Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 dk müsade canlar paylaşıma devam sıradaki tarifim ELMALI ETİMEK TATLISI
ama oğluşum uyandı yatırıp geliyorummm
evli misin sen gııııııbir de çocuğun bilem var haben seni bekar sanıyordum gene neden diye sorma işte içime öyle bir his gelmişti
kaç yaşındasın bacı 25 den küçük olma sakın benden küçük olup çoluk çocuğa girmiş olma sakın saçını başını yolarım bak haa komplexe girerim
Yaşlandım ben bebeğim.Yaş 34
13 yaşında birde kızım var
moralim çok bozuldu ya
herkes ne guzel yemekler tatlilar yapiyor ben resmen guzel bir yemege hasret kaldim..
esime uzuldum en çok.. hemen yarin bu olaya el atiyorum ve guzel degisik bir yemek ya da tatli yapiyorum.. askim benim ya dogru duzgun bisey koymuyorum onune hiç sesi bile çikmiyor...
yani bu demek oluyor ki 21 yaşında anne olmuşsun ben gene geç kalmışım yaaa
şaka yapıyorum şekerim ya ALLAH uzun ömür versin evladına analı babalı büyüsün İNŞALLAH
ay çok değişik bir tarif bu da ellerine sağlık şekerim yine harika bir tarif paylaştın mersiii
ben bunu not edeyim pc ye de ileride evlenince misafirlerime yaparım
Evet canımcım 21 yaşında kızımı kucağıma aldım.Allah herkese hayırlı evlilik hayırlı eş hayırlı kader ve evlatlar nasip etsin.
Amiiiinnnn
Senide başgöz edelim canım hemen.Varsa sevdiğin nikah yapalım yoksa sana hayırlı bir eş bulalım.Çöpçatanda olduk iyimi :)
Rica ederim canım.Evlenmeden ev ahalisine yap sende herşeyi evliliğe saklıyorsun olmazki .Evdekiler beğensin önce
Onları kobay olarak kullan eşin olacak insanda tarifin tadını çıkarırsın.
henüz evlilik düşünmüyorum şekerciğim çöpçatma beni
AMİN canım ALLAH herşeyin hayırlısını yazsın alnımıza İNŞALLAH AMİN
kız zaten ben onu şakacıktan dedim
herşeyi evdekilere yapıyorum ben deniyorum kobayım onlar evetbayılırlar yemeklerime MAHAŞALLAH nazar değmesin
kız bişi dicem sen kadınlar kulübünde ki yemek yarışmasına katılsana çok mahareetlisin baksana bence katılmalısın hem birinciye çok güzel hediyeler veriliyor yönetim tarafından öneririm yani
:26:Bilmem ki.Hem ne zaman yapılıyor bu yemek yarışması canımcım.Belkide katılırım bellimi olur.
Tamam hemen bakıyorum canım.Peki bunun bir süresi falan varmı.Sen mesaj yazarken bende inceleyeyim orayı.Sağol canım Allah razı olsun.
Canım bu yarışmaya katılmak için kime başvuru yapacağız ve yaptığımız tarifi nerde paylaşacağız acep