Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diger konunda sevgilime nasil supriz yapayim , tatil mesela demissin dost?!?!
Ya lütfen bi fikir verin. Sevgilimle ilk yık dönümümüzü kutlayacaz. Ancak ona ne hediye alacağımı bilmiyorum.ya da farklı bi gezi planlamak istiyorum. Ancak çok farklı ve romantik bir seyehat olsun istiyorum. Bu konuda önerilerinize ihtiyacım var. Sizin almış olduğunuz farklı bir hediye ya da yapmış olduğunuz bi plan var mıydı.
evet. bugünkü diğer konun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ilk-yil-donumumuz-coookk-kararsizimm.842105/
bugün 16.45 de açtığıın.
yinemi keklendik
Kutsal suyla yıkandıysa demek, el değmemiş gonca gül sendromu yaşıyor zaarbir diğer konun...
- Merhaba, 9aydır birlikte olduğum sevgilimle sık sık aynı sorunu yaşıyorum. Kendisiyle ilk çıkmaya başladığımda ondan önce yaşadıklarımı sordu bende ilk aydan herşeyi anlattım. Birbirimize karşı son derece dürüst başlamak istedik. Ben kendisinden önce beş kişiyle çıktım. Ve çıktığım kişilerde aramızda yakınlaşmalarda oldu. Ben sevdim onlar zevk için çıktılar ben her yakınlaşmadan sonra ayrıldım. Çok pişmanım yaşadıklarımdan ötürü bunu sevgilimde çok iyi biliyor. Onun hatası ise. O benden önce kimseyle çıkmadı ama bu hayat kızların yaşadığı eve gitmiş. Bi kızla çırılçıplak bi odada kalmış ama hata yaptığını düşünüp hemen çıkmış yani kıza dokunmamış dediğine göre. Sevgilimle ilişkimizin devamı için eski konuları gündeme getirmeyeceğimize söz verdik. Ama o her defasında geçmişimi kıskanıp duruyor. Bendrn öncekiyle şunu yaşadın bunu yaşadın. Ben bunu kaldıramıyorum. Sizce bu ilişki devam eder mi
Diger konunda sevgilime nasil supriz yapayim , tatil mesela demissin dost?!?!
heheYok be keklenmedik cakallar sag olsun yakaladik
evet..Fake mi
Heyy Allahım avaralık başa belaevet..