Sevmek Suçmuş Özür Dilerim Hocam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yanılma yada hayranlık olduğunu sanmıyorum çnkü karşıma ondan kat ve kat yakışıklıları çıktı ama br kez ble dönüp bakmadım çnkü aşığım ona

öyle hissettiğini biliyorum canım sana ne desem ikna edemem. ama sana komik bişey söyleyeyim benim hoca artık derslerime girmeyi bırakıp normal bi sevgili gibi olduğunda gözümde tüm cazibesini yitirdi ve diyordum ki ona, görüştüğümzde senin arkana okul fonu koyalımda eskisi gibi hissedeyim :KK52:

öyle hissettiğini biliyorum canım sana ne desem ikna edemem. ama sana komik bişey söyleyeyim benim hoca artık derslerime girmeyi bırakıp normal bi sevgili gibi olduğunda gözümde tüm cazibesini yitirdi ve diyordum ki ona, görüştüğümzde senin arkana okul fonu koyalımda eskisi gibi hissedeyim :KK52:

benim için öyle birşey olmaz bundan adım gbi eminim gözlerine aşık oldum ben onun :)

bende üzüldüm arkadaşıma ama iş işten geçti. ama bence geri çekil birazcık bakalım senin ilgin kesilince tavrı ne olacak önemli olan bu. hayatta hepimizin karşısına hep daha iyileri çıkar önemli olan doğruyu bulabilmek. senin doğrun da o ise emin ol kader sana getirecektir. ama artık test etme zamanı senin için. hoca+yaş mı problemi yoksa seni sevmeyişimi anlaşılsın

bende üzüldüm arkadaşıma ama iş işten geçti. ama bence geri çekil birazcık bakalım senin ilgin kesilince tavrı ne olacak önemli olan bu. hayatta hepimizin karşısına hep daha iyileri çıkar önemli olan doğruyu bulabilmek. senin doğrun da o ise emin ol kader sana getirecektir. ama artık test etme zamanı senin için. hoca+yaş mı problemi yoksa seni sevmeyişimi anlaşılsın

bir süredir uzak duruyorum kıyafetlerimde iddalı davranıyorum ve açık giyndiğim zaman sinrli snrli bakyr

benim için öyle birşey olmaz bundan adım gbi eminim gözlerine aşık oldum ben onun :)

kıyamam sana ben yaa. herşey gönlüne göre olur inşallah. ama bunu seninle bir sene sonra konuşalım olur mu :)) ben saçıma dokundu diye ağladığımı hatırlıyorum mutluluktan :) ama şu an böyle hissediyorsun sonuna kadar yaşa duygunu madem yalnız dediklerimi dikkate al geri çekil ölç bakalım biraz onu

kıyamam sana ben yaa. herşey gönlüne göre olur inşallah. ama bunu seninle bir sene sonra konuşalım olur mu :)) ben saçıma dokundu diye ağladığımı hatırlıyorum mutluluktan :) ama şu an böyle hissediyorsun sonuna kadar yaşa duygunu madem yalnız dediklerimi dikkate al geri çekil ölç bakalım biraz onu

tşkr ederm cnm zamana bıraktım ben bakalım ne olacak

adamın sana karşı bir ilgisi var belki ama senin ki gibi kesinlikle değil bence... öyle olsaydı o seni sen ona bazı şeyleri itiraf etmeden önce olurdu... ilgin hoşuna gidiyor... sana cevap vermesi zaten öğretmen oldugu için mümkün değil... arkadan ters ters bakmalar, arkandan seni dinlemek için gelişleri falan senin ya da arkadaşlarının abartması olabilir... sana bakıp gülümsemeside hiçbirşey ifade etmez bence.. öyle olsaydı ohooooo....

ilgin hoşuna gidiyor... bu tarz pohpohlanmayı seviyor.. nereden mi biliyorum? benim kuzenim tarih hocası ve etrafında ona aşkını ilan eden onlarca öğrencisi var.. ve bu tür şeylerde nasıl hissettiklerini onun anlatımından gayet iyi biliyorum... bir sürü mesajlarını okudum kızlardan ona gelen... sadece kuzenimin anlatımlarıyla da sınırlı değil yani...

