Sey_ren'in Mutfağı

Evet canım ama evde iki muz vardı onları yaptım sana söz bunları başka meyvelerle daha şık yapıp resimlicem:KK76::KK76:

:KK1:Oğlumun sözleri
Anneee da da da

anne daha daha yanei parmaklarını yaladı oğlum bitti dedim ağlamaya başladı muz almaya gidiyorum şekerim:KK1:

:KK1:Oğlumun sözleri
Anneee da da da

anne daha daha yanei parmaklarını yaladı oğlum bitti dedim ağlamaya başladı muz almaya gidiyorum şekerim:KK1:

Kıyamam oğluşuna oy oyy :KK16: afiyet bal şeker olsun şekerim benimde tabaktaki çikolatalar bittigindeki surat ifadem buna eşdeger gibi:KK9::KK52:

Ramazan yaklaştığı için dün annemle birlikte yufka açtık.Tabi annem açtı biz yardım ettik.Hamuru merdaneyle biraz büyültüp anneme verdik o açtı.Ben de sizin için resimledim.Hamur açılır da yufka yağlaması yenmeden olur mu olmaz tabi.:KK1:

Bu resimleri aktif olan her başlığa ekliyorum.Çünkü hepinizi takip ediyor ve seviyorum:)

9osqu.jpg

SoBAy.jpg

Qfe4U.jpg

HQgWM.jpg

Bu da yufka yağlaması ve sacda hamurişi.

DrxN0.jpg

lvW8.jpg

klyFc.jpg

pOZf.jpg

Son düzenleme:
Oyy canım benim ellerinize sağlık,bende bu hafta sonu gidecegim anneme bizde yapacagız kısmetse
Off offf mis gibi kokuyordur şimdi o yufkalar

Ev Yapımı Fındık Ezmesi.

Malzeme;

Fındık,pudra şekeri ve vanilya.Hepsini robotta eziyoruz bu kadar.

l7X8U.jpg

Ev Yapımı Fındık Ezmesi.

Malzeme;

Fındık,pudra şekeri ve vanilya.Hepsini robotta eziyoruz bu kadar.

l7X8U.jpg

:KK53::KK53:Üfff bu süper fikir canım yaa içine birazda çikolata eklesek nasıl olur acaba,ogluma yapmam lazım bunda da,vee fındıkkk bayılırımm:KK56::KK16::KK76:

Neler yapmissin seyrencim

Ne hamaratmissin sen

Ellerine saglik

Samimi bir sekilde diyorumki

Keske seninle ayni sehirde yakin oturan arkadaslar olsak

Hem tavsiyelerin hem hamurislerin yemeklerin harikaaaa

Erişte Salatası.

Erişte haşlanıp mayonezli ve sarımsaklı yoğurtla karıştırılıyor.Salatalık kabuklarıyla rendelenip,mısır ve nane ekleniyor.

m3ZTl.jpg

bütün mutfakllara aynı şeyleri yapıştırmışsın kafam karıştı hangi mutfağa baktığımı şaşırdım :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Beyaz begonvilim hangi şehirdesin kaç gel buralara tatlım hem ne istiyorsan yollayım ben sana canın sağolsun:KK16:

Adracım ellerin dert görmesin acıktığımı hissettim şu an.:KK16::KK56:

Özcanan,en yukarıda kimin mutfağında olduğunu görebilirsin tatlım:KK16:

bütün mutfakllara aynı şeyleri yapıştırmışsın kafam karıştı hangi mutfağa baktığımı şaşırdım :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
Evet haklısınız aslında.Hepsini takip ettiğim için ayıramadım ama böyle de karıştı.Bundan sonra tek bir yere ekleyeyim:)

Son düzenleme:
Bunu sen istedin Seyren.:KK1:

Ayvalık tostu.Evde denedim ve sonuç mükemmel.Başlık açtım tarifi oradan alabilirsiniz.

oVWZR.jpg

sJWSN.jpg

DkShq.jpg

Bu da haşhaşlı.Fırından ekmek hamuru alınıp küçük yuvarlak açılıp yağlanıyor bolca.İçine haşhaş ve şeker katılıp yuvarlanıp buruluyor.

DEovC.jpg

Elinize emeginize saglik sayfayi favorilerime ekledim ramazanda basit tariflerden calmayi düsünüyorum :KK1: helal edin : )

Bunu sen istedin Seyren.:KK1:

Ayvalık tostu.Evde denedim ve sonuç mükemmel.Başlık açtım tarifi oradan alabilirsiniz.

oVWZR.jpg

sJWSN.jpg

DkShq.jpg

Bu da haşhaşlı.Fırından ekmek hamuru alınıp küçük yuvarlak açılıp yağlanıyor bolca.İçine haşhaş ve şeker katılıp yuvarlanıp buruluyor.

DEovC.jpg

:KK16:Teşekkür ederim canım her zaman beklerimde ben diyet yapıyordum 3 kilocukta vermiştim off ama buna dayanamıcam galiba turşu tost ekmek Allahım ben çok acıkmışım yaaaaa:KK47::KK53::KK36::KK56::KK35::KK34::KK33::26::KK24:Ne yapacağımı şaşırdım açımm aaaçççç

Elinize emeginize saglik sayfayi favorilerime ekledim ramazanda basit tariflerden calmayi düsünüyorum :KK1: helal edin : )

:KK16:Çok teşekkür ederim canım,beğenmene sevindim ayrıca yapar yersen seninde ellerine sağlık afiyetler olsun.Çalmak ne demek al helali hoş olsun.:KK16:
Mutfağıma da HOŞGELDİN:KK54:

X