Bir başka zamanda akraba sofrasındayız bu kez.Rabbim bizi akrabasız ve gerçek dostsuz bırakmasın inşAllah.
Menümüzde yine kuru patlıcan,biber dolma,yaprak sarma patates salatası,ev yapımı yoğurt ve zeytinyağlı pancar vardı.Bunu özellike yarın pazardan alıp tekrar yapılışı ile birlikte vermek istiyorum inşAllah.
Veeee kışın tadını bizim gibi çıkaran kaç kişi var acaba
Soba keyfi ve kestane kebappppp
sen nasptın kardeş yaa o yaprak sarmaları gösterdin memelerim şişecek şimcikkkk offf en sevdiğim şey yaprak sarmadır çok canım çekti gece gece yaaaaaaa
off bu gece bu topik benim heryerimi şişirecek yaaaa bacı size gelmek istiyorum şuan o sobanın üzerindeki kestaneleri lüpletmek istiyorum
Ayyy canım benim yaaa hakkını helal et ne olur.:2:
Yakınmısın bana gel yapayım sana hemen yarın.
Canım ya gel vallahi gel kapım açık.ben Adanadayım buralı isen yarın gel şimdi gel...Bu saatte yemekle kimsenin işi olmaz kimsenin canı çekmesin diye yazmıştım bunları ben.
ahh kıyamam canım beni mi düşündün ne kadar iyisin bayılıyorum böyle iyi kalpli insanlara
estafirullah canım ne demek helal olsun tabii ki ne hakkım olabilir ki
keşke yakın olaydık kız gelirdim hem sobada bana kestane de yapardın ne arsızım yaaa
Bursalıyım kız ben sen nerden.?
Canım benim bende Adana'dayım.Vallahi yolun Adana'ya düşerse başım üstüne beklerim.Keşke yakın olsak soframı paylaşmayı severim ben.Ne pişirsem konu komşuma veririm mutlaka.Sana her daim yer olur bizim evimizde canımcım.
Her zaman beklerim gecekuşumbenim.Sıcakkanlıyımdır huyum kurusun azcık kötü olmak istiyorum ama başaramıyorum :26: e yaparsın.İyi olmak güzel yinede tanımadığın insanlarla bile dost olup daimi kalabiliyorum canım.Umarım seninlede öyle dost oluruz neden olmasın .Mutfağıma hoşgeldin sana bir Türk Kahvesi ısmarlayayım canım.
Vereyim canım olur.Ama ev yapımı benim meyve sularım.Hazır kullanmam bahçemin portakalından sıkıp getiriyorum hemen..
Bunlar benim bahçemden organik portakallar.
Buda suyu..Bunu kopya çektim ama..