'Sevmiyorum' diye kavgasız gürültüsüz bir evlilikte boşanır mıydınız?

Boşanır mıydınız?

• Evet, bunu kendine yapma, ömür uzun.

OY: 89 78,1%
  • Hayır, cocuklar için katlanırdım.

OY: 25 21,9%

• Ankete Katılan
    114
Bence çocuklarınız çok küçük değilse anlarlar sizi.Aynı evin içinde birbirine sevgiyle bakmayan,sarılmayan birbirinden kaçan anne ve baba görmekte kötü bence.
Benim çocuğum yok anlayamam tabiki ama hayatada 1 kere geliyoruz.Ben size boşan ya da boşanmada diyemem ama mutsuzsanız ve nasıl mutlu olacağınızı biliyorsanızda harekete geçin derim.
Kızlarım 8ve 10 yasında. Anlıyorlar tabi gerginligi. Baska şehirde yasama fikrine cok karsılar. Ama benim de durma nedenim yok artık burda. Ailem baska sehirde. Boşanınca mutlu olacagımı hissediyorum.

Dogru. 3 yıldır yaşamadık. Bu ara yanasmak stedi midem bulandı. Cünkü kendi cinsel problemlerini bana dayattı zamanında . İki normal dogumdan vajinamın genişledigini düşündü. Ben de onuruma dokunurak artık istemedim zaten o da istemedi. Cinsel hayatsız bi evlilik yürütmeye calıstık. Mastübasyon ile devam ederek birbirimizden habersiz.
Gerçekten bu bir problem değil ki. Her şeyin çaresi var. Ki kaldı ki iki doğum sonrası çok normal. Vajina daraltma düşünmediniz mi hiç? Onun problemleri var mıydı? Erken boşalma, sertleşememe vs? Yani suçlamaya ne gerek var veya onur kırmaya…

Hislerim bitti, hiç çekmiyor beni. Neden pişman olurum bilemiyırum. Cocuklar ilerde der mi mesela neden diye. Herkes nasıl katlamıyordu sen niye yapmadın diye. İçkisi kumarı aldatması yok degdi mi der diye.
Çok yakın arkadaşım kızı 5 yaşındayken boşandı, 2 yıl sonra kızının ağlama yalvarmalarına dayanamayıp birleşti eski eşiyle. Kız şimdi 19 yaşında, kavgaları görünce annesine kurduğu cümle "parmak kadar çocuğun lafıyla barışılır mı, neden barıştın?" 10 yılı aşkın zaman sonra yeniden boşadılar.

Bu da size hayat dersi olsun.

Gerçekten bu bir problem değil ki. Her şeyin çaresi var. Ki kaldı ki iki doğum sonrası çok normal. Vajina daraltma düşünmediniz mi hiç? Onun problemleri var mıydı? Erken boşalma, sertleşememe vs? Yani suçlamaya ne gerek var veya onur kırmaya…
Evet kendi problemlerini benim sorunum gibi demese belki kurtuluurdu. Eerken bosalma da vardı ereksiyon problemi de. Doktora gittim ben. Gerek yok operasyona dedi.

Siz bence o paragrafı tekrar okuyun. Anlamamışsınız

Konu sahibi doğru düzgün anlatmamış ki konuyu
Cinsellik yoksa 2 çocuk nasıl oluyor
Sevmediğin adamdan neden 2 çocuk yaparsın
Evde gürültü yok diyor
Cinnet nasıl geçiriyor
Ne kadar tutarsız olduğu konusundan belli
Cima 15 yıllık evliliğin son 3 yılında yok, çocuklar bebek değil...

İşim yok. Ama bulurum. İş görüşmelerim devam ediyor. Ama sanırm eşim de istemiyor, git ananın evine burda kalamazsın diyor. Burda seni görüpte yasamam diyor. Ama ailem de sıcak bakmaz bu duruma
Ama böylede çocuklar babasından ayrı kalmış olur ailenizi böyle diyerek ikna edebilirsiniz bence.Tabi kalmak istiyorsanız.

İşim yok. Ama bulurum. İş görüşmelerim devam ediyor. Ama sanırm eşim de istemiyor, git ananın evine burda kalamazsın diyor. Burda seni görüpte yasamam diyor. Ama ailem de sıcak bakmaz bu duruma
Kimsenin lafına bakmak zorunda değilsiniz. Ancak çocuklarınızın isteği sizi bağlayabilir. Lütfen bu insanların sözünü dinlemek zorunda hissetmeyin kendinizi, hayat da kararlar da sizin. 35 yaşında kadını kimse kolundan tutup götüremez. Bağımsız olduğunuzun farkına varın ve iş bulur bulmaz girin.

Kimsenin lafına bakmak zorunda değilsiniz. Ancak çocuklarınızın isteği sizi bağlayabilir. Lütfen bu insanların sözünü dinlemek zorunda hissetmeyin kendinizi, hayat da kararlar da sizin. 35 yaşında kadını kimse kolundan tutup götüremez. Bağımsız olduğunuzun farkına varın ve iş bulur bulmaz girin.
Bende öyle düşünüyorum.Kocanız başka şehirde olunca sizsiz olmaya dayanabilecek mi sanki? Duygu sömürülerine kulak asmayın.Ya aslında adamın cinsellik konusunda sizi suçlaması falan kötü ama bir tarafın duyaları hala devam edince üzülüyorum ya.