diyeceğim onun peşinden nerde olduğuna bakmalar falan bunları bir tarafa bırak eğer gerçekten seninle iletişimi koparmak istemiorsa kendisi harekete geçer... ama öyle olacağına pek ihtimal vermiorum... hakkında hayırlısı...

adamın sana karşı bir ilgisi var belki ama senin ki gibi kesinlikle değil bence... öyle olsaydı o seni sen ona bazı şeyleri itiraf etmeden önce olurdu... ilgin hoşuna gidiyor... sana cevap vermesi zaten öğretmen oldugu için mümkün değil... arkadan ters ters bakmalar, arkandan seni dinlemek için gelişleri falan senin ya da arkadaşlarının abartması olabilir... sana bakıp gülümsemeside hiçbirşey ifade etmez bence.. öyle olsaydı ohooooo....

ilgin hoşuna gidiyor... bu tarz pohpohlanmayı seviyor.. nereden mi biliyorum? benim kuzenim tarih hocası ve etrafında ona aşkını ilan eden onlarca öğrencisi var.. ve bu tür şeylerde nasıl hissettiklerini onun anlatımından gayet iyi biliyorum... bir sürü mesajlarını okudum kızlardan ona gelen... sadece kuzenimin anlatımlarıyla da sınırlı değil yani...

diyeceğim onun peşinden nerde olduğuna bakmalar falan bunları bir tarafa bırak eğer gerçekten seninle iletişimi koparmak istemiorsa kendisi harekete geçer... ama öyle olacağına pek ihtimal vermiorum... hakkında hayırlısı...

yorumun için teşekr ederm benm kadar cesur değil farkındayım bunun benmkide tarih hocası :)

Merhaba , yani aşk bu yaşa ,statüye,mesleğe bakmaz..Ama ne bileyim beni rahatsız eden birşey var bu durumda..O yaştaki erkekler ,hatta bütün erkekler ilgiden hoşlanır..Belki bu yüzdendir..Üniversite çok farklı bir ortam , özellikle hocalar arasındaki rekabet..Eğer yükselme gibi bir niyeti varsa seninle hiçbir şekilde iletişim kurmak istemeyecektir..Belki o da birşeyler hissediyodur ama mantığıyla kalbi arasında kalıyodur..Arkadaşlar da söylemiş , bende çok gördüm hocasıyla aşk yaşayan, odasından çıkmayan,hatta dışarda da görüşen ama sonra ortada bırakılan kızlar..Lütfen dikkat et kendine ve öyle olmasın..Yanlış okumadıysam 1. sınıfsın..ilişki olabilmesi için 3 yıl gizli yaşamanız , sabretmeniz gerek..Ve üniversite ortamında böyle birşeyin gizli kalması mümkün değil..Eğer arkadşların koyduğun not için senden şüphelenmişse , dedikodular almış yürümüştür bile.. Eğer olur da ilişki boyutuna geçerse , sizin yaşadığınız kadar masum görünmeyecektir dışarıdan..

Hakkında hayırlısı , kendini kullandırma..Karşı taraftan net hiçbir davranış gelmemiş..Her hoca öğrencisine gülümser,gün içinde defalarca karşılaşılır falan..Bence derslerine ve kariyerine odaklan..Sonu iyi olursa bile ,çok çok zor ve uzun bi süreç olacak gibi..kendini şimdiden yıpratma..

Hakkında hayırlısı olur inşallah..:-)

Merhaba , yani aşk bu yaşa ,statüye,mesleğe bakmaz..Ama ne bileyim beni rahatsız eden birşey var bu durumda..O yaştaki erkekler ,hatta bütün erkekler ilgiden hoşlanır..Belki bu yüzdendir..Üniversite çok farklı bir ortam , özellikle hocalar arasındaki rekabet..Eğer yükselme gibi bir niyeti varsa seninle hiçbir şekilde iletişim kurmak istemeyecektir..Belki o da birşeyler hissediyodur ama mantığıyla kalbi arasında kalıyodur..Arkadaşlar da söylemiş , bende çok gördüm hocasıyla aşk yaşayan, odasından çıkmayan,hatta dışarda da görüşen ama sonra ortada bırakılan kızlar..Lütfen dikkat et kendine ve öyle olmasın..Yanlış okumadıysam 1. sınıfsın..ilişki olabilmesi için 3 yıl gizli yaşamanız , sabretmeniz gerek..Ve üniversite ortamında böyle birşeyin gizli kalması mümkün değil..Eğer arkadşların koyduğun not için senden şüphelenmişse , dedikodular almış yürümüştür bile.. Eğer olur da ilişki boyutuna geçerse , sizin yaşadığınız kadar masum görünmeyecektir dışarıdan..

