'Sevmiyorum' diye kavgasız gürültüsüz bir evlilikte boşanır mıydınız?

Boşanır mıydınız?

• Evet, bunu kendine yapma, ömür uzun.

OY: 89 78,1%
  • Hayır, cocuklar için katlanırdım.

OY: 25 21,9%

• Ankete Katılan
    114
Öyle yapmayı planlıyorum, umarım direnebilirim

Eh, yeni yenigörüyorlar babayı diyebilirim:) ama düşkünler yani babam nerde işte mi derler ama yoksa da pek aramazlar
Çocuklarınız için bu evliliği yürütmeniz pek de mantıklı değil o zaman. Onlar için baba, varlığıyla yokluğu bir, hep işte olan bir canlı belli ki. Eminim boşandığınızda daha kısıtlı vakitleri daha kaliteli geçireceklerdir babalarıyla. Tabi eşiniz çocuklarını düzenli görmeye vakit ayırabilirse.

Doktora gitti, hap vermiş icti mi bilmiyorum soyledigine göre de mastürbasyonu bırakmış. Ama hiç çekici gelmiyor bana kendisi sevişirken düşünemiyorum

Cinsellik buyuk sorun evet bunun icin bitebilir evlilik..ama bunu duzeltebilirsiniz belki ben boşanma taraftari degilim.sanki bundan sonra evleneceğin adami sevicekmisin bana kalsa hayir neden seveyim ki birini ama cinsellik ve cocuk icin adami idare ederim ..sevmiyom ben bunu diye dusunup canimi sıkacagima hayatimi yaşarim çocuklarimla zaten gecimsizlik yok diyorsunuz geçiniyorsunuz yani adamla kavgasiz gurultusuz ..şuan boşanmayan çogu kadin da bunu yapiyor bence tabi benim fikrim bu

Vakit ayırır, cünkü iki işle uğrasırken diger işi bıraktı dükkanı kapattı yani. E tek iş kaldı su an ne yapacak ki tüm ilgisini cocıklara verir. Göz boyar işte ne bileyim hep yaptıgı gibi paralo seylerle halleder

Ah dedim ben, ama çok biliyor ya işte. Ben sorunu biliyorum çözerim dedi. Koptukça koptuk.o kopmamış.
Öfff erkeklerin şu kafasızlığı.. Sanki tek sorun ç.kü. Doktora mı gidecek, napacak? İlgi sevgi olacak mı peki, ona bakarken için ısınacak mı, yapabilecek mi bunu?

Ben bunu yaptım aslında yazında bi kavgamız koptu, aileler girdi deneyin dedi. Amannn dedim yaşarım be altımda araba elimde sınırsız kredi kartı. Ama o bile olmuyormuş ben bunu anladım. Artık göresim yok..

Siz çoktan kararınızı vermiş gibisiniz, sözleriniz den anlasiliyor, çabalamak da istemiyorsunuz. Bı müddet ayrı yaşamayı denediniz mi

Öfff erkeklerin şu kafasızlığı.. Sanki tek sorun ç.kü. Doktora mı gidecek, napacak? İlgi sevgi olacak mı peki, ona bakarken için ısınacak mı, yapabilecek mi bunu?
Yok be, yaptıkça baktıkca sinir ediyor daha cok.. Yani ben bardagı kırdım ortada bardak bile yok o bardak yapıstırıyor. Ve sunduğum bosanma soguma nedenlere o kadar küçümsüyor ki daha sinir bozucu. Ama üzülüyorum bi yandan o da istemezdi boyle olsun, gece gündüz bizim için calıstı, hırsına yenik düştü. Yani çalıssaydı ama azıcıkta beni hoş etseydi ne bileyim. Üzülüyorum haline dag gibi adam eridi bitti. Ama ben yıllardır böyleydim hep aglak hep bi sinir hep beklemeli

Eşiniz sizi söndürmüş. Başlardaki bağrışlarınız bu evliliği önemsediğinizi çabaladığınızı gösterir ama artık pes etmeyi tercih etmişsiniz. Klasik bir laf vardır ya kadın sustuysa bitmiştir diye. Erkekler öyle değil defalarca barışabiliyorlar. Ama kadında bitti mi bitiyor. Size dokunmasına bile tahammülünüz kalmamış.kısaca evlilik kurumunuz fiilen yıkılmış.

Umarım en hasarsız şekildeki boşanma sürecini atlatırsınız.

Beter olsun yav. Sen yıllardır çekerken hiç görmedi, kendi 3 günde tırt. Erkekler empati fakiri zaten, anlatamazsın göstereceksin.

Evett, öyle söndüm ki eski enerjimi bitirdi, özgüvenimi bitirdi. Yeniden nasıl yakılır..
Evlilik bitmişti zaten ama kimseye anlatamıyorum, elle tutulur sebepler olmadıgı için sacmalama, cocukların vsr diyorlar. Sen nasıl yasadın diyen yok mesela.

Evet yoktu ayda 1 filan idi. Bi evlemdigimiz aylarda haftada1 idi.
İlk zamanlar için haftada bir azmış. 10 yıllık evlilikte olması doğal olan durum sizde evliliğin başında olmuş. Kötü olan çaba göstermemesi, kabul etmemesi, suçu sana atması.

İlk zamanlar için haftada bir azmış. 10 yıllık evlilikte olması doğal olan durum sizde evliliğin başında olmuş. Kötü olan çaba göstermemesi, kabul etmemesi, suçu sana atması.
Malesef. İmreniyorum güzel evliliklere. Mutlu ev halkına. Bizde sohbet yok muhabbet yok, birbirini nerak etme yok.
Ne bileyim hep kötü yanınımı görüyorum her evlilik buna dönüşür ben mi abartıyorum. Bilemiyorum.

Evet sevmiyor yada sevilmiyorsam boşanirim sevecek birini ararım sevgisiz duramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…