- 4 Ocak 2022
- 52
- 64
-
- Konu Sahibi loreleichan
gerçekten ya çıkma teklifi ne kadar rahatlık sağlayan bir şeymişBence herkesin ortak problemi olmaya başladı bu konu. Çıkma teklifi olayı kalktığından beri ilişkiler hep bir belirsiz. Çıkma teklifi geri gelsin
Dört aydır instadan konuştuğunuz adamla, ilk yüzyüze gelisiniz de,.otele gidip beraberlik yaşıyorsunuz. İki hata sonra yine aynı şeyler olacak ama takılmak istemiyorum diyorsunuz.
Adam sizinle takılıyor, farkında değilsiniz sanırım. Bu ilişki her şey olur ama ciddi bir ilişki olmaz, hoş siz zaten ciddiyetle istemezsiniz.
bunun lafını açmadık ama hiç sevgili olmayı aceleye getirmeyelim dediğim için belki bilmiyorumÖpüşüyoruz, sevişiyoruz, canım aşkım birtanem diyoruz, görüntülü konuşup sürekli mesajlaşıyoruz, biz neyiz? Gözünüz aydın sevgilisiniz.
neden bu kadar agresif yaklaştığınızı anlayamadım, instadan değil telefondan konuşuyoruz arayıp soruyoruz sürekli. Takılmak istese daha yakınlarından birini bulur diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi de olabilir. Sadece herkesi kendiniz gibi görmemenizi öneririm çevremde tinderdan tanışıp sevişip evlenen birbirlerine çok bağlı olan insanlar var.Dört aydır instadan konuştuğunuz adamla, ilk yüzyüze gelisiniz de,.otele gidip beraberlik yaşıyorsunuz. İki hata sonra yine aynı şeyler olacak ama takılmak istemiyorum diyorsunuz.
Adam sizinle takılıyor, farkında değilsiniz sanırım. Bu ilişki her şey olur ama ciddi bir ilişki olmaz, hoş siz zaten ciddiyetle istemezsiniz.
Size ne? Bu benim düşüncem. Ben böyle dusnuyorum. beni ilgilendirmiyor sizin evliliğiniz.ben de eşimle ilk buluşmada seviştim 11 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz. niye olmuyormuş ciddi ilişki? herkesin sizin gibi grileri yok falan sanıyosunuz herhalde.
Sadece siyahı var onun başka rengi yokben de eşimle ilk buluşmada seviştim 11 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz. niye olmuyormuş ciddi ilişki? herkesin sizin gibi grileri yok falan sanıyosunuz herhalde.
Var, yok demedim ki. Agresif değilim ki. Ben düşüncemi söyledim. Burada okuduğum binlerce konuya dayanarak da bir yorum yaptım. Konuyu bu yüzden acmadiniz mi? Farklı fikirler okumak için, buyurun size farklı fikir. : )neden bu kadar agresif yaklaştığınızı anlayamadım, instadan değil telefondan konuşuyoruz arayıp soruyoruz sürekli. Takılmak istese daha yakınlarından birini bulur diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi de olabilir. Sadece herkesi kendiniz gibi görmemenizi öneririm çevremde tinderdan tanışıp sevişip evlenen birbirlerine çok bağlı olan insanlar var de.
Gri ile hayat ne güzel.ben de eşimle ilk buluşmada seviştim 11 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz. niye olmuyormuş ciddi ilişki? herkesin sizin gibi grileri yok falan sanıyosunuz herhalde.
Size ne? Bu benim düşüncem. Ben böyle dusnuyorum. beni ilgilendirmiyor sizin evliliğiniz.
Yine mi siz? Peşimi ne zaman bırakacaksınız? Saat gecenin ikisi? : )Sadece siyahı var onun başka rengi yok
ciddi ilişki istemeyeceğime kendi kendinize karar verdiğiniz için bana öyle geldi sanırım, saygı duyuyorum düşüncenize tabi kiVar, yok demedim ki. Agresif değilim ki. Ben düşüncemi söyledim. Burada okuduğum binlerce konuya dayanarak da bir yorum yaptım. Konuyu bu yüzden acmadiniz mi? Farklı fikirler okumak için, buyurun size farklı fikir. : )
ben de öyleydim aslında ilk defa bu tarz bi gelişme yaşayınca ne olduğunu anlayamadım maalesefAbi ben bunları yapınca sevgili olunuyo sanıyodum ya. Ne zaman olunuyor allah aşkına ilişkilerden de bi şey anlamıyorum artık
İsteyen saygı çerçevesinde istediği yorumu yapar. Size sormadım ki, mantıklı mi mantıksız mi? İyi forumlar diliyorum."bu benim düşüncem" lafı iyi ki var gerçekten.
genelleme yapıyorsunuz herkese açık yerde. konu sahibinin yaşadığı ilişki de sizi ilgilendirmez o halde. ne mantıksızlık. iyi forumlar.
Saygi duymanız ne güzel. Ben de size saygı duyuyorum. Saygı çerçevesinde yapıyoruz yorumlarımızı. Ne güzel, ne keyifli : )ciddi ilişki istemeyeceğime kendi kendinize karar verdiğiniz için bana öyle geldi sanırım, saygı duyuyorum düşüncenize tabi ki
Dediğiniz olabilir açık ilişkiyi hiç düşünmemiştim. Bi ağzını arayayım çaktırmadan. Çok teşekkür ederimFuckbuddy gibi başlayıp basbaya sevgililiğe dönmüş gibi duruyor. Sadece sevişmek için görüşüyor olsaydı kendi çevresinden birini bulurdu neden sizinle bu kadar vakit geçirmek istesin ki? Belli ki karşı taraf da cinsellikten öte şeyler hissediyor ki sohbetiniz ve tura katılma gibi sadece sevişme içermeyen buluşma planlarınız devam ediyor.
Ama tabi açık ilişki yaşamak istiyor da olabilir. Böyle insanlar da var sonuçta. Buluşunca ağzını yoklarsınız.