- 16 Kasım 2021
- 1.354
- 3.705
-
- Konu Sahibi loreleichan
Fazla gri de iyi değildir. Arada renginizi belli etmekten bu kadar korkmayın. Arada netlik de iyidir. : )Gri ile hayat ne güzel.
Kendinizi bu kadar önemsemeyin. Forumun orta yerine yazıyorsunuz, kimse sizi takip etmiyor. Görülmek istemiyorsanız duvarınıza yazınYine mi siz? Peşimi ne zaman bırakacaksınız? Saat gecenin ikisi? : )
Çok haklısınız fakat kendim başka biri gibi göstermek değil de önceki ilişkimde çok büyük bir depresyon yaşadığım için başka bir ilişkiden korktum açıkçası. Sonradan olaylar gelişince zaten öncesinde de olan hoşlantım kat kat arttı böyle bir isteğim oluştucanım, neden olduğundan farklı biriymiş gibi davranıyorsun? yani madem sevgili olmak istiyorsun yakınlaştığın kişiyle o zaman bunu göstermen lazım, değil mi? hem çok cool takılıyorsun, adama ilişki istemiyorum diye girizgah yapıyorsun, hem de ondan 'al benden de o kadar ' cevabını alınca üzülüyorsun. o ne hissediyor, neler düşünüyor diye kendini yoracağına ben neden karışık mesajlar veriyorum, benim sorunum nedir diye düşünsen daha mantıklı olur. ilişki istemek, birinden hoşlanmak gurur kıran, küçük düşüren bir şey mi? eğer öyle görüyorsan niye adama pat diye bunu söylüyorsun. belki o da incinmiştir. bana da biri ben ilişki istemiyorum dese ben de temel gibi sen beni tanimaysan ben seni hiç tanimayrum derim. olduğun gibi, istediğin gibi, içinden geldiği gibi davran. ben olsam samimi, içten, doğal halimle istenmemeyi daha kolay kabullenirim çünkü malzeme bu. ne yapalım? neysem oyum ve bu kusur ya da suç değil ki. diğer türlüsü yani aslında beni hiç tanıyamamış birinin beni istememesi, sevmemesi olmadığım biri gibi rol kestiğimden benim de suçum ve elime geçen oscar değil hem üzüntü hem pişmanlık. ne gerek var?
Ben hayatı bu kadar zor yaşamayı tercih etmiyorum, teşekkür ederim.Fazla gri de iyi değildir. Arada renginizi belli etmekten bu kadar korkmayın. Arada netlik de iyidir. : )
Yo benim hayatım o kadar da zor değil : ) kesin çizgileri olan insanlardan bu kadar korkmayın. Asıl rengini belli etmeyenlerden korkun : )Ben hayatı bu kadar zor yaşamayı tercih etmiyorum, teşekkür ederim.
Atılan başlıktan dolayı önce kötü bir izlenim oluştu ama sonradan verdiği cevaplar ile son derece normal şeyler yaşadığını öğrendik konu sahibinin.Esra Erol'da falan işlenen konuları görünce Cem Yılmaz'ın,"marjinal olan biz miydik?"lafı geliyor aklıma.İki bekar insan arasında olan yakınlaşma,sevişme falan son derece normal şeyler tabi ki ilişkilerin içinde üçüncü şahıslar yoksa.ben de eşimle ilk buluşmada seviştim 11 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz. niye olmuyormuş ciddi ilişki? herkesin sizin gibi grileri yok falan sanıyosunuz herhalde.
Size konfor, bana iç sıkıntısı.Yo benim hayatım o kadar da zor değil : ) kesin çizgileri olan insanlardan bu kadar korkmayın. Asıl rengini belli etmeyenlerden korkun : )
Neden onemsemeyeyim? gayette önemsiyorum kendimi.Kendinizi bu kadar önemsemeyin. Forumun orta yerine yazıyorsunuz, kimse sizi takip etmiyor. Görülmek istemiyorsanız duvarınıza yazın
Boyle konusuyor zaten hep kendisi ama kedilerine de oyle dedigi icin kestiremiyorumLaf arasında aşkım canım gir bakalim
Bakarsın olaylar oraya doğru ilerler
İnstagramdan tanışmalı, uzak mesafeli…Hiç tanımadığınız bir insanın sosyal medyadaki hikayesine cevap vererek başlayan uzak mesafeli bir ilişkinin ne kadar ciddi olabileceğini düşünüyorsunuz?
Ben de yapiyorum soyledigimde sinirleniyor gibi oluyor ama asiri bir tepki vermiyor, sakin ilerlemeye caliaiyorum ama dedigim gibi ilk defa basima gelen bir durumÇok acele ediyorsunuz.
Siz de aynısını yapın. O sizin içten içe duman attığınızı gördü, bunu hep yapacak. 2.yi yapmadan siz de ona yapın. Resmen kendini yüksekten satıyor, anlamış bile niyetinizi.
Onceki uzak mesafe iliskimde aldatildigim icin istemiyoedum hic ama enerjimiz cok uyumlu oldu gelisti olaylarİnstagramdan tanışmalı, uzak mesafeli…
Çok ciddi olabiliyor aslında bazen. Biz evlendik mesela.
Evet ben de bundan korktum birazBence konuşun sizi takıldığı biri olarak görmesin.Çünkü duygusal olarak boş değilsiniz.
Baslik biraz sikintili olmus olabilir haklisiniz ne yazacagimi tam bilemedimAtılan başlıktan dolayı önce kötü bir izlenim oluştu ama sonradan verdiği cevaplar ile son derece normal şeyler yaşadığını öğrendik konu sahibinin.Esra Erol'da falan işlenen konuları görünce Cem Yılmaz'ın,"marjinal olan biz miydik?"lafı geliyor aklıma.İki bekar insan arasında olan yakınlaşma,sevişme falan son derece normal şeyler tabi ki ilişkilerin içinde üçüncü şahıslar yoksa.
Tesekkur ederimm yorumunuz icinyaşamaktan korkmamak lazım. aşk meşk heyecanları, acıları hüsranları mis gibi duygular. yaşasın gençlik. keşke yeniden 25 yaşında olabilseydim. tam aşıktan aşka koşulacak ve sevişilecek yaş. yaşınızın hakkını verin kızlar.
Bunu da dusundum ama mesajla hislerimden bahsetmek de biraz cocukca geliyor karsimdaki insana deger veriyorum karsima alip konusayim olmayacaksa da bana yaptigi bir kotuluk yok saygi duyarak yine uzaklasiriz diye dusundum.Ben sizin yerinizde olsaydim mesaj yoluyla aciklardim "korkum oldugu icin basta oyle demistim ama fikrim degisti. Artik sevgili olmak istiyorum. O gun sen de benim gibi dusundugunu soylemistin. Peki bugun de benim gibi dusunuyor musun?" Gibi bir mesaj yazardim. Eger yanit olumsuz olursa gorusmezdim. Mesajla reddedilmek daha az acitir sizi. Ayrica da mesaj attiginiz icin adamin konu uzerine dusunme firsati olur. Yuzyuze gorusmede hazirliksiz yakalanacagi icin hoduk seyler soyleyebilir
Valla benim bekarken instagramımda yazıyordu DMİnstagramdan tanışmalı, uzak mesafeli…
Çok ciddi olabiliyor aslında bazen. Biz evlendik mesela.