Seviyorum ama birlikte olamıyorum

nıye ayrıldın kı sevgılınle ılla mustehcen ayıp seyler yapmak zorunda degılsın onu tanımak ıcın ne yapacaksın pekı ya sana uygun degılse hıc tanımadıgın bırını oylece beklemek sacma olmaz mı bence cocuk baskasına gıtmıstır coktan hoşlanıyordur o kızdan

• Merhaba, 9aydır birlikte olduğum sevgilimle sık sık aynı sorunu yaşıyorum. Kendisiyle ilk çıkmaya başladığımda ondan önce yaşadıklarımı sordu bende ilk aydan herşeyi anlattım. Birbirimize karşı son derece dürüst başlamak istedik. Ben kendisinden önce beş kişiyle çıktım. Ve çıktığım kişilerde aramızda yakınlaşmalarda oldu. Ben sevdim onlar zevk için çıktılar ben her yakınlaşmadan sonra ayrıldım. Çok pişmanım yaşadıklarımdan ötürü bunu sevgilimde çok iyi biliyor. Onun hatası ise. O benden önce kimseyle çıkmadı ama bu hayat kızların yaşadığı eve gitmiş. Bi kızla çırılçıplak bi odada kalmış ama hata yaptığını düşünüp hemen çıkmış yani kıza dokunmamış dediğine göre. Sevgilimle ilişkimizin devamı için eski konuları gündeme getirmeyeceğimize söz verdik. Ama o her defasında geçmişimi kıskanıp duruyor. Bendrn öncekiyle şunu yaşadın bunu yaşadın. Ben bunu kaldıramıyorum. Sizce bu ilişki devam eder mi
bir diğer konun...

ay ben bu konuya bir de ciddi cddi yorum yaptım,biri beni sakinleştirsin :KK62:

Seni evlendiğin gece görecek ve duyacak bir er kişiyle evlenmek istiyorsan bilemem tabi ama bu şartlarda o kişinin seni 2 yıl daha bekleyeceğini sanmıyorum.

Senin bahsettiğin özellikte biri vardır veya yoktur bilinmez her şey kısmet işi sonuçta.

İki insanın evlilik öncesi birbirini tanıması ve konuşması bana göre asla günah değildir.

şimdi dicem bişey hay türban senin kafana dolana emi

ne istiyosunuz bacım gardaşım türbanlı insandanda fantezine karştırıyorsun

kii konunun gerçek olacağı varsayarak yazıyım dersem

yüzünü kapatacak kadar bilinçlisin ki ( yüz helal)

ancak flört konusunda 42 milletin olduğu yerden vaaz istiyorsun

ne içiyosun neeee neeeeeeeeeeeeeeee

dini konu açmak yasak diye biliyorum.
düşüncenize saygı duymak zorundayız ama telefonla konuşurken de gunah olmaz herhalde?

Tanımadığın insanla mı evleneceksin? Ne kadar garip bir düşünce tarzınız varmış.. İnsan sevdiğinden nasıl ayrılır? Kalbiniz nasıl dayanıyor? Ve ayrıca evet sizi beklemeyecek haberiniz olsun.ğ

Edit: konu fake miymiş arkadaşlar? Şimdi gördüm diğer konularını şok oldum :KK70:

Duzgun ve seviyeli bir sekilde konusmanin bir sakincasi yok bence.. eski esimle bizde flort donemimizde telefonda konusurduk .. disarda gorusmek istemedim kendisiyle ve direk ailelerin tanismasini istedim evimize davet ettim kendisini oda geldi ilk kez orada gordum ztn.. keske oyle yapmasaydim diyorum .. yapmis olduklarim bile tuhaf geliyo bana ama sinirlarim vardir benim.. evlendikten sonra gercek yuzunu cok fena bir sekilde gordum.. keske seviyeli bir sekilde gezip tozsaydim kendisiyle belkide onunla evlenmekten vazgececektim.. tanimadan evlilikte mumkun degilki imkansiz yani birde o yonu var karman karisik iste.. insanlar telefon arkasindaki gibi degiller bunu cok iyi anladim..

Ee demek ki neymiş ne kadar kaçarsan kaç toton hep arkandaymış. Yüzünüde örtsen geçmişini silemiyon bacım yakalar KK hatunları :KK53:

X