen normal kahvaltida ne iciyorsan cay yada kahve ama seker yerine tatlandirici kullan.domates salatalik cok az yagsiz peynir,ben mozarella yiyordum ekmek olarak ya kepekli yada etimek.arada acikirsan havuc,elma.öglenleri haslama yiyecekler yani patates,brokoli,brüksel lahanasi,karnibahar istedigin kadar yalniz tuzsuz ve yagsiz bunlardan bol bol yiyebilirsin.ben pilav bile yedim,yag koymadan yalniz tuzotla yani yemek tatlandiricisiyla.aksamlarida haslama sebzeler.yagsiz bol limonlu salatalar.hazir corbalar yag koymadan tabiki,bol bol su ic ama,et olarak ben kirmizi et hic yemedim zaten pekte aram yoktu.tavugun gögsü yani beyaz etini hasla ye.balik firinda yada izgara bol bol ye.ama saat 6 dan sonra kesinlikle yemek yeme.cok acikirsan gene elme ve havuc tabiki mevsimine göre portakal mandalina yiyebilirsin.üzüm,incir muz bunlardan uzak dur.sekerli icecekler,kola.fanta ve benzeri bütün icecekler uzak dur.söylememe gerek varmi ama pastalar cörekler börekler cikolatalar yeme.aksam yatarken tartiya cikma moralin bozulur:))cünkü gün boyu yediklerinden dolayi fazla gösterir.2 güne bir sabahlari tartil.eger bunlari uygularsan incecik cok güzel bir bayan olur cikarsin..ama önce beyninde bitir bu yeme isini..ben sana inaniyorum basaracaksin..burdanda resimlerine bakacagiz Allah izin verirse tamamimi canimcimm:lepi:

tebrikler canm.

aynen öyle oldu canimcimmm..beni görenler esime yenidenmi evlendin bu kim diye sordular..delikafadulden:sm_cool:hihoyyytlülülülülülü

ay canım yaa
tebrik edrim seni....
buradaki başarı öyküleri beni
acaip motive ediyor...
teşekkür ederim paylasımın için..
saglıklı günler yavrularınla ve eşinle....

:nazar:

canim kirmizi et tüketimi yapmak lazim muhahkak bence diyette cok abatmadan azda olsa kirmizi et tüketilmeli..hem yenmediginden kastan gidiyo kilolar birde maglum vücünda ihtaci olan b12 vitanimi var tebrik ederim cok güzel vermissin yapacak arkadaslar bence kirmizi etide listeye ekleseler iyi olur

ilk yukledigin resim gorunuyor digerini goremedim..
helal olsun diyorummmalkisalkisalkisazminee hayran kaldim.az birsey degil 82 kilodan 59 kiloya dusmek...cok fit gorunuyorsun..

esra01.png

sisman halimide pc ye aktarip yanyana koyacagim:sm_cool:öncesi sonrasi:sm_cool:

Öncesi ve sonrası resimlerini Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım başlıklı kısma koyarsan daha çok kişi görür ve daha etkili olur canım. Sayende çok daha fazla kişi motive olur opuyorumnanaktan

görünüyorum cnm..bilmemki:sm_confused:

Canım resmini gördüm süper olmuşsun opuyorumnanaktan Kilolu fotolarını da bekliyorum dört gözle. Azminden dolayı kutlarım seni tekrar canım alkisalkisalkis

şimdi gördümmkaydirigubbakcemile5 inş. bizde böyle oluruz yaa..zeytinyağını da hiç sevmem ama denicem

Back