Çok teşekkür ederim canım.Yüreğine sağlıkEllerinize sağlık hepsi çok güzel görünüyor
Çok teşekkür ederim canım.Yüreğine sağlık
harika elllerine sağlık cnm
Komşumuyuz ne güzel.
Sen neredesin canım.Mutfak komşuluğu değildir umarım anladığım.İdare et biraz bu aralar moral bozukluğu olunca benim jeton paraşütle zor iniyor yere
Doğru anlamışım ama sanırım aynı memleketli olma hayali daha ağır bastı canım.Olsun yinede mutfak komşuluğuda güzel ne yapalım.
Sıkıntım eşimin işsizliği canım ya dua edin bir an önce iş bulsun.4 ay olacak ve artık elimizdeki avucumuzdaki de bitti sayılır.
Evet canım ben Adanadayım.
Ooo komşuymuşuz canım daha ne olsun.Senin mutfağınada bakmak lazım ama ben fırsat bulamıyorum.Hemen abone olayımda kaçırmayayım hiçbirşeyi.
Oğluşum küçük onunla alakadar olunca kızımın okulu derken zaman bitiveriyor hemencecik.
Canım eşimin işsizliği gerçekten sıkıntıya soktu bizi.Umarım eşim ve eşim gibi iş bekleyenlerin kısa zamanda kısmetleri açılır.
Sağol canım hayırlı geceler.Allaha emanetsin.Kaç çocuğun var bilmiyorum ama kaç tane ise kocamannn öpüyorum onu veya onları
MAŞALLAHH.Benimde 2 tane :) Rabbim bağışlasın.
Çok çok öptüm o tatlı varlıkları canım.
Selam herkese, konu ile alakası pek yok ama ben evlenmek üzereyim ve malum çeyiz olayları. Kek kalıbı almak istiyorum ve tecrübelerinizden aktarabileceğeniz ve bildiğiniz, önerebileceğiniz bir marka var mı bu konuda? Zamanla bütün kek kalıpları kötü oluyor. Silikonda denedik daha önce ama faydasını görmedim. Yağlama unlama hepsini yapıyoruz. Zor oluyor çıkarmak. Bir öneriniz olabilir mi?
Teşekkürler.
Yumurta sarısı kısım için malzeme ;
1 su bardağı mandalina suyu ,
2 tepeleme tatlı kaşığı buğday nişastası ,
4 tatlı kaşığı toz şeker .
Yumurta beyazını andıran kısım için malzeme ;
1 su bardağı süt ,
2 tepeleme tatlı kaşığı buğday nişastası ,
4 tatlı kaşığı toz şeker .
YAPIMI;
Malzemeler ayrı kaplarda muhallebi şeklinde pişirilir.İstediğiniz ebatta kaselere önce turuncu kısmı ardından beyaz olan muhallebi eklenir.Bir gece dolapta bekletilir.Ertesi gün ters çevrilip servis yapılır.(isterseniz tabi yoksa kuplardada servis edebilirsiniz)
Not ;Muhallebiler sıcakken kaplara dökülmeli , bir de pişirme aşamasında pürüssüz olması için sürekli karıştırılmalı.Ve mandalina suyuna normalden biraz fazla şeker ekleyin hafif mahoş olabiliyor,öyle seviyorum derseniz sıkıntı yok.Bunu portakal ve bilimum suyunu çıkardığınız her meyve ilede yapabilirsiniz.
Üzerinide hindistan cevizi,fındık,fıstık,ceviz ile süslyebilirsiniz.Kolay gelsin.