Hakkında hayırlısı , kendini kullandırma..Karşı taraftan net hiçbir davranış gelmemiş..Her hoca öğrencisine gülümser,gün içinde defalarca karşılaşılır falan..Bence derslerine ve kariyerine odaklan..Sonu iyi olursa bile ,çok çok zor ve uzun bi süreç olacak gibi..kendini şimdiden yıpratma..

Hakkında hayırlısı olur inşallah..:-)

yorumun için tşkr ederm onun için ztn mesleği daha ön planda doktorasını yapmış sanırım şuan yrdımcı doçentliğe hazırlanıyor pek emin değilim ama kariyeri konusunda parlak. kullancağını pek sanmıyorum ama olursa bzm için zor br süreç olacak bundan adım gbi emin umrm hayırlısı neyse o olur teşekr ederm

Kızma ama yazdığın şeyler bana çocuksu geldi zaten küçüksün büyükdükçe anlayacaksın bende senin yaşlarında böyleydim her şeyi yanlış düşünürdüm....
Bak en son yaşadığım şeyi söyleyim doktora asistanı hocam bana kendisi face den sıcak bir şekilde yazdı yanlış anlamak istemedim,2 hafta sonunda yanına gittim beni resim olmamasına rağmen beni bir şey demeden tanıdı yardım istedim tel istedi yine yanlış anlamadım yaş itibariyle daha olgunum küçük olsaydım başka yönlere çeekrdim.Kaç gün sonra beni aradı hacadan sudan konuştuk face güzel laflar etti hiç sinyal bile veremedim aam sonunda o sözlerinin beni etkilediğini anladım ama gururdan bir şey yapamıyorum eskisi gibi bana davranmıyor hoca da olsa erkeklere pek güvenilmez kim olsa tavlardı ben kaçırdım.....

keşke paragraflara bölseydin, okurken çok zorlandım.

konuya gelince, bu duygular çok doğal, bunda bir yanlış yok. ama benim aldığım şu ki hocan seninle senin sandığın anlamda ilgilenmiyor. söylediklerin baktı, kızgın gibi baktı, kıskanır gibi baktı, gülümsedi, benden tarafa baktı, vs vs sürekli bir bakma ve gülümseme. bu adam 32 yaşında bir yetişkin. sana karşı gerçek anlamda hisleri olsa bunu zaten ifade ederdi. kaldı ki sen ona açıkça duygularını ifade de etmişsin. bunu da biliyor. ama görmezden gelmiş, ciddiye bile almamış. benim üniversite yıllarımda bir arkadaşım farklı bir bölümde bir asistandan hoşlanıyordu. adamı görebilmek için hep onun çalıştığı kısma gidiyodu kendini göstermeye çalışıyodu. bir gün odasının kapısına hediye bıraktım dedi adını yazmadan. sonra numarasını bulmuş ve kız kendini tanıtmadan uzun uzun konuşmuşlar. adam da konuşmuş yani düşün! arkadaşım nasıl ayakları yerden kesilmişti. ee dedim senin sen olduğunu bilmiyor. bence biliyor dedi, anlamıştır dedi. kız resmen hülyalardaydı. sürekli arıyomuş adamı adam da canı isterse açıyor istemezse açmıyor. sonuç ne oldu diyceksin. adamın bir anda bir sevgilisi türedi okulda. kendi gibi asistan. hep mi vardı sonradan mı oldu onu bilmiyorum. ama arkadaşım bunalıma girmişti. o kısımları artık çok hatırlamıyorum.

sana demek istediğim bu adamdan sana hayır gelmez.

Aynen benden önce bir arkadaşın yazdığı gibi konuyu keşke paragraflara bölseydin böyle uzun konu olunca okumakda çok zor oluyor.

