- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
- Konu Sahibi yazarhanim35
Anlayacağınız aşkınızdan ölseniz bile erkeklere itiraf etmeyin,ilgilenmiyormuş gibi yapın değerniz daha artar bunlar biz kızlar gibi değil biz niyetini belli etsin öyle davranalım deriz bunlar tam tersi bu hocaya gerçekten sinir oldum yarım istedim telimi istedi yanlış anlamadım benle ilgili her şeyi bilmek istedi ben ona hiç sormadım güzel laflar etti aradı etkilendiği anladım aam şimdi eskisi gibi değil bende uzak durmaya çalışacağım eskisi gibi arkadaşça bile sıcak davranmayacağım boşuna kafamı karıştırdı,hülyalara soktu anlayacağınız niyetini açık söylemeyen kişilere kaptırmayın kendinizi yoksa sonra hiç bir şey olmamış gibi davranıyorlar.Face dediği etkileyici lafları okuyorum acaba bunu o mu demiş diye düşünüyorum üzülüyorum hocalara da güvenemeyecsek bi öyle bi böyle yaptı flört tarzı samimi bi soğuk anlamadım en iyisi uzak durmak.....
amaçları yatağa atmak gerçi benmkisi öle değil isteseydi yapardı ama erkek milleti bakar kızı nasıl düşürürüm yatağa diye kz temizse çeker kendisini hemen :/