Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar hep fazla oksijene maruz kalmaktan. Kafa yapiyor bunlarda.Bu millet ne içiyor anlamıyorum ya durup durup bize sarıyorlar hayret birşey
Bu millet ne içiyor anlamıyorum ya durup durup bize sarıyorlar hayret birşey
Sizin tum mesajlardan nasil haberiniz oluyor yada okuyabiliyorsunuz bide editoru yoneticiyi kim seciyor cok.merak ettimkonunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
yalnız yorum yapacak arkadaşlardan ricam konyuu dine getirmemeleri...
takip ediyorum bölümlerimi. ayrıca kiblere bakıyorum. ve adminler görevlendiriyorSizin tum mesajlardan nasil haberiniz oluyor yada okuyabiliyorsunuz bide editoru yoneticiyi kim seciyor cok.merak ettim
Bende senin avatarını değiştirmene yetişemiyorum oky ya.bir tane vardı bööle sarı sarı hergün bakar içim açılırdı kaldırdın onu yatakip ediyorum bölümlerimi. ayrıca kiblere bakıyorum. ve adminler görevlendiriyor
o sarı olan hangisiki.Bende senin avatarını değiştirmene yetişemiyorum oky ya.bir tane vardı bööle sarı sarı hergün bakar içim açılırdı kaldırdın onu ya
Kısa böyle başında fular olan bildin mi? Onu koy yaaa rengine bayılıyorum onun birde modeline :)o sarı olan hangisiki.
valla hatırlamadım. o kadar değiştiriyotumki avatarımı.Kısa böyle başında fular olan bildin mi? Onu koy yaaa rengine bayılıyorum onun birde modeline :)
konuyla ilgisiz olacak ama bu fakelere ne yapılıyor
Değiştiriyon ya bilirim :) bende bir ara ilk fırsatta sana bir saçımın halini göndercem de na burda şimdi cımbızlarınırım diye tırsıyorum :) saç bölümüne koycam maşa ile ilgili sormuşsun işe yarar mı diye bildin mi? Bende var o maşadan yaptım da göstericem sana davalla hatırlamadım. o kadar değiştiriyotumki avatarımı.
üyelikleri iptal ediliyor. yine geliyorsa dikkat çekerse adminler yakalayıp yine iptal ediyor. dördüz konusunu unuttum ben.o kadar çok fake olduki bu arakonuyla ilgisiz olacak ama bu fakelere ne yapılıyor
banlanınca yeniden ip adresinden başka üyelik alabiliyorlar mı
bir kere de meşhur bir dördüz konusu vardı mesela ona ne yapıldı
merak ediyorum çünkü bir ara fake konudan gerçek konu okuyamaz olmuştuk
saç bölümünde göster. o konuyla alakalı topiklerde meselaDeğiştiriyon ya bilirim :) bende bir ara ilk fırsatta sana bir saçımın halini göndercem de na burda şimdi cımbızlarınırım diye tırsıyorum :) saç bölümüne koycam maşa ile ilgili sormuşsun işe yarar mı diye bildin mi? Bende var o maşadan yaptım da göstericem sana da
bir defa gelip bayanlar dördüz kızım olacak nasıl bakacağım diye biri bir konu açmıştıüyelikleri iptal ediliyor. yine geliyorsa dikkat çekerse adminler yakalayıp yine iptal ediyor. dördüz konusunu unuttum ben.o kadar çok fake olduki bu ara