Bence en doğrusunu yapıyorsun umursama onu ya.Böyle erkeklerle ilgili birşeyler duyduğumda yada okuduğumda sinirim tepeme çıkıyor.Bırak ALLAH aşkına nunlar için hiç birşey yapmaya adım atmaya değmez.Sen 20 yaşındasın o 32 yaşında sen bu kadar şey yaptığın, adım attığın halde eğer o seni seviyorsa bu lafımın altını çizerek söylüyorum eğer o seni seviyorsa hiç bir karşılık vermiyorsa konuşmuyorsa o 32 yaşında değil tam küçücük bir ÇOCUK.Erkek adam eninde sonunda bir karşılık verirdi değil mi ama ya.Diğer arkadaşların dediği gibi belkide aynen seni sevmiyor sadece sen onun egosunu tatmin ediyorsun.Her iki halde ben öyle yada böyle bir erkekden soğurdum yada soğumasa bile daha arkasından asla koşmazdım hiç bir adım atmazdım.

Bende bunun gibi birine aşıktım bende birsey sandım arkasından biraz koştum,tmm ilk adımı ben atıyım dedim 1-2 kez şansımı denedim msj attım olmadı sonra buda sanki hiç birşey olmamış gibi gülümsüyordu fln bende kızıyordum.Birde durmuş bana sana kızmıyorum fln diyordu.Kızmak mı birde kız istersen dedim.Sonra konuşmuyorduk gelip özür diliyordu benden ama küçüktüm o zamanlar niye böyle davranıyor anlam veremiyordum.İstiyorsa niye karşılık vermiyor açıkca bana yada istemiyorsa neden bu kadar saçmalama rağmen gelip özür diliyor benden diye düşünüyordum.Hala derdi neydi ben çözemedim.Artık umrumda bile değil yani oturupta bu insan nasıl bir kafaya sahip diye dert etmiyorum.Ona deliler gibi aşık olsam bile asla bir daha msj fln atmam.Affedersin, Dengesiz ve gerizekalı kendini beğenmiş erkekler Kendilerini ne sanıyorlar ki?

Son düzenleme:
Ya bide çoğu erkek çok gıcık niyetlerini tam belli etmiyorlar cesaretli değiller etkilerler sonra geri çekilirler peşine düşsen ne oldu gibisinden davranırlar ondan insan kendini tutmalı hayatta birkaç olabilir ama sürekli bi erkeğin peşine düşmemeli.
Bu hocam kendisi en baştan beri bana sıcak benle alakalı sorular soruyrodu ben hiç sormadım utandığımdan sinyal vermedim arkadaşlar peşine düş tavla dediler sadece okulunu gezmek dersine girmek için gittim ama eskisi gibi davranmıyor konuşmıyor anlamak mümkün değil hoca da olsa erkekleri bana ilk zamanlarad kedninden bahset diyor sonra bir şey dediğimde sen benim öğrencilerimdensin insan da biraz cesaret olur final dönemimde kafamı karıştır en baştan beri kırılmadım ama kızdım şahsen.

Ya bide çoğu erkek çok gıcık niyetlerini tam belli etmiyorlar cesaretli değiller etkilerler sonra geri çekilirler peşine düşsen ne oldu gibisinden davranırlar ondan insan kendini tutmalı hayatta birkaç olabilir ama sürekli bi erkeğin peşine düşmemeli.
Bu hocam kendisi en baştan beri bana sıcak benle alakalı sorular soruyrodu ben hiç sormadım utandığımdan sinyal vermedim arkadaşlar peşine düş tavla dediler sadece okulunu gezmek dersine girmek için gittim ama eskisi gibi davranmıyor konuşmıyor anlamak mümkün değil hoca da olsa erkekleri bana ilk zamanlarad kedninden bahset diyor sonra bir şey dediğimde sen benim öğrencilerimdensin insan da biraz cesaret olur final dönemimde kafamı karıştır en baştan beri kırılmadım ama kızdım şahsen.