Deli mi ne, nerde yasayacaginizi neden bu adama soracakmissiniz? Niye cocuklarin duzenini bozasiniz? Benim bildigim erkek evi terk eder.
Ayrica normal babalar cocuklari gormek icin ayni sehirde yasamak ister. Kocaniz berbat bir insan :KK51:

Öyle yapmayı planlıyorum, umarım direnebilirim

Çocuklar babaya düşkün mu?
İletişimi nasıl çocuklarla?
Çocuklar yokluğunu hisseder mi?
Eh, yeni yenigörüyorlar babayı diyebilirim:) ama düşkünler yani babam nerde işte mi derler ama yoksa da pek aramazlar

Yeniden sevmeyi deneyin. Eşiniz çaba sarfediyor ama siz tamamen bırakmışsınız... Sizde bir süre çaba sarfedin ama birşey değişmeyecek ne de olsa diyerek değil gerçek anlamda çaba sarfetmeyi deneyin...

Aldatma, şiddet, hakaret yok yani bence bir şans verilebilir. Sadece çocuklar için değil kendiniz için...
Bunu son 1 aydır yaptım ama olmadı 😔 sanırım bitince bitiyor

Sevgili konun sahibi, anladığım kadarıyla yumuşak başlı sakin karakterli bir insanmışsınız. Eşiniz de bu yüzden uyarılarınızın ciddi olduğunu hiç düşünmemiş. Çünkü ihtiyaçları hep karşılanmış. Siz de o böyle gevşek davrandıkça daha da soğumuş, deyim yerindeyse tiksinmişsiniz. Çünkü ertelediği ve ciddiye almadığı her şey değersiz hissettirmiş size. Maalesef haklısınız. Bir an önce iş bulmaya bakın ve davanızı açın. Bu film bir yerden düzelecekse bile siz o davayı açıp boşanmadan içiniz soğumadan düzelmeyecek
Ah tam da bu. Evet bu. O baskın karakter ben onun kurbanı.

Konu sahibi doğru düzgün anlatmamış ki konuyu
Cinsellik yoksa 2 çocuk nasıl oluyor
Sevmediğin adamdan neden 2 çocuk yaparsın
Evde gürültü yok diyor
Cinnet nasıl geçiriyor
Ne kadar tutarsız olduğu konusundan belli
Cinsellik hiç yok değil, doyurucu bir cinsellik yok demek o. Çocuk yapmaya ne var, sperm yumurtaya bir şekilde ulaşıyorsa çocuk oluyor. Adam 3 dk da boşalır, sperm kadının rahmine inerse çocuk olur, bunun farklı zamanlarda iki kere olması 2 çocuk olmasına yeter, peki kadın bu durumda seksten ne anlar? Hiç. Sevişmiş bile sayılmaz.
Eşini hiç sevmemiş değil, sevgisi bitmiş. Adam da epey uğraşmış bitsin diye, ilgi yok sevgi yok, seks yok, inanır mısınız bu cinnet için yeterli bir sebep. Sabah akşam dört duvar bana ben dört duvara bakacaksam neden evli kalayım? Karnımı doyuruyor diye mi? Çocuk demeyin, bu adam enikonu ilgilenmez çocuklar ile, tek becerisi para kazanmak. Her türlü parası ile baba olacak sonuçta, çocuklar açısından da büyük kayıp olacağı söylenemez.

Cinsellik yoksa evlilik olmaz ki, adam düzelecek gibi değilse, geç bile kalmışsınız. Yatılı hizmetçilik sizinkisi. Doktora giderim diyor mu cinsellik hususunda?
Adam sizinle aynı şehirde kalmak istemiyor çünkü cinsellik meselesi yüzünden kendini suçlu hissediyor bence. Gitmeyin başka şehire, asıl cocuklar için madem siz de kalmak istiyorsunuz orda kalmanız lazım.

Cinsellik hiç yok değil, doyurucu bir cinsellik yok demek o. Çocuk yapmaya ne var, sperm yumurtaya bir şekilde ulaşıyorsa çocuk oluyor. Adam 3 dk da boşalır, sperm kadının rahmine inerse çocuk olur, bunun farklı zamanlarda iki kere olması 2 çocuk olmasına yeter, peki kadın bu durumda seksten ne anlar? Hiç. Sevişmiş bile sayılmaz.
Eşini hiç sevmemiş değil, sevgisi bitmiş. Adam da epey uğraşmış bitsin diye, ilgi yok sevgi yok, seks yok, inanır mısınız bu cinnet için yeterli bir sebep. Sabah akşam dört duvar bana ben dört duvara bakacaksam neden evli kalayım? Karnımı doyuruyor diye mi? Çocuk demeyin, bu adam enikonu ilgilenmez çocuklar ile, tek becerisi para kazanmak. Her türlü parası ile baba olacak sonuçta, çocuklar açısından da büyük kayıp olacağı söylenemez.
Son 3 yıldır cinsellik yok.

X