Sevmek Suçmuş Özür Dilerim Hocam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlayacağınız aşkınızdan ölseniz bile erkeklere itiraf etmeyin,ilgilenmiyormuş gibi yapın değerniz daha artar bunlar biz kızlar gibi değil biz niyetini belli etsin öyle davranalım deriz bunlar tam tersi bu hocaya gerçekten sinir oldum yarım istedim telimi istedi yanlış anlamadım benle ilgili her şeyi bilmek istedi ben ona hiç sormadım güzel laflar etti aradı etkilendiği anladım aam şimdi eskisi gibi değil bende uzak durmaya çalışacağım eskisi gibi arkadaşça bile sıcak davranmayacağım boşuna kafamı karıştırdı,hülyalara soktu anlayacağınız niyetini açık söylemeyen kişilere kaptırmayın kendinizi yoksa sonra hiç bir şey olmamış gibi davranıyorlar.Face dediği etkileyici lafları okuyorum acaba bunu o mu demiş diye düşünüyorum üzülüyorum hocalara da güvenemeyecsek bi öyle bi böyle yaptı flört tarzı samimi bi soğuk anlamadım en iyisi uzak durmak.....

amaçları yatağa atmak gerçi benmkisi öle değil isteseydi yapardı ama erkek milleti bakar kızı nasıl düşürürüm yatağa diye kz temizse çeker kendisini hemen :/

Üff bırakın ALLAH aşkına.Affedersiniz ama ben adam gibi adamlardan bahsetmeyi tercih ederim.Dengesizlere zaman harclamay vaktim yok.İsterlerse gelirler istemiyorsada kendileri bilir,çünkü KAYBEDEN KENDİLERİDİR.Birine çok değer verirsen ilk vazgeçeği kişi kendin olursun.O yüzden ilk önce kendimizi sevmeli değer vermeliyiz ki karşımızdaki bizi sevsin değer versin.Bu kadar basit! Sende ye iç keyfine bırak naparsan yapsın kendisi bilir.Karaktersiz kişileri için üzülmeye deymez.Hadiii :-)

Buda benden sizlere kıyak olsun <333 Bakın şakayla karışık ama gerçekleri söylüyor :-)

02:11 den izleyin :-) Haha öyle erkeklere kapak olsun :KK70:

Sıla'ya Müthiş Şarkıları Yazdıran Adamı Bulduk - Beyaz Show - YouTube

Birde üstüne bunu dinleyin keyfiniz tam üstünüze gelsin :KK70:

Sibel Can Çok Hoppasın - YouTube

Bu videolar izledim bugün,sanki dahada motive olmuşum gibi hissetim kendimi ya ;-)

Son düzenleme:
Aynen öyle sürekli kafa karıştıyrolar hoca benden vazgeçti dedim bugün doğumgünümdü aradı kafam yine karıştı şüzofren mi ne?
Düşünüyorum arkadaşalrımın da kafasını şişirdim niye başta ilgilendi şimdi vazgeçti ne oldu filan tam silecem yine arıyor niyetini de kesin söylemiyor kutlayacaksan face de niye kutlamıyon?

Aynen öyle sürekli kafa karıştıyrolar hoca benden vazgeçti dedim bugün doğumgünümdü aradı kafam yine karıştı şüzofren mi ne?
Düşünüyorum arkadaşalrımın da kafasını şişirdim niye başta ilgilendi şimdi vazgeçti ne oldu filan tam silecem yine arıyor niyetini de kesin söylemiyor kutlayacaksan face de niye kutlamıyon?

Kafanı karıştırmak istiyor o senin bence.Şimdi sen ona ilgisiz davarnıyorsun ya o sana geri dönüyor noldu beni unuttun mu diye?Facetende yazmamış çünkü belki sınıftan diğer arkadaşlar görebilir diye.

neden olcak cnm egoları unutlmayı kabullenemiyor tabikide istiyorlar ki unutmayalım onları sevelim deli gibi ama onlar sadece sevilmekle kalıp ego tatmini yapsınlar

Bende sizin gibi düşündüm okulda arkadaşlarımın yanında konuşamazdı bakamazdı kimse görmesin istemiştir.
Ben dahil kimse çözemedi niyetini ama ben uzak durmayı düşünüyorum yardım da istemeyeceğim niyeti halisle der yoksa vazgeçsin aşık değilim ya muğlak durum insanı bunaltıyor...