bu hocaların hepsi dengesiz bnu anladım ben

Aynen!Hiç birşey olmamış gibi davrandığı gülümsediği zaman kızardım napmaya çalışıyorsun sen,dalga mı geçiyorsun ben anlamıyorum diyordum.Hemen surat asardı.Sonra ona "belki fazla abartmış olabilirim evet ama neden böyle yapıyorsun dediğim zaman "yüzünü bile görmek istemiyorum" dedi bir defasında,bende imaalı bir şekilde gülümseyerek tmm demiştim hatta sonra bana "garip davranıyorsun" demişti sanki herşeyin suçlusu benmişimde,ben garipmişim o sanki çok normalmiş.Ondan sonra onunla hiç konuşmadım karşıma çıktığı zaman bana bakardı bende görmezden gelirdim sonra geldi özür diledi.Gerizekalı.Nasıl kafaya sahipse artık. Aslında herşeyi başlatan kendisiydi aynen senin söylediğin gibi etkiliyorlar sonra sanki hiç birşey anlamıyormuş gibi yapıyorlar.En çok ben şeye uyuz oluyordum ya birşekilde sitem ediyorsun buda sanki hiç umrunda değilmişsin ilgilenmiyor gibi davranıyor sonra birşey oluyordu zor anımda fln koşa koşa yanıma gelirdi sanki bunu çağıran yardım isteyen varmış gibi.Kendini masallardakı kahraman fln sanıyordu herhalde.İlgilenmiyorsan peşimdende gelme yani arkadaş.Birde kendini övmesine bayılırdı yanında birini övsem "yok ya abartma abartıyorsun o hiç öyle biri değil" derdi.

Aynen!Hiç birşey olmamış gibi davrandığı gülümsediği zaman kızardım napmaya çalışıyorsun sen,dalga mı geçiyorsun ben anlamıyorum diyordum.Hemen surat asardı.Sonra ona "belki fazla abartmış olabilirim evet ama neden böyle yapıyorsun dediğim zaman "yüzünü bile görmek istemiyorum" dedi bir defasında,bende imaalı bir şekilde gülümseyerek tmm demiştim hatta sonra bana "garip davranıyorsun" demişti sanki herşeyin suçlusu benmişimde,ben garipmişim o sanki çok normalmiş.Ondan sonra onunla hiç konuşmadım karşıma çıktığı zaman bana bakardı bende görmezden gelirdim sonra geldi özür diledi.Gerizekalı.Nasıl kafaya sahipse artık. Aslında herşeyi başlatan kendisiydi aynen senin söylediğin gibi etkiliyorlar sonra sanki hiç birşey anlamıyormuş gibi yapıyorlar.En çok ben şeye uyuz oluyordum ya birşekilde sitem ediyorsun buda sanki hiç umrunda değilmişsin ilgilenmiyor gibi davranıyor sonra birşey oluyordu zor anımda fln koşa koşa yanıma gelirdi sanki bunu çağıran yardım isteyen varmış gibi.Kendini masallardakı kahraman fln sanıyordu herhalde.İlgilenmiyorsan peşimdende gelme yani arkadaş.Birde kendini övmesine bayılırdı yanında birini övsem "yok ya abartma abartıyorsun o hiç öyle biri değil" derdi.

ya o kdr çok ilgileniyrdu ki ben ona açılmadan önce dersi gözlerime bakarak anlatrdı kocaman sınıfta brazda ondan cesaret alarak açıldım ama suçlu olan ben oldum

Anlayacağınız aşkınızdan ölseniz bile erkeklere itiraf etmeyin,ilgilenmiyormuş gibi yapın değerniz daha artar bunlar biz kızlar gibi değil biz niyetini belli etsin öyle davranalım deriz bunlar tam tersi bu hocaya gerçekten sinir oldum yarım istedim telimi istedi yanlış anlamadım benle ilgili her şeyi bilmek istedi ben ona hiç sormadım güzel laflar etti aradı etkilendiği anladım aam şimdi eskisi gibi değil bende uzak durmaya çalışacağım eskisi gibi arkadaşça bile sıcak davranmayacağım boşuna kafamı karıştırdı,hülyalara soktu anlayacağınız niyetini açık söylemeyen kişilere kaptırmayın kendinizi yoksa sonra hiç bir şey olmamış gibi davranıyorlar.Face dediği etkileyici lafları okuyorum acaba bunu o mu demiş diye düşünüyorum üzülüyorum hocalara da güvenemeyecsek bi öyle bi böyle yaptı flört tarzı samimi bi soğuk anlamadım en iyisi uzak durmak.....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X