Teşekkür ederimayy denemek lazım ellerine sağlık başarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimayy denemek lazım ellerine sağlık başarılar
yarışmaydı sanırım bunuda denerim muhakak çünkü utanıyorum sebze seçmeye alışmak için farklı tarifler deniyorum. ilk kez geçen hafta brokoli yedim mesela. senin analı kızlı yı sanırım ismi buydu yapmıştım çok güzel olmuştu bunuda deniycem.Teşekkür ederim canım
Tarifi yarışmada mı gördüm yoksa yemek tariflerinde mi
Eğer yarışmada gördüysen aynısı değil canım o tarif etliydi canımSen de bilirsin et her sebzeye veya yemeğe yakışmayabilir
Evet canım köfteler yarışmasında yapıldıyarışmaydı sanırım bunuda denerim muhakak çünkü utanıyorum sebze seçmeye alışmak için farklı tarifler deniyorum. ilk kez geçen hafta brokoli yedim mesela. senin analı kızlı yı sanırım ismi buydu yapmıştım çok güzel olmuştu bunuda deniycem.
kışlık sebzelerden bi tek ıspanak yiyorum yemeğini böreğini pırasa mümkün degil yiyemem ne olacam ben böyle vallahi çok utandımEvet canım köfteler yarışmasında yapıldı
Ama sebze yemek şart canım
Bu mevsimde yiyebileceğimiz bir sürü sebze var..Özellikle ıspanak bizim vazgeçilmez sebzesiBelki 7-8 çeşit yemek yapıyorum onunla
Karnabahar ile en çok bu seviyorlar
Pırasanın zeytinyağlısını veya böreğini seviyoruz..
Hele lahana sarması olmazsa olmaz
Sen yemezsen çocuklarda yemezIspanak candır zatenFarklı şekilllerde deneyebilirsinkışlık sebzelerden bi tek ıspanak yiyorum yemeğini böreğini pırasa mümkün degil yiyemem ne olacam ben böyle vallahi çok utandım
ben deneyemiyorum bile o derece canımSen yemezsen çocuklarda yemezIspanak candır zatenFarklı şekilllerde deneyebilirsin
Mesela pırasa böreğini denedin mi
Çok nefis oluyor
O zaman olmazben deneyemiyorum bile o derece canım
ömrümde ilk kez bu yıl her hafta karnıbahar yedim belki pırasa ya da nasip olurO zaman olmaz
İnşaallah canımCidden denemediysen böreğini deneyebilirsinömrümde ilk kez bu yıl her hafta karnıbahar yedim belki pırasa ya da nasip olur
ben pişmiş soğan da yiyemiyorum sanırım oda soğana benzediği için. sanırım bu sefer kafama merdane gelecek kaçıyorumİnşaallah canımCidden denemediysen böreğini deneyebilirsin
İnşaallah zamanla yersin canımben pişmiş soğan da yiyemiyorum sanırım oda soğana benzediği için. sanırım bu sefer kafama merdane gelecek kaçıyorum
inşallah canımİnşaallah zamanla yersin canım
Ellerine sağlık canımAfiyet olsunNevoş ablam bugün tarifini yaptım enfes oldu gerçekten resim çekeyim demeye kalmadı bitti
CanımsınEllerine sağlık canımAfiyet olsun
Beğenmenize çok memnun oldum canımAfiyet bal şeker olsunCanımsın
Bugün iyice sistim evde senin sayende attigim hava yan komsuya kadar gitti o bile çok beğendi.
İçimden dedim Nevoş ablam sagolsun
Çok teşekkür ederim canımKesinlikle koku kalmıyorBunu deneyeceğim. Kokusundan dolayı yenilmek istenmiyor. Tek başıma yemek de sarmiyor. En iyisi böyle yapayım. Tuttum bu tarifi.. Ellerinize sağlık..
Prensesim çok teşekkür ederimTavsiye ederim çok güzel oluyorNevreste canım ellerine sağlık,valla enfes gözüküyor,buradan ye beni ye beni diye bağırıyor
Sunumuna zaten laf yok,her zaman ki gibi harikasın,yarışmada başarılar dilerim kuzum