Bende sizin gibi düşündüm okulda arkadaşlarımın yanında konuşamazdı bakamazdı kimse görmesin istemiştir.
Ben dahil kimse çözemedi niyetini ama ben uzak durmayı düşünüyorum yardım da istemeyeceğim niyeti halisle der yoksa vazgeçsin aşık değilim ya muğlak durum insanı bunaltıyor...

benimkide salak saçma davranıyordu arada derste kırdığı potlar falan ama başkasınada belli etmemeye çalşıyrdu ee bu durumda herkes beni bazı şeyleri uyduran ümitsiz vaka sanıyordu :KK70:

bu adam ne yapmaya çalışıyor ben bir türlü anlayamıyorum kafayı yiyeceğim ya Aksam üzeri gördüm yanımızdan geçti yandan yandan baktı sonra ben derse yakın yukarı çıktım yanımda Kardeşim vardı baktı bana gülümsedi Kardeşim ın omzuna sevmek için vurmuş daha sonra ben kardeşime bakmak için merdivenlere doğru döndüm o da iniyormus bana doğru bakıyordu kaçamak bir şekilde gülümsedi :)tekrar denk geldik bakmış Kardeşim diyor ki sana bakarken gözlerinin içi gülüyor diye cafe de denk geldik arkamdan bakmış Kardeşim dedi ki önce sakalı ile oynuyor sonra da saçı ile oynuyor sana bakarken ama kivirta kivirta yürüyorum diye sert sert bakmış bu adam normalde zaten sert ve somurtan biridir herkese gülmez brde saçı ve sakalı ile ancak sıkıntılı yda düşünceli iken oynar ah brde utandığında :)

sınavda gözetmendi kıyamam ya sınav kağıtlarını dağıtıyor bzm oraya geldi karştırdı eli ayağına dolaştı oyalandı falan bayağı göz göze geldk bizim sınıfa grnce bni gördüğüne hç şaşırmadı normalde tesadüfen denk geldiğimzde şaşırırdı bütte öle olmuştu neden acaba ingilizce sınavındaydık inglzcecide kankası

Zaten duygularinizi aciklamissiniz, o da size bir cevap vermis.
Yeterince kaptirmissiniz kendinizi ama bence artik bir dur diyin.
Inanin sonra siz ne sacmaymis ya diyeceksiniz belki.
Yasadiklariniz, hissettikleriniz cok güzel ama daha fazla kendinizi kaptirmayin bence.

ay artık açılsın yahu kasmasın kendini sende oda mutlu olun ne var bunda anlamıyorum tamam hocanın ama yani fazla nazda aşık usandırır

ya bugnde gördüm o merdivenlerden iniyordu bnde derslikler tarafndaydım beni gördüğüne şaşırdı hızlı hızlı davranıyordu kapıya listeler asılıyor diye o sırada durdu baktı sonra gitti o telaşın içinde durup baktı

cuma onun yanında br kız gördüm ama yüreğim öle br kötü oldu ki cumartesi de falcıya gttm
kadın bna demez mi o kız sevglisi dye ama kıza aşık olmdğını sdce alıcı konumunda olduğunu söledi kafasında halledemediği şeyler vr mesleği yüzünden susuyor oysa gelgitlerde buda hareketlerine yansıyor dedi ailevi sorunları varmış çok dolu kafası bu aralar dedi işte 5 vakte kdr seninle konuşcak dedi olumlu mu olumsuz mu dedim kart açtı olumlu olck senin sevgnin farkında oda masumca seviyor seni sana güvenyr ama etraftan duyacağı laflardan korkuyor dedi sana bakmadığını sandığın zamanlarda ble seni izliyor lider önder bir kişiliği var ben bilirim diyor sert biri ve br anı br anına uymuyor dedi kadın bna sana gelecek dedi o an kart açtı iç içe geçmiş alyans snaa gelecek ve geldiğinde evlenme teklifi edecek dedi kendine güvenemyr ve cesareti yok dedi mesleğinden vazgeçemiyor dedi
kestirip atmış ama isteyerek yapmamış bnu senden uzak durmak için kestirip atmış senin canını bilerek yakıyor sen ondan soğu diye dedi kadın bana aliyi ble söledi blyrmsn hemen hemen 2 sene önce dedi senin güvenini kırmış bu kişi arada da olsa o kişiyi düşünüyorsun ama önüne bak dedi gürhan senin tamda bu güven kırıklığı zamanında çıkmış karşına 2. aşık oldğun adam dedi sen bu adama tapıyorsun ama habire dualar ediyorsun onunla olsun diye dedi şu 5 aydır ruh halin iyi değil dedi kısa br zaman önce ağlamışsın sen gözlerinden keskin keskin yaşlar akmış bu aralar hep ağlamaklısın yolda giderken ble dalıp gidiyorsun br anda silkelenip kendine gelyrsn dedi

dipnot :ali ilk sevgilim..

Ah hocalar ah Allah cezalarını versin hepsi bi tuhaf hocam doğumgünümü kutladı yine sırra kadem bastı hiç umursamayacağım zanneder belki ben peşinde koşacağım yardımda istemeyeceğim,hakkımı da helal etmiyeceğim 1 aydan fazla kafamı bulandırdığı için notlarım düştü onun yüzünden....

Ah hocalar ah Allah cezalarını versin hepsi bi tuhaf hocam doğumgünümü kutladı yine sırra kadem bastı hiç umursamayacağım zanneder belki ben peşinde koşacağım yardımda istemeyeceğim,hakkımı da helal etmiyeceğim 1 aydan fazla kafamı bulandırdığı için notlarım düştü onun yüzünden....

dengesizler işte ne yapcaklarını blemiyorlar ya dün sınavdaym gözetmende o başım kağıda eğik ama izleniyorum hissediyorum bir an kaldım ne yapacağım falan aklımdan uçtu gitti bazı kalıplara çalışmıştık arkadaşla sınav öncesi o soruda o kalıp var ama bende ki o okuduğm blgi gitti üstüne üstelk arkadan laf yapmışlar aman adama sahip çıkın sınfdan sağlam çıksın mektuplar havada uçuşmasın işte ay çok heyecanldm nasıl yapacağım soruları. bayağı telaşlandı ikiside gibisinden laflar olmuş duyan arkadaş söledi

Bu kadar eminsen hocadan uzak olmayı dene ilgilenmiyormuş gibi yap o zaman ilgisi bile olmasa telaşa kapılır beni seviyordu vazgeçti diye sabret bakalım.Ben onurlu olmasaydım hocayı elde etmiştim ama ben hep mesafeli olup görmezlikten geldim net olsun istedim o ya vazgeçti benim onu istemeyecğimi düşünerek ya da Allah bilir çok kızgınım....

Bu kadar eminsen hocadan uzak olmayı dene ilgilenmiyormuş gibi yap o zaman ilgisi bile olmasa telaşa kapılır beni seviyordu vazgeçti diye sabret bakalım.Ben onurlu olmasaydım hocayı elde etmiştim ama ben hep mesafeli olup görmezlikten geldim net olsun istedim o ya vazgeçti benim onu istemeyecğimi düşünerek ya da Allah bilir çok kızgınım....

ben ondan uzak durduğum zaman zaten bakıyor falan uzak duruyorum durabldiğim kadar dünkü olay ise tamamen benim açımdan tesadüf tahmn ettiğim kadarıyla onun açısından planlı brşeydi

Hepsini Allah a havale edelim en büyük bedduaymış ben boşverdim gitti arkadaşlarım irtibatı kesme gurur yapma deselerde,karakterli,cesaretli erkekler için savaşılmalı bence....

ohhh kadında tam duymak istediklerini söylemiş canım bi kırsa kabuğunu herşey daha güzel olacak bence sen git yakasına yapış ya benimsin ya benimsin de